Gönderen Konu: KAYITLARI BURADAN YAPINIZ  (Okunma sayısı 15420 defa)

Çevrimdışı amett

• MODERATÖR
  • 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Ynt: KAYITLARI BURADAN YAPINIZ
« Yanıtla #60 : 14 Aralık 2006, 18:16:47 »
çok sağolasınn ahmet kardeş editliyorumm

önemli dğeil kardeşim gerekeni ve adil olanı yaptım ;)

Çevrimdışı gfb_sero

• 4.SINIF UYE
  • **
  • Puan -150
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #61 : 14 Aralık 2006, 18:19:05 »
Amett haklının yanında haksızın karşısnda dimi len  :D

Çevrimdışı amett

• MODERATÖR
  • 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #62 : 14 Aralık 2006, 18:24:17 »
Amett haklının yanında haksızın karşısnda dimi len  :D

öle tabe aga kimsenin hakkıın yenmesini istemem aynı şeleri ben düşünseydim big_se... gibi fransada ilk ben alırdım takımımı değiştir lem o takımı ben aldım derdim :D :D ;D ;D ;D

Çevrimdışı ***ALfoNSo***

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 6935
  • Dü$medeN BuLuTLaRDa Ko$mAm GeREk...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #63 : 14 Aralık 2006, 19:05:32 »
çok komiksiniz ya.siz üçünüz gösteri yapsanız ii olur. ;D ;D
peki diyosunuz ki suç bende,ben arkadaşın hakkını yemişim.beyler size şöyle anlatayım.şimdiki statü 5 lige de kayıt yapılabilir.önceden 2 idi.mesela ben 2 lig diye kayıt yeri yeni açılan bi lige kayıt olmadım.ama o zamanki statü de 5 lig olsaydı yeni açılan ligin ilk kaydını ben yapacaktım.şimdi o kayıtta benim alacağım takımı başkası alsaydı ben statü 5 lig oldu diye sonlara kalacaktım.ben sizin karar değiştirebileceğinizi düşünerek hepsine kaydoldum.iyikide yapmışım.ama sonra mecburen ligden çekilmem istendi.bende çekildim.yani dediğim şu o zamanki statüyle belki barcelonayı alacakken,recreativoya düşebilirdim.porstmouthu ilk ben aldım,yani o benim hakkım,sonraki statüyü kullanan adam gelip benim takımın üstüne atlıyosa sizde buna izin veriyosanız diyecek bişey yok.

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #64 : 14 Aralık 2006, 19:27:12 »
çok komiksiniz ya.siz üçünüz gösteri yapsanız ii olur. ;D ;D
peki diyosunuz ki suç bende,ben arkadaşın hakkını yemişim.beyler size şöyle anlatayım.şimdiki statü 5 lige de kayıt yapılabilir.önceden 2 idi.mesela ben 2 lig diye kayıt yeri yeni açılan bi lige kayıt olmadım.ama o zamanki statü de 5 lig olsaydı yeni açılan ligin ilk kaydını ben yapacaktım.şimdi o kayıtta benim alacağım takımı başkası alsaydı ben statü 5 lig oldu diye sonlara kalacaktım.ben sizin karar değiştirebileceğinizi düşünerek hepsine kaydoldum.iyikide yapmışım.ama sonra mecburen ligden çekilmem istendi.bende çekildim.yani dediğim şu o zamanki statüyle belki barcelonayı alacakken,recreativoya düşebilirdim.porstmouthu ilk ben aldım,yani o benim hakkım,sonraki statüyü kullanan adam gelip benim takımın üstüne atlıyosa sizde buna izin veriyosanız diyecek bişey yok.

canım kardeşim kendi ağzınla söylüyorsun ; ' ben sizin karar değiştireceğinizi düşünerek tüm liglere birden kayit oldum ve iyiki de olmuşum ' diye , yani sen bir önceki statümüzün dişina bilinçli olarak çikmişsin ve tüm liglere birden en iyi takımlari seçerek kayit olmuşsun . sonradan statümüz değişincede senden daha önce silinmesi istenen kayitlari tekrar editleyerek önceden aldiğin takımlarin ismini tekrardan mesajina geçirmişsin . bu yaptiğin bana kalırsa diğer katilimcilarimizin hakkını yemeğe giriyor kardeşim . nitekim diğer katilimcilarimiz kurallarimiza uyarak sadece 2 lige kayit yaptirmişlar ve senin daha önceden kayit yaptirdiğin liglere kurallarimizin değişerek herkesin istediği kadar lige kayit yaptirma hakkı olduğu açıklanınca sonradan kayit yerine girerek kötü takımlari almak zorunda kaliyorlar . ve sende daha önceden kural hatasi olarak gönderilen ve iptal edilen mesaji editleyerek , turnuvamıza dahil oluyorsun . iptal edilen kelimesine dikkat et kardeşim . bu durumda takımını değiştirecek olan sen olmalisin

gayet anlaşilir ve mantıklı bir açıklama yaptiğimi düşünüyorum bigsexykn kardeşim . beni anlayişla karşılayacağini umuyorum

Çevrimdışı ***ALfoNSo***

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 6935
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #65 : 14 Aralık 2006, 22:01:44 »
benim anlatmak istediğimi anlamadaın ama neyse artık anlatamicam.o zaman bana isterseniz en kötü takımı verin de içiniz rahat etsin.otomatik takım yazın.hangi takımı yazarsanız kabul 8)

Çevrimdışı amett

• MODERATÖR
  • 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #66 : 14 Aralık 2006, 22:21:06 »
big sexy kardeşim olayı çözek artık 4 lige kayıt yaptırdın bizim kurallarımıza göre ozman 2 lige kayıt yaptırma lüksümüz vardı ve sana 2 lige kayıt olunması için uyarı geldi sende 2 ligten çekildin hatta çekildiğine dahir konu bile açtın çekiliyorum ligten diye ve bu kayıdı geçerli kıldım oke kardşeim dedim msj orada yazıyo bakabilirsin ama şöle bi olay var ligten çekildin ve bizim yeni kararlar almamız sonucunda sen kaldığın yerden takım seçmeye hatta seçilmiş takım seçmeye kalkıştın bunda dier arkdaşın suçu ne bunu sölemeye çalışıyorum şimdi eğer lige katılmak istiyosan takımını seçebilirsin senni yerine takım seçm gibi bi lüksümüz yok anladığını düşünüyorum bizi

Çevrimdışı ***ALfoNSo***

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 6935
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #67 : 14 Aralık 2006, 22:55:49 »
big sexy kn
[email protected]
everton

Çevrimdışı mansiz26s

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 29
    • MSN Messenger - EFSANE_BESIKTASLI@YAHOO.COM
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #68 : 15 Aralık 2006, 15:34:03 »
ABİ BU BÖLÜMÜN MOD U KİM YA 3. SAYFADA KURALLAR UYGUN KAYDIMI YAZDIM AMA KİMSE DİKKATE ALMAMIŞ, TEKRAR YAZIYORUM, BU SEFER BÜYÜK YAZDIM HEM DE GÖZDEN KAÇMAZ

MANSIZ26S

[email protected]

ASTON VILLA
EXPERT

Çevrimdışı ***ALfoNSo***

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 6935
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #69 : 15 Aralık 2006, 15:58:32 »
seçilen takımları takımlar ve msn adresleri bölümüne yazarmısınız?evertonu ben aldım

Çevrimdışı amett

• MODERATÖR
  • 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #70 : 15 Aralık 2006, 16:20:16 »
son 3 takım kalmıştır

wigan

watford

shiffeld united

bu 3 takımdan birini alıp kaydınızı yapabilirsiniz.

Çevrimdışı amett

• MODERATÖR
  • 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #71 : 15 Aralık 2006, 16:22:24 »
ABİ BU BÖLÜMÜN MOD U KİM YA 3. SAYFADA KURALLAR UYGUN KAYDIMI YAZDIM AMA KİMSE DİKKATE ALMAMIŞ, TEKRAR YAZIYORUM, BU SEFER BÜYÜK YAZDIM HEM DE GÖZDEN KAÇMAZ

MANSIZ26S

[email protected]

ASTON VILLA

kusura bakma kardşeim gözümden kaçmış  ;)