bu seferki indeximizin diğerlerinden çok daha iyi olacağindan kimsenin şüphesi olmasin . bunun için gece gündüz çalişiyoruz .
Alıntı yapılan: BALLACK - 06 Ağustos 2007, 19:40:33bu seferki indeximizin diğerlerinden çok daha iyi olacağindan kimsenin şüphesi olmasin . bunun için gece gündüz çalişiyoruz . EVT BEYLER BENDE BU ARA SİTEDE FAZLA ONLİNE DEİLİM.ÇÜNKÜ İNDEXİN RESİMLERİNİ FALAN DUZENLİYOM.HAMZA KARDESİM SAOLSUN YARDIM EDİYOR.
Alıntı yapılan: Crime - 06 Ağustos 2007, 19:41:45Alıntı yapılan: BALLACK - 06 Ağustos 2007, 19:40:33bu seferki indeximizin diğerlerinden çok daha iyi olacağindan kimsenin şüphesi olmasin . bunun için gece gündüz çalişiyoruz . EVT BEYLER BENDE BU ARA SİTEDE FAZLA ONLİNE DEİLİM.ÇÜNKÜ İNDEXİN RESİMLERİNİ FALAN DUZENLİYOM.HAMZA KARDESİM SAOLSUN YARDIM EDİYOR.eywallah abdullah . sen olmasan bu kadar ilerleyemezdik
Tebrikler Hamza biraz da temalara el atsan tam süper olucak ama site şu haliyle güsel ama daha güselini bulursan bence deiştir bayadır kullanıyoruz çöl ateşini aslında güsel ama diorum ya daha güseli varsa koy yoksa bize saten çöl ateşi yetior bu arada sizlere kolay gelsin apoyla inş güsel bişey çıkartırsınız size güveniyoruz hadi bakalım
walla mı ozaman bekleyinn millet tema delisiyim ben yeni konu halinde açarak seçersiniz müthiş temalar var yaşadık
Alıntı yapılan: MaTaDor - 06 Ağustos 2007, 19:55:22walla mı ozaman bekleyinn millet tema delisiyim ben yeni konu halinde açarak seçersiniz müthiş temalar var yaşadık öneri , istek bölümüne açabilirsin topici . oradan seçelim