Gönderen Konu: KAYITLARI BURADAN YAPINIZ  (Okunma sayısı 15443 defa)

Çevrimdışı amett

• MODERATÖR
  • 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Ynt: KAYITLARI BURADAN YAPINIZ
« Yanıtla #48 : 14 Aralık 2006, 17:15:24 »
Amet bende sana katılıyorum . Böyle daha büyük haksızlık olmuş .Ama arkadaş kabul etmiş artık . Tartışmayı büyütmenin anlmı yok

oke seroo kardeşim bana katıldığın için sağol msjları daha yeni gördüm ve şaşırdım fikrimi sölemek istedim iş işten geçmiş artık dicek bişeyim yok artık ;)

Çevrimdışı amett

• MODERATÖR
  • 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #49 : 14 Aralık 2006, 17:20:47 »
yok arkadaşlar kabullenemiyorum harbi kusura bakmayın ama burda bi arkadaşın hakkı yeniyor rdgnblt kardşeim eski takımın porstmounthu san veriyorum yoksa içim rahat etmez bu hasızlığa  diğer arkadaş kendine yeni takım seçsin  >:(

Çevrimdışı amett

• MODERATÖR
  • 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #50 : 14 Aralık 2006, 17:23:37 »
big sexykn
[email protected]
porstmouth

bu takım alınmıştır kardeşim yeni tkaım seçmek zorundasın ;)

Çevrimdışı ***ALfoNSo***

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 6935
  • Dü$medeN BuLuTLaRDa Ko$mAm GeREk...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #51 : 14 Aralık 2006, 17:28:23 »
o zaman kuralları önceden belirleyecektiniz.size dedik sınırlamayı kaldırın diye siz kaldırmadınız.biz de ondan mecburen takımı kaldırdık.sizin kural değiştirmeniz yüzünden benim hakkım yenildi.ilk benim seçtiğim takım sizin yüzünüzden başkasına verildi.şimdide o kardeşe haksızlık rdildi diyosunuz.elinizi vicdanınıza koyun.hamza abi gereğini yap lütfen >:(

Çevrimdışı ***ALfoNSo***

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 6935
  • Dü$medeN BuLuTLaRDa Ko$mAm GeREk...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #52 : 14 Aralık 2006, 17:32:04 »
gfb_sero sen de buraya mesaj yazacağına gelde maçımızı yapalım.15 dk sonra yapalım dedin,sitelere bi bakayım dedin.kaçtın gittin.

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #53 : 14 Aralık 2006, 17:34:44 »
kardeşş şimdi nolcakk
ben aldığımda kimse porstmouth deildii,
ilgilenirseniz sevinirim

rdgnblt kardeşim ; bigsexykn senden daha önce porstmouthu seçtiğinden ötürü takımını değiştirmen gerekiyor malesef . kayitlar dolmadan önce takım kısmını editle kardeşim ;)

hamza bence bu çok saçma bişey yaa ozaman bende fransa liginde kayıt yaptırmıştım tkaım editlendi ozaman seçtiğim takımı yada benden sonra kayıt yaptıranların seçtiği bi takımı alim sora takımını değiştir diyim bu adil bişeymi çok saçma ya hiç kimsenin hakkının yenmesini istemem şimdide istemiyorum 2 takı mseçme hakkı vardı arkadaş her lige kayıt yapmış takımı almıi ve takımı editlenmiş sora kendine 2 lig seçmiş şimdide kayıt yaptığı yerede takımını seçiyo yeniden saçma hamza bu bi ii düşün bence saçma bi durum bende fransa liginde diğerlerinde ilk kayıt yaptım ozman bi iyi takım alim takım değiştir diip saygısızlık yapim arkadaşa bu onun suçumu kararın değişmesinden bence bu takımını değiştirttiğiniz arkadaşa saygısızlık >:( >:( >:( >:(

aslinda hata bizde amet kardeşim.  en başta bir karara varip , sonradan statümüzü değiştirmemeliydik . böylece katilimcilarimiz ne yapacaklarini şaşırdılar ve ortaya bunun gibi karışıklıklar çikti .

buradada bigsexykn kardeşimiz , herkesin maximum 2 lige kayit yaptirma hakkını yeni öğrendiğinden ötürü turnuvadan çekilmişti . ve bunun üzerine boşalan portsmouth takımına başka bir katilimcimiz talip oldu . fakat bizim fifa 07 interactive ligleri statümüzü tekrardan değiştirerek tüm katilimcilarimizin istediği kadar lige kayit yaptirma haklari bulunduğunu duyurmamiz üzerine bigsexykn gibi bir çok arkadaşimiz kayitlarini tekrardan editleyerek , eski yazdıklari klüpleri buraya yazdilar .

sence bu durumda ne yapalim ki ; iki tarafinda gönlünü alarak kimseyi mağdur duruma düşürmeyelim ?

Çevrimdışı amett

• MODERATÖR
  • 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #54 : 14 Aralık 2006, 17:38:02 »
o zaman kuralları önceden belirleyecektiniz.size dedik sınırlamayı kaldırın diye siz kaldırmadınız.biz de ondan mecburen takımı kaldırdık.sizin kural değiştirmeniz yüzünden benim hakkım yenildi.ilk benim seçtiğim takım sizin yüzünüzden başkasına verildi.şimdide o kardeşe haksızlık rdildi diyosunuz.elinizi vicdanınıza koyun.hamza abi gereğini yap lütfen >:(

kardeşim ilk alınan karar her üy bir lige katılıcaktı sonrada ligler dolmuyo diye ili artmıyo diye 2 lige katılma hakkını çıkarttık ama sen ya ilk kuralda yada 2. kuralda bütün liglere kayıt yapmaya baladın eğer biraz dikkat etseysdin kuralları okuya bilseydin böle bi sorun olmazdı ve sen 2tane ligten çekildin bunu kanıtlarıda var ligten çekiliyorum diye iki lige konu açtın ve şimdide herkes her lige katılabilir kararı çıkınca kayıt olduğun yerlere önceden yzdığın kayıtları eski takımın yazarak öteki arkadşaın hakkını yedin dah doğrusu yemeye çalıştın ben izin vermedim vermicemde böle bişeye saçmalık çünkü diğer arkini senin böle bişey yapıcağından haberi olsaydı diğer arkilerinde haberi olsaydı bu takımı sana boş bırakırdık nese fazla uzatmaaya gerek yok yeni takımını seç kardşeim diğer takım doludur.

Çevrimdışı amett

• MODERATÖR
  • 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #55 : 14 Aralık 2006, 17:43:09 »
kardeşş şimdi nolcakk
ilgilenirseniz sevinirim

rdgnblt kardeşim ; bigsexykn senden daha önce porstmouthu seçtiğinden ötürü takımını değiştirmen gerekiyor malesef . kayitlar dolmadan önce takım kısmını editle kardeşim ;)

hamza bence bu çok saçma bişey yaa ozaman bende fransa liginde kayıt yaptırmıştım tkaım editlendi ozaman seçtiğim takımı yada benden sonra kayıt yaptıranların seçtiği bi takımı alim sora takımını değiştir diyim bu adil bişeymi çok saçma ya hiç kimsenin hakkının yenmesini istemem şimdide istemiyorum 2 takı mseçme hakkı vardı arkadaş her lige kayıt yapmış takımı almıi ve takımı editlenmiş sora kendine 2 lig seçmiş şimdide kayıt yaptığı yerede takımını seçiyo yeniden saçma hamza bu bi ii düşün bence saçma bi durum bende fransa liginde diğerlerinde ilk kayıt yaptım ozman bi iyi takım alim takım değiştir diip saygısızlık yapim arkadaşa bu onun suçumu kararın değişmesinden bence bu takımını değiştirttiğiniz arkadaşa saygısızlık >:( >:( >:( >:(

aslinda hata bizde amet kardeşim.  en başta bir karara varip , sonradan statümüzü değiştirmemeliydik . böylece katilimcilarimiz ne yapacaklarini şaşırdılar ve ortaya bunun gibi karışıklıklar çikti .

buradada bigsexykn kardeşimiz , herkesin maximum 2 lige kayit yaptirma hakkını yeni öğrendiğinden ötürü turnuvadan çekilmişti . ve bunun üzerine boşalan portsmouth takımına başka bir katilimcimiz talip oldu . fakat bizim fifa 07 interactive ligleri statümüzü tekrardan değiştirerek tüm katilimcilarimizin istediği kadar lige kayit yaptirma haklari bulunduğunu duyurmamiz üzerine bigsexykn gibi bir çok arkadaşimiz kayitlarini tekrardan editleyerek , eski yazdıklari klüpleri buraya yazdilar .

sence bu durumda ne yapalim ki ; iki tarafinda gönlünü alarak kimseyi mağdur duruma düşürmeyelim ?

hamza kardeşim bilirsin bir lig açarız bi çok kişi yedek kayıt yaptırır ve arkadşalara bölebi seçene sunduk 5 adet lig açtık ve etkinlikler yapıcaktık ş.ligi uefa gibi buna başlkarkende herkes 1 lige kayıt yaptırsın istedik bu etkinlikler için daha sonra ligler dolmadı bizim bi hata durumumuzu görmüyorum sonradan 2ye yükselttik oda dolmayınca herkes istediği lige girebilir diye karar aldık arkadaşlarında bize saygı duyması gerekli herşeyi düşündük yapmak için sonunda karara vardık ne yapalım ki daha arkadaşlarda biraz takip etsinler liglere başlarken her lige katyılma gibi kural yoktu bunuda söledik ama önüne gelen kyıt yaptırdı suç bizimmi değil sora 2 lig seçtiler ve diğerlerinden çekildiler geri dönemeleri içinde o lige seçtiği takı mseçilmiş ise kendine yeni takım seçmesi gereklidir.

Çevrimdışı gfb_sero

• 4.SINIF UYE
  • **
  • Puan -150
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #56 : 14 Aralık 2006, 17:55:00 »
gfb_sero sen de buraya mesaj yazacağına gelde maçımızı yapalım.15 dk sonra yapalım dedin,sitelere bi bakayım dedin.kaçtın gittin.

Ne kaççam ya . Bana diyene bak  . Sanki kendi şuanda onlineymiş gibi konuşuyo  >:(

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #57 : 14 Aralık 2006, 17:55:27 »
kardeşş şimdi nolcakk
ilgilenirseniz sevinirim

hamza kardeşim bilirsin bir lig açarız bi çok kişi yedek kayıt yaptırır ve arkadşalara bölebi seçene sunduk 5 adet lig açtık ve etkinlikler yapıcaktık ş.ligi uefa gibi buna başlkarkende herkes 1 lige kayıt yaptırsın istedik bu etkinlikler için daha sonra ligler dolmadı bizim bi hata durumumuzu görmüyorum sonradan 2ye yükselttik oda dolmayınca herkes istediği lige girebilir diye karar aldık arkadaşlarında bize saygı duyması gerekli herşeyi düşündük yapmak için sonunda karara vardık ne yapalım ki daha arkadaşlarda biraz takip etsinler liglere başlarken her lige katyılma gibi kural yoktu bunuda söledik ama önüne gelen kyıt yaptırdı suç bizimmi değil sora 2 lig seçtiler ve diğerlerinden çekildiler geri dönemeleri içinde o lige seçtiği takı mseçilmiş ise kendine yeni takım seçmesi gereklidir.

haklisin kardeşim . sonuçta bizler interactive liglerimizin statüsünü her zaman konular açarak , kayit yerlerinde vb bir çok yerde büyük harflerle duyurduk .  katilimcilarimizin bunlari görmesi gerekirdi . ben her zaman suçu kendimde aramaya çalişiyorum . fakat burada turnuvamızın statüsünü tam anlamiyla takip etmeyen katilimcilarimizinda hiç kabahati yok değil . bu durumda bigsexykn gibi katilimcilarimizin mesajlarini sonradan editleyerek , diğer üyelerimizin boş olarak gördüğü takımlari tekrardan kendi mesajlarina yazmasi ve bu takımlar ile lige başlamasi pek doğru olmaz .

Çevrimdışı amett

• MODERATÖR
  • 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #58 : 14 Aralık 2006, 18:00:14 »
doğrusun hamza diğer liglerindem od arkadaşlarada sölüyorum bir ligte daha böle bişey yaptı takımını değiştir gibi bir msj yazdı o ligtede takımını seçsin ben kendi ligimde bu arkadaşa izin vermicem şuan sitediği takımını seçebilir ama alınmamış takımlardan birini

Çevrimdışı rdgnblt

• 3. SINIF UYE
  • Puan 350
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #59 : 14 Aralık 2006, 18:14:42 »
çok sağolasınn ahmet kardeş editliyorumm
sen de saol hamza abi
valla yaşınızı da bilmiyorum ama hitabımda kusura bakmayınn ben şahsen18
bir gün gözlerimin ta içine bak anlarısn ölüler niçin yaşarmış