Alıntı yapılan: Hamza - 11 Şubat 2007, 12:29:41Alıntı yapılan: ultrahuseyin - 11 Şubat 2007, 00:19:31EVET ARKADASLAR BU GECE BENİM SAHAMDAKİ MACI YAPTIK HAMZA KARDESİM İLE....YARINDA ONUN SAHASINDAKİNİ YAPACAGIZ...ultrahuseyin:4 hamza:1 ellerine sağlik hüseyin kardeşim , oldukça zevkli bir maç oldu . benim sahamdaki maçi ne zaman müsaid olursan yapabiliriz . msnde bekliyorum seni hamza bu gece yapalım ben 11-12 arası acık olurum.....daha öncede olabilirim ama...11-12 arası kesin....inş sende müsait olursunda yaparız....şimdiden basarılar ...
Alıntı yapılan: ultrahuseyin - 11 Şubat 2007, 00:19:31EVET ARKADASLAR BU GECE BENİM SAHAMDAKİ MACI YAPTIK HAMZA KARDESİM İLE....YARINDA ONUN SAHASINDAKİNİ YAPACAGIZ...ultrahuseyin:4 hamza:1 ellerine sağlik hüseyin kardeşim , oldukça zevkli bir maç oldu . benim sahamdaki maçi ne zaman müsaid olursan yapabiliriz . msnde bekliyorum seni
EVET ARKADASLAR BU GECE BENİM SAHAMDAKİ MACI YAPTIK HAMZA KARDESİM İLE....YARINDA ONUN SAHASINDAKİNİ YAPACAGIZ...ultrahuseyin:4 hamza:1
Alıntı yapılan: ultrahuseyin - 12 Şubat 2007, 21:14:49Alıntı yapılan: Hamza - 11 Şubat 2007, 12:29:41Alıntı yapılan: ultrahuseyin - 11 Şubat 2007, 00:19:31EVET ARKADASLAR BU GECE BENİM SAHAMDAKİ MACI YAPTIK HAMZA KARDESİM İLE....YARINDA ONUN SAHASINDAKİNİ YAPACAGIZ...ultrahuseyin:4 hamza:1 hamza abi p.m attım baksana biellerine sağlik hüseyin kardeşim , oldukça zevkli bir maç oldu . benim sahamdaki maçi ne zaman müsaid olursan yapabiliriz . msnde bekliyorum seni hamza bu gece yapalım ben 11-12 arası acık olurum.....daha öncede olabilirim ama...11-12 arası kesin....inş sende müsait olursunda yaparız....şimdiden basarılar ...tamam kardeşim, çok büyük bir aksilik çıkmazsa bu saatlerde seni hamachide bekliyor olacağim .
Alıntı yapılan: Hamza - 11 Şubat 2007, 12:29:41Alıntı yapılan: ultrahuseyin - 11 Şubat 2007, 00:19:31EVET ARKADASLAR BU GECE BENİM SAHAMDAKİ MACI YAPTIK HAMZA KARDESİM İLE....YARINDA ONUN SAHASINDAKİNİ YAPACAGIZ...ultrahuseyin:4 hamza:1 hamza abi p.m attım baksana biellerine sağlik hüseyin kardeşim , oldukça zevkli bir maç oldu . benim sahamdaki maçi ne zaman müsaid olursan yapabiliriz . msnde bekliyorum seni hamza bu gece yapalım ben 11-12 arası acık olurum.....daha öncede olabilirim ama...11-12 arası kesin....inş sende müsait olursunda yaparız....şimdiden basarılar ...
Alıntı yapılan: ultrahuseyin - 11 Şubat 2007, 00:19:31EVET ARKADASLAR BU GECE BENİM SAHAMDAKİ MACI YAPTIK HAMZA KARDESİM İLE....YARINDA ONUN SAHASINDAKİNİ YAPACAGIZ...ultrahuseyin:4 hamza:1 hamza abi p.m attım baksana biellerine sağlik hüseyin kardeşim , oldukça zevkli bir maç oldu . benim sahamdaki maçi ne zaman müsaid olursan yapabiliriz . msnde bekliyorum seni
Alıntı yapılan: Hamza - 12 Şubat 2007, 21:18:09Alıntı yapılan: ultrahuseyin - 12 Şubat 2007, 21:14:49Alıntı yapılan: Hamza - 11 Şubat 2007, 12:29:41Alıntı yapılan: ultrahuseyin - 11 Şubat 2007, 00:19:31EVET ARKADASLAR BU GECE BENİM SAHAMDAKİ MACI YAPTIK HAMZA KARDESİM İLE....YARINDA ONUN SAHASINDAKİNİ YAPACAGIZ...ultrahuseyin:4 hamza:1 hamza abi p.m attım baksana biellerine sağlik hüseyin kardeşim , oldukça zevkli bir maç oldu . benim sahamdaki maçi ne zaman müsaid olursan yapabiliriz . msnde bekliyorum seni hamza bu gece yapalım ben 11-12 arası acık olurum.....daha öncede olabilirim ama...11-12 arası kesin....inş sende müsait olursunda yaparız....şimdiden basarılar ...tamam kardeşim, çok büyük bir aksilik çıkmazsa bu saatlerde seni hamachide bekliyor olacağim .
ultrahüseyin kardeşim , kalan 30 dakikayi ne zaman yapacağiz
Alıntı yapılan: Hamza - 13 Şubat 2007, 23:15:24ultrahüseyin kardeşim , kalan 30 dakikayi ne zaman yapacağiz şimdi yapalım hamza kardeşim.....bitsin artık....bekliorum senihamachide