oke hayırlı olsun bu arada tırnuva yetkilisi olmuşsun
sony_harun:3 amet:0
Alıntı yapılan: sony_harun - 07 Şubat 2007, 17:37:15sony_harun:3 amet:0tebrikler kardeşim , ben şimdi barutla giriyorum . ardindan senle yapalim oke
sony_harun : 3 - 0 : amett 30 dk oynandıyha arkadaşlar kusura bakmayın maçın ilk 15 dkkası sanırım oyun benim kontrolümün altında gibi gidiyodu ve atakalrım vardı 15 dk içeriside bir atakta kaleciyle karşı karşıya iken oyuncan çıktımı attımı bilmiyorum nbe olduğunu bilmediğim için harun kardşeimin üstünede atmak istemiyorum o çıktı demiyorum kaleciyle karşı karşıya pozisyondeyken yundan atmasımı çıkılmasımı bilmiyom ama kafamı karıştırdı çünkü daha önce çok kez böle karşı karşıya kaldım ve kimseye güvenim kalmadı bilmenizi isterim o dkkikada çıkıldığın bende ne konsantre kalıyo ne bişey maça odaklanmış iken herşey bozuluyo bu benim sinirlerimi bozdu ve 3tane gol yedim dah sonra ben çıktım oyuından harun kardşeimle arkadaşlığımızı bozmucak b şekilde tartıştık beni anladığını sanıyorum onunda kimseye güvenmiyorum inanmıyorum arkadşalar kusura bakmayın bu fifa için herşeyi yapıcak insnalar burda olduğu için böle oluyo özürdilerim harun kardeşim yapmamış olabilirsin belki emin konuşmiim ama sıkıldım bu durumlardan herkese başarılar. zaten çıkmaıyorum 3ünüz oynarsınız