Evet arkadaşlar hepimizin rütbe için mesaj olayına karşı çıkmasından sonra hamzayla yeni bi sisteme karar verdik.
işte yeni sistem;
Yeni sistemimizde hamza kendine yardımcı olarak 2 adet Yönetici 3 Adet Süper Moderatör 4 adet ÜDTY alacak.(bu sayılar benim önerim hamza değitirebilir).ve esas iş bundan sonra başlıyor.her rütbe için 3 yedek olucak.(yedek sayısı değişebilir)ve her rütbedekilerin haftalık görevleri olacak örn. haftanın başında rütbedekilerin kaç mesaj ve konuda oldukları not edilecek.(bu görev benim)
bu görevler şu şekilde olucak (bu sayıları ben yazıorum hamza deiştirebilir.) yöneticiler bir hafta içinde 5000 mesaj + 250 topic süper modlar 4000 mesaj üdtyler 3000 mesaj 5 turnuva
yedekler ise hamza ve dier yetkililer tarafından görevini yapmayan rütbelinin yerine sorgu-sual olmadan alınacaktır.
ayrıca rütbelilerden istediğimiz bir şey daha olucak "aktiflik" dün sitede geziyordum ve aynı anda birinin hamza maç yapalım birinin hamza kuraları çek birinin ise hamza turnuva aç dediğini gördüm."aktiflik" sadece hamza üzerindeki yükü kaldırmak için değil ayrıca üyelerimizi zamanında menun edebilmek için yapılıyor.
işte rütbelilerden aktif olmasını istediğimiz yerler;(hamza değiştirebilir)
üdtyler : ffc-4f1c-omffc
süper modlar : ffc-4f1c-omffc-spor-haberler-sağlık-şarkı sözleri
yöneticiler: sitenin her bölümü
sitenin yeni yetkililerini ve yedeklerini hamza gelince açıklayacak....
şimdi yorumları alalım