EVET HAMZA ÇEK KURALARI
EĞER BURASI ADİL BİR SİTE İSE 1 KAÇ KİŞİNİN KEYFİNE GÖRE TURNUVA YAPILAMAZ .. EĞER BAŞTA 8 KİŞİ OLARAK KARAR ALINSAYDI SAYGI DUYARDIK AMA SONRA OYLAMA AÇIP ALINAN OYLARI HİÇ SAYARAK BANA VE DİĞER ARAKADAŞLARIMA SAYGISIZLIK ETMİŞ OLURSUNUZ..
16 kişilik olsun bencede
Alıntı yapılan: BARUT - 04 Şubat 2007, 14:50:24EĞER BURASI ADİL BİR SİTE İSE 1 KAÇ KİŞİNİN KEYFİNE GÖRE TURNUVA YAPILAMAZ .. EĞER BAŞTA 8 KİŞİ OLARAK KARAR ALINSAYDI SAYGI DUYARDIK AMA SONRA OYLAMA AÇIP ALINAN OYLARI HİÇ SAYARAK BANA VE DİĞER ARAKADAŞLARIMA SAYGISIZLIK ETMİŞ OLURSUNUZ..barut kardeşim , ne demek istediğini anlamadim .şu ana kadar açtiğimiz tüm ffclerde her zaman çoğunluğun verdiği karara göre hareket ettik ve şimdide ayni yoldan gidip turnuvamızı 16 kişilik yapacağiz .
Alıntı yapılan: Hamza - 04 Şubat 2007, 14:52:21Alıntı yapılan: BARUT - 04 Şubat 2007, 14:50:24EĞER BURASI ADİL BİR SİTE İSE 1 KAÇ KİŞİNİN KEYFİNE GÖRE TURNUVA YAPILAMAZ .. EĞER BAŞTA 8 KİŞİ OLARAK KARAR ALINSAYDI SAYGI DUYARDIK AMA SONRA OYLAMA AÇIP ALINAN OYLARI HİÇ SAYARAK BANA VE DİĞER ARAKADAŞLARIMA SAYGISIZLIK ETMİŞ OLURSUNUZ..barut kardeşim , ne demek istediğini anlamadim .şu ana kadar açtiğimiz tüm ffclerde her zaman çoğunluğun verdiği karara göre hareket ettik ve şimdide ayni yoldan gidip turnuvamızı 16 kişilik yapacağiz . Arkadaşlar Oylama Açılmasına Rağmen 8 Kişi Olsun Diyordu Onun İçin Yazma Gereği Duydum..
Alıntı yapılan: BARUT - 04 Şubat 2007, 14:57:21Alıntı yapılan: Hamza - 04 Şubat 2007, 14:52:21Alıntı yapılan: BARUT - 04 Şubat 2007, 14:50:24EĞER BURASI ADİL BİR SİTE İSE 1 KAÇ KİŞİNİN KEYFİNE GÖRE TURNUVA YAPILAMAZ .. EĞER BAŞTA 8 KİŞİ OLARAK KARAR ALINSAYDI SAYGI DUYARDIK AMA SONRA OYLAMA AÇIP ALINAN OYLARI HİÇ SAYARAK BANA VE DİĞER ARAKADAŞLARIMA SAYGISIZLIK ETMİŞ OLURSUNUZ..barut kardeşim , ne demek istediğini anlamadim .şu ana kadar açtiğimiz tüm ffclerde her zaman çoğunluğun verdiği karara göre hareket ettik ve şimdide ayni yoldan gidip turnuvamızı 16 kişilik yapacağiz . Arkadaşlar Oylama Açılmasına Rağmen 8 Kişi Olsun Diyordu Onun İçin Yazma Gereği Duydum..anliyorum kardeşim , fakat şunu unutmaki bu sitede hiç bir zaman tek kişinin vereceği karar geçerli olmaz . bu her kim olursa olsun geçerlidir