Gönderen Konu: ADU 1 ADLI ÜYEYE DİKKAT!!  (Okunma sayısı 3033 defa)

Çevrimdışı Force23

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 334
  • !!ƒяєєѕтуℓєя!!
    • Profili Görüntüle
ADU 1 ADLI ÜYEYE DİKKAT!!
« : 17 Ağustos 2007, 21:56:09 »
Fatihwade ve Lionell mssi nin bi sitesi vardı site tanıtımları bölümünde admin aranıor diye reklam yaptılar bende onlara katıldım sitelerden iyi anlarım (Övünmek gibi olmasn  :D) yardımcı oldum arkadaşlara 2 gün sonra bu arkadaşta bende admin olmak istiyorum demiş fatihwade kardeşime buda onu admin yapmış sonra bizim üçümüzün üyeliğini silip hacked by adu yazmış lamer aklınca site hacklıor.Nese ben siteyi bu lamerden geri aldım ama sizlerde dikkatli olun metehan wakasının aynısı oldu kategoriler ve forumları silmiş gavat  :D nese ö.deil ama dikkatlı olun sitede böle adamlar çok şifre vs. kimseye vermeyin özellikle sitenize admin veya yönetici almayın denemeden önce bi görün ne olduğunu bi öğrenin sonra rütbe verin daha tanımadan rütbe verirseniz böyle olur işte. Fatih Kardeşim buda sana ders olsun öle her önüne gelene rütbe vermicen banada öle verdin istesem bende hackledim yazardım yada forumları silerdim ama iyi niyetliyim yani herkes benim gibi iyi niyetli olamaz hayatta her türlü adam var iyisi kötüsü sahtekarı her türlü kısacası o yüzden dikkatli olalım biraz daha bence bu adama ban verilmeli metehanda olduğu gibi yani bu sizinde başınıza gelebilirdi herkes daha dikkatli olsun beyler.....!!
Only God Can Judge Me !!
They''ll Never Take Me Alive

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #1 : 17 Ağustos 2007, 22:06:06 »
vay lamer.lan adu iyi dinle koçum biz senin bildiğin insalardan değiliz.git parkta çocuklarla kımda araba süpr,ip atla burası sana göre değil.en sonundada site mi hacklemek istiyorsun aç bir tane free forum www.createforum.com düzenle istersen kategorileri sil istersen hacked adu yaz ne yaparsan yap oke ;)
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #2 : 17 Ağustos 2007, 22:08:50 »
kesinlikle katiliyorum force . bunu her zaman söylüyorum zaten , sanal alemde kimseye güven olmaz diye . site adminlerinin üyelere önemli bir rütbe vermeden önce onlari çok iyi tanimalari gerekiyor . aksi takdirde böyle sorunlarla sık sık karşı karşıya kalabiliriz .

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 17 Ağustos 2007, 22:10:38 »
kesinlikle katiliyorum force . bunu her zaman söylüyorum zaten , sanal alemde kimseye güven olmaz diye . site adminlerinin üyelere önemli bir rütbe vermeden önce onlari çok iyi tanimalari gerekiyor . aksi takdirde böyle sorunlarla sık sık karşı karşıya kalabiliriz .

mesela ben hamza bana şimdi bile istesem adminlik verir ama istemiyom.tmm hamza abi pm den ısrar etmene gerek yok seneye inş :-X :D
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

Çevrimdışı meert

• 3. SINIF UYE
  • Puan 50
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 17 Ağustos 2007, 22:29:58 »
beyler o adu 1  gerızekelısı benım uylıgı sılmeyı unutmus ben de force ye sıfreyı vedım o bennım hesaptan yaptı yanı ben olması adu pıc ı sıteyı hack lıodu
Bir Gün Herkes FENERBAHÇE'li Olacak !!!

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 17 Ağustos 2007, 22:34:58 »
beyler o adu 1  gerızekelısı benım uylıgı sılmeyı unutmus ben de force ye sıfreyı vedım o bennım hesaptan yaptı yanı ben olması adu pıc ı sıteyı hack lıodu

lamerler işte kardeşim ne yapalım.

Çevrimdışı meert

• 3. SINIF UYE
  • Puan 50
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 17 Ağustos 2007, 22:36:24 »

lamerler işte kardeşim ne yapalım.

hıc ıste hepsı gerı zekalı
Bir Gün Herkes FENERBAHÇE'li Olacak !!!

Çevrimdışı Force23

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 334
  • !!ƒяєєѕтуℓєя!!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 17 Ağustos 2007, 23:33:18 »
Kafa yokki o olmasa bile alabilirdik ama en kolay yol buydu sonuçta free forum hacklemek kadar basit bişey yok adam saten hacklememiş sadece üyeliklerimizi silmiş salak  :D :D
Only God Can Judge Me !!

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
« Yanıtla #8 : 17 Ağustos 2007, 23:40:04 »
SANAL ALEMDE HERKES NADİR OLABİLİR  :D

Çevrimdışı Force23

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 334
  • !!ƒяєєѕтуℓєя!!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 18 Ağustos 2007, 00:07:41 »
 :D :D
Only God Can Judge Me !!

Çevrimdışı FeaRLeSs

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 2731
    • MSN Messenger - tello_hazer1903@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #10 : 18 Ağustos 2007, 00:53:19 »
adu gibi şerefsiz yoktur bu alemde nadir hariç

Çevrimdışı Force23

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 334
  • !!ƒяєєѕтуℓєя!!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 18 Ağustos 2007, 06:13:42 »
adu gibi şerefsiz yoktur bu alemde nadir hariç
Çok doğru bi laf akılları sıraca hack yapıolar lamerler

Adu & Nadir Online FooL's :D :D

bide bi sitenin reklamını yapıor yazık kimse girmiyor demekki böle lamerlik yaptıkları sitelere bile reklamlarını koyuyyorlar siz lamerliklerinizi biz göstermek içinmi böle sitelere reklam veriosunuz düştüğünüz şu hale bi bakın ya
Only God Can Judge Me !!