Gönderen Konu: 1. TUR EŞLEŞMELERİ VE MAÇ SONUÇLARI  (Okunma sayısı 18269 defa)

Çevrimdışı ***ALfoNSo***

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 6935
  • Dü$medeN BuLuTLaRDa Ko$mAm GeREk...
    • Profili Görüntüle
1. TUR EŞLEŞMELERİ VE MAÇ SONUÇLARI
« Yanıtla #132 : 04 Şubat 2007, 23:54:16 »
beyler kusura bakmayın acil bir sebepten dolayı maç 1-0 ken 20. dk da çıkmak zorunda kaldım.halbuki 1 topum direkten dönmüş ve korner vuruşuşumu kalceyi kurtarmıştı yani tam da iyi oynuyorum ancak maçı oynamak nasip olmadı.tebrik ediyorum tilki

Çevrimdışı sinyordemir

• 2. SINIF UYE
  • Puan 257
    • MSN Messenger - gurkandemir511@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #133 : 05 Şubat 2007, 00:20:10 »
beyler kusura bakmayın acil bir sebepten dolayı maç 1-0 ken 20. dk da çıkmak zorunda kaldım.halbuki 1 topum direkten dönmüş ve korner vuruşuşumu kalceyi kurtarmıştı yani tam da iyi oynuyorum ancak maçı oynamak nasip olmadı.tebrik ediyorum tilki
kardşeim ben kötümü oynuyodum benim direkten dönen yokmu hiç kaç tane pozisyon kaçırdım ve sonuç olarak ben öndeydim

Çevrimdışı ***ALfoNSo***

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 6935
  • Dü$medeN BuLuTLaRDa Ko$mAm GeREk...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #134 : 05 Şubat 2007, 01:06:29 »
kardşeim ben kötümü oynuyodum benim direkten dönen yokmu hiç kaç tane pozisyon kaçırdım ve sonuç olarak ben öndeydim
yanlış anladın kardeşim senin futboluna bişey dedimmi ama illa konuşmamı istiyosun zaten senin gol dışında pozisyonun yoktu.yani ben ne amaçla bunu yazıyorum sen illaki olayı negatif anlatmamı istiyosun.benim demek istediğim maçı oynamamın nasip olmaması.ama sen gereksiz ben kötümü oynuyodum diyosun sana bişey demedim zaten tebrikler de dedim no problem oke?