kayıt derken orjinal windows cdsimi alın diyosun kardeş eğer bunu kastettiğisen ztn zpyi orjinal hale getirmenin bi sürü yolu var forumda yoksa paylaşabilirim
güncelleme yapma nete girme bişi olmaz
Alıntı yapılan: sihirbaz - 17 Şubat 2007, 11:38:25kayıt derken orjinal windows cdsimi alın diyosun kardeş eğer bunu kastettiğisen ztn zpyi orjinal hale getirmenin bi sürü yolu var forumda yoksa paylaşabilirim kardeşim bunların hepsi fasa fiso bende kullanmıştım bi tane 2 ay sonra kapandı btün xpler subat sonu gidiyor orjinal key i olmayan bütün xp ler
Alıntı yapılan: Nightmare - 17 Şubat 2007, 11:41:31Alıntı yapılan: sihirbaz - 17 Şubat 2007, 11:38:25kayıt derken orjinal windows cdsimi alın diyosun kardeş eğer bunu kastettiğisen ztn zpyi orjinal hale getirmenin bi sürü yolu var forumda yoksa paylaşabilirim kardeşim bunların hepsi fasa fiso bende kullanmıştım bi tane 2 ay sonra kapandı btün xpler subat sonu gidiyor orjinal key i olmayan bütün xp ler fasa füso değil kardeşim eğer fasa füso olsaydı media player 11 ve İE7 yi yükleyemedim ama yükleyebiliyorum Eğer kopyaysa yada orjinale çevirmediysen bunları yükleyemessin
kardesim zaten etkınleştirilmemiş xp ler otomatık olarak sılıyo kendını Bill Gates işini şansa bırakırmı etkınleştirme dakkada sıler kendını wındows