Gönderen Konu: Nedir Bu Ya.... ?  (Okunma sayısı 646 defa)

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
Nedir Bu Ya.... ?
« : 10 Temmuz 2007, 20:43:10 »
koçum  beğenmediysen ikonların en sonunda çıkış yazısı olacak oraya tıkla tıklayamassan pm at...

herkes kabyul etti sen mi etmicen git başka sitelere o zmn tabii oralarda bu kadar sık turnuva düzenlenir mi onu bilmem..
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...

Since1903

• Ziyaretçi
Nedir Bu Ya.... ?
« Yanıtla #1 : 10 Temmuz 2007, 20:45:24 »
birader sen kimsinde bana burda posta kyuosn ?

Çevrimdışı ManSpider111

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1277
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen ÜyesiNİN BABASI ;D
    • Profili Görüntüle
Nedir Bu Ya.... ?
« Yanıtla #2 : 10 Temmuz 2007, 20:47:10 »
koçum  beğenmediysen ikonların en sonunda çıkış yazısı olacak oraya tıkla tıklayamassan pm at...

herkes kabyul etti sen mi etmicen git başka sitelere o zmn tabii oralarda bu kadar sık turnuva düzenlenir mi onu bilmem..
lan cemil dogru düzgün cevap versene adama :)
Seni Unutmadık Barış Akarsu

Since1903

• Ziyaretçi
Nedir Bu Ya.... ?
« Yanıtla #3 : 10 Temmuz 2007, 20:48:58 »
bırak bakalım... nereye kadar gidicekkk dostmmm akıllı olmanı tavsiye ediyorum 13 bin msj ına yazık olucak ;) adam gibi burdaa görüşümüzü belirtiyoruzzz eski üyelerdenim ben yeni üyelik aldm hamza tanır beni ;) sorarsın anlatır... burda yetki alanın bi tarafları kalkıyo...

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
Nedir Bu Ya.... ?
« Yanıtla #4 : 10 Temmuz 2007, 20:51:44 »
bırak bakalım... nereye kadar gidicekkk dostmmm akıllı olmanı tavsiye ediyorum 13 bin msj ına yazık olucak ;) adam gibi burdaa görüşümüzü belirtiyoruzzz eski üyelerdenim ben yeni üyelik aldm hamza tanır beni ;) sorarsın anlatır... burda yetki alanın bi tarafları kalkıyo...

tmm tanıdım bossun..sende dikkat et bir tarafı kalkıyo malkıyo yetki için olsaydı oooo.kaç msjım var hala site moduyum...13 bin msjıma yazık olmaz ben burda msj değil paylaşım,oyunsiteniz için varım... ;)
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...

Çevrimdışı DeViL

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 2621
  • ultrAslan
    • AOL Instant Messenger - uA
    • Yahoo Instant Messenger  - Pc-co
    • Profili Görüntüle
Nedir Bu Ya.... ?
« Yanıtla #5 : 10 Temmuz 2007, 20:53:24 »
Tamam kardeşim sakin ol bu kadar sinirlenmene gerek yok.! CemiL sende arkadaşa biraz daha sakin ve düzgün cevap verebilirdin bu kadar sert cevaba gerek yoktu. Kardeşim turnuvadaki kurallar bunlar artık fazla değişeceğini sanmıyorum. Bütün sitelerde hemen hemen bu kurallar uygulanıyor ve artık bizim sitemizde de uygulanmaya başladı

Since1903

• Ziyaretçi
Nedir Bu Ya.... ?
« Yanıtla #6 : 10 Temmuz 2007, 20:54:49 »

tmm tanıdım bossun..sende dikkat et bir tarafı kalkıyo malkıyo yetki için olsaydı oooo.kaç msjım var hala site moduyum...13 bin msjıma yazık olmaz ben burda msj değil paylaşım,oyunsiteniz için varım... ;)

boss kim ?... bak dostm... seni mod yapanda kabahat saygılı ol rahatınız bozmıym..