Gönderen Konu: 2. VE 15. HAFTA MAÇLARI VE SONUÇLARI[8-14 ŞUBAT]  (Okunma sayısı 11378 defa)

Çevrimdışı ganyan78

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 153
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
2. VE 15. HAFTA MAÇLARI VE SONUÇLARI[8-14 ŞUBAT]
« Yanıtla #24 : 11 Şubat 2007, 23:24:09 »
selam zlatan...2.ci haftada lig maçlarımız var galiba...ben salı ve çarşamba izinliyim yada p.tesi akşamı 16 ile 19 saatleri arasında evdeyim...uygun olduğun bir zamanda yaparız maçlarımızı....görüşmek üzere.... 

Çevrimdışı ermangs1905

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 78
  • zlatan İBRAHİMOVİC
    • MSN Messenger - erman_ercetin@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #25 : 11 Şubat 2007, 23:30:35 »
sanada slm ganyan kardeşim ben hafta içleri en az 7 den sonra burda oluyorum çünkü çalışıyorum.sende uygun olursan salı günü yaparız..şimdiden başarılar diliyorum ;)
Sana göre tesadüftür bize göre söke söke,sen rüyanda göremezsin kupa bizim müzemizde..

...FoReVeR GaLaTaSaRaY SK...

Çevrimdışı ganyan78

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 153
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #26 : 11 Şubat 2007, 23:41:11 »
tamam zlatan salı günü yaparız maçlarımızı ben de sana başarılar dilerim görüşürüz iyi geceler....  ;)

Çevrimdışı DARK

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 162
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 11 Şubat 2007, 23:45:05 »
s.a arkadaşlar mehmetsen10 arkadaşımızla 2. ve 15. hafta maçlarımızı tamamladık ve benim bi çift kramponum oldu :D ;D :D aldım kramponlarını :D sonuçlar şöyle

mehmetsen10 : 3  - 5  dark

dark : 2 -  mehmetsen10 :2
saygılı ol sevgi bul :)

Çevrimdışı mehmetsen10

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 56
    • MSN Messenger - mehmet10numara@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
    • emniyetsporgücü
    • E-Posta
« Yanıtla #28 : 11 Şubat 2007, 23:53:35 »
s.a arkadaşlar mehmetsen10 arkadaşımızla 2. ve 15. hafta maçlarımızı tamamladık ve benim bi çift kramponum oldu :D ;D :D aldım kramponlarını :D sonuçlar şöyle

mehmetsen10 : 3  - 5  dark

dark : 2 -  mehmetsen10 :2

tebrik ediyorum dark elimden zor kurtuldun iki maçta da.
şansın yaver gitti...
haa şöyle yaw lige zevk gelsin. ;D
şimdi ben kazansaydım puan farkını açacaktım sonra ligin zevki filan kalmayacaktı demii
;D ;D ;D

adı konulmamış olsada aslında biz 5. büyüğüz.EMNİYETSPOR

Çevrimdışı rdgnblt

• MODERATÖR
  • 3. SINIF UYE
  • Puan 350
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #29 : 11 Şubat 2007, 23:56:33 »
tabiii mehmet kardeşim darkı tebrik etmekle beraber şanslı olduğunu da belirtmek isterim ;D ;D ;D
dark sekiz puanın oldu galiba dostummehmet kardeşimin yedi ben ması yenince  12 olcak napcaz ;D ;D
bir gün gözlerimin ta içine bak anlarısn ölüler niçin yaşarmış

Çevrimdışı DARK

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 162
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #30 : 12 Şubat 2007, 00:02:19 »
tabiii mehmet kardeşim darkı tebrik etmekle beraber şanslı olduğunu da belirtmek isterim ;D ;D ;D
dark sekiz puanın oldu galiba dostummehmet kardeşimin yedi ben ması yenince  12 olcak napcaz ;D ;D

bak bu pes varya çok emin konuşan adamı rezil eden bir oyun  ;)bak ben deplasmanda mehmet i yeniorum ama kendi evimde işini bitirdim dediğim bi zamanda kendi saham diye rahata sardım 2-0 yenilgiden beraberliğe getirdim ;) anla yani bu oyunda bi anın bi anını tutmuyo bilmem anlatabildimmi ???

Çevrimdışı rdgnblt

• MODERATÖR
  • 3. SINIF UYE
  • Puan 350
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #31 : 12 Şubat 2007, 00:04:36 »

bak bu pes varya çok emin konuşan adamı rezil eden bir oyun  ;)bak ben deplasmanda mehmet i yeniorum ama kendi evimde işini bitirdim dediğim bi zamanda kendi saham diye rahata sardım 2-0 yenilgiden beraberliğe getirdim ;) anla yani bu oyunda bi anın bi anını tutmuyo bilmem anlatabildimmi ???
anladım kardeşim bilgi için saol bugun iyi günnümdü arkadaşlarla kafeye gittik şampiyon ben oldum
pes6 çalışcam bu hafta hafta sonu bi turnuvam var bana dua edin ;) :) :)
bir gün gözlerimin ta içine bak anlarısn ölüler niçin yaşarmış

Çevrimdışı akyollu

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 243
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #32 : 12 Şubat 2007, 11:06:24 »

anladım kardeşim bilgi için saol bugun iyi günnümdü arkadaşlarla kafeye gittik şampiyon ben oldum
pes6 çalışcam bu hafta hafta sonu bi turnuvam var bana dua edin ;) :) :)

HOCAM BÖLE İŞİN DUASI OLURMU YA ÖNEMLİ OLAN OYNARKEN OYUNDAN ZEVK ALMANDIR KAZANSANDA KAYBETSENDE OYUNDAN HAZ ALMIŞSAN MESELE YOK BU TÜR ŞEYLER BANA ÇOK KOMİK GELİYOR

Çevrimdışı DARK

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 162
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #33 : 12 Şubat 2007, 13:49:45 »
harbiden böle şeyler için dua olurmu  :)komik doğrusu ;) :D

Çevrimdışı CHAKALL

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 36
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #34 : 12 Şubat 2007, 15:52:41 »
SELAM ARKADASLAR.CRAZYİ BEKLIYORUM KACGUNDUR AMA YOK.ŞİMDİ BENIM İŞİM ÇIKICAK BU SON İKİ GUNUNDE 2.HAFTANIN SONRA BEN OLMADIGIM İÇİN YINE HUKMEN YENİLMİŞ SAYILICAM.BU ADALETSİZLİK OLMUYOMU.BEN 2-3 GUNDUR SUREKLI BURDAYIM DIGER ARKADASLARLA MACLAR YAPIYORUM GORUYOLAR BENI.BU OLAY NASIL OLUCAK ARKADASLAR.DENK GELIRSEK YAPALIM CRAZY İLE.EGER BEN OLMAZSAM ERTELENSİN.HERKESE BASARILAR

Çevrimdışı ultrahuseyin

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 182
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #35 : 12 Şubat 2007, 21:14:49 »
EVET ARKADASLAR BU GECE BENİM SAHAMDAKİ MACI YAPTIK HAMZA KARDESİM İLE....YARINDA ONUN SAHASINDAKİNİ YAPACAGIZ...ultrahuseyin:4    hamza:1     

ellerine sağlik hüseyin kardeşim , oldukça zevkli bir maç oldu . benim sahamdaki maçi ne zaman müsaid olursan yapabiliriz . msnde bekliyorum seni

hamza  bu  gece  yapalım  ben  11-12  arası  acık  olurum.....daha  öncede  olabilirim  ama...11-12  arası  kesin....inş  sende  müsait  olursunda  yaparız....şimdiden basarılar ...
şanlıyız şöhretliyiz.paşayız kralız.reklamız markayız.falanız filanız.kralına değil alayına basarız.tek farkımız körfezli olmamız....

...FoReVeR GaLaTaSaRaY S.K...