tebrikler mas tacsız akyollu
waaay ikinci hafta maçları başalamış mehmetsen10 akşama hazır ol 20:00 da hazır olucam İNŞAALLAH
EVET ARKADASLAR BU GECE BENİM SAHAMDAKİ MACI YAPTIK HAMZA KARDESİM İLE....YARINDA ONUN SAHASINDAKİNİ YAPACAGIZ...ultrahuseyin:4 hamza:1
Alıntı yapılan: DARK - 09 Şubat 2007, 12:59:21waaay ikinci hafta maçları başalamış mehmetsen10 akşama hazır ol 20:00 da hazır olucam İNŞAALLAH kusura bakma dark bu gün işim vardı...senle pazar akşamı veya pazrtesi akşamı yapalım da alayım anahtarını.
ARKADAŞLAR BENİM PUAN TABLOSUNDAKİ AWERAJIM YANLIŞ YAZILMIŞ AKYOLLU KARDEŞİM İLE İKİMİZİNDE AWERAJI 0 OLACAK.1.HAFTA MAÇLARI ŞÖLEDİ:AKYOLLU 3-1 ZLATANZLATAN 2-0 AKYOLLUDÜZELTİLMESİNİ RİCA EDERİM
Alıntı yapılan: ermangs1905 - 11 Şubat 2007, 20:26:35ARKADAŞLAR BENİM PUAN TABLOSUNDAKİ AWERAJIM YANLIŞ YAZILMIŞ AKYOLLU KARDEŞİM İLE İKİMİZİNDE AWERAJI 0 OLACAK.1.HAFTA MAÇLARI ŞÖLEDİ:AKYOLLU 3-1 ZLATANZLATAN 2-0 AKYOLLUDÜZELTİLMESİNİ RİCA EDERİM1.ve14.hafta maçları sonuçlarındaZLATAN18 3-2 AKYOLLUAKYOLLU 2-0 ZLATAN18 yazıyordu arkadaşım..bu yüzden böyle oldu...sana 1 gol fazla yazmışız sen itiraz ediyon ben 2 deil 1 tane attım die ama helal olsun arkadaşım.bence sen pes4ultra ligi fair play ödülünü hakettin bence ewet ödül demişken ligde ödül felan yok mu yaa neyse ben puan durumunu düzelttim.ama konu kitlendiği için oraya koyamadım.burdan bakın...tekrar helal olsun zlatan...