güsel olmuşşPainttenmi yaptın
Alıntı yapılan: HaLiLL - 06 Temmuz 2007, 17:58:10güsel olmuşşPainttenmi yaptın sanane neyle yaptıysam yaptım sanane
Alıntı yapılan: ByKiLaVuZ - 09 Temmuz 2007, 23:42:20Alıntı yapılan: HaLiLL - 06 Temmuz 2007, 17:58:10güsel olmuşşPainttenmi yaptın sanane neyle yaptıysam yaptım sanane
Alıntı yapılan: HaLiLL - 10 Temmuz 2007, 09:21:30Alıntı yapılan: ByKiLaVuZ - 09 Temmuz 2007, 23:42:20Alıntı yapılan: HaLiLL - 06 Temmuz 2007, 17:58:10güsel olmuşşPainttenmi yaptın sanane neyle yaptıysam yaptım sanane sen HERŞEYE gülermisin?
k3s
Halil güzel laf koymuşsun
eyw hamza abibu arada devil sana bi sokarım war ya
Alıntı yapılan: ByKiLaVuZ - 15 Eylül 2007, 17:47:02eyw hamza abibu arada devil sana bi sokarım war ya DOĞRU KONUŞ OLMARTİSLİK YAPMADAN AKILLI AKILLI TAKIL SİTEDEKÜFÜR ETME KİMSEYEKURALLAR OKU ÖYLE GEL
LAN IKINIZ SITEDE KONUSMAINI BILIN DE TAKILIN ARTIZBEN SENDEN DAHA ESKIYIM LAN BURADA.NE OTUYON SENDENMI OGRENCEM KURALLARI..''IYI SOKTUN LAFI'' DA NE DEMEK.ŞAKA İSE EĞER BEN BÖLE ŞAKALARI S....
BU LAFLARIM YANLIŞSA BANLAYIN BENİ...AMA BİRAZDA HAK WERİN SONRA BAN ATIN TAMAMMI EĞER Bİ LAF YEDİM KARŞILIK VERDİM DİYE BENİ BANLARSANIZ ZATEN BİR DAHA BU SİTEYE HİÇ UĞRAMA AZ DA OLSA BİZİM DE EMEĞİMİZ GEÇTİ BURAYA...BİZ BAZILAR GİBİ FLOOD YERİNDE MSJ YÜKSELTİP YÜKSEK RÜTBELERE SAHİP OLAMIYORUZ BELKİ AMA ELMİZDEN GELNE HER ŞEYİ YAPIYORUZ
klavuz ortamısen germişssin.sanane lan falan diyerek.sizin gibi çocuklara kıl oluyom.nedeni ise allah bilir dışarıda hep dayak yiyorsundur.yada dışarı çıkmamışsındır ve gelip sanal ortamda kabadayı kesiliyorsun halil i tanırım az çok beni bilen bilir vb üyeler de sanalda değil dışarıda yapar yapacağını ama senin için sanalda.böle yapcaksan sana bir site verim kardeşim takılıyor. www.afacancocuk.com gir eğlen
Alıntı yapılan: LeGeND-MæN - 25 Eylül 2007, 11:21:54klavuz ortamısen germişssin.sanane lan falan diyerek.sizin gibi çocuklara kıl oluyom.nedeni ise allah bilir dışarıda hep dayak yiyorsundur.yada dışarı çıkmamışsındır ve gelip sanal ortamda kabadayı kesiliyorsun halil i tanırım az çok beni bilen bilir vb üyeler de sanalda değil dışarıda yapar yapacağını ama senin için sanalda.böle yapcaksan sana bir site verim kardeşim takılıyor. www.afacancocuk.com gir eğlenAkııllı konuş ağzımı açma....