Gönderen Konu: SOHBET - MUHABBET - SORU - SORUN YERİ  (Okunma sayısı 13645 defa)

Çevrimdışı djarum black-

• MODERATÖR
  • 5. SINIF UYE
  • Puan 17
    • Profili Görüntüle
Ynt: SOHBET - MUHABBET - SORU - SORUN YERİ
« Yanıtla #48 : 25 Ekim 2006, 21:28:08 »
hamza abi sencede turnuva yetkiliğini hak etmiyomuyum  :-[

olur mu öyle şey kardeşim turnuvan gayet başarili gidiyor . her şey mükemmel ellerine sağlik . turnuva yetkilisi ünvanini sana şimdi veriyorum . hayırlı olsun

çok teşekkür ederim hamza abi gerçekten çok duygulandım :'(  herkese teşekkür ediyorum elimden gelenin en iyisini yapacağıma söz veriyorum
Bir ulus, sımsıkı birbirine bağlı olmayı bildikçe yeryüzünde onu dağıtabilecek bir güç düşünülemez.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı evanescence

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 17
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #49 : 25 Ekim 2006, 21:30:29 »
arkadaslar maçlar sadece 90 dk mı oynanacak ???

evet kardeşim . maçin 90 dakikalik süresi berabere bitse dahi uzatmalar oynanmayacak . çünkü gruplarimiz puan sistemine göre işliyor . fakat ileriki turlarda tekrardan play off sistemine döneceğimizden ötürü 90 dakikanın berabere bitmesi halinde uzatmalara geçilecektir

puan sistemine göre diyorsun keşke grupların içerisine puan durumunu da ekleseydiniz daha iyi olurdu kim kaç puanda kaçıncı sırada görmüş olurduk

ve hala seninle hazırlık maçı bekliyorum

turnuva moderatörümüz sadık kardeşim gerek görürse ekleyecektir kardeş ;) ben hazirlık maçi için hazirim hamacideyim yapabiliriz şu anda

tamam o zaman bende senin hamachi ağına bağlıyım şu anda

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #50 : 25 Ekim 2006, 21:32:06 »
hamza abi sencede turnuva yetkiliğini hak etmiyomuyum  :-[

olur mu öyle şey kardeşim turnuvan gayet başarili gidiyor . her şey mükemmel ellerine sağlik . turnuva yetkilisi ünvanini sana şimdi veriyorum . hayırlı olsun

çok teşekkür ederim hamza abi gerçekten çok duygulandım :'(  herkese teşekkür ediyorum elimden gelenin en iyisini yapacağıma söz veriyorum

ben teşekkür ederim kardeşim . bu yetkiyi sonuna kadar hak ettiğin için verdim zaten . umarim hep beraber oyunsiteniz de çok daha büyük organizasyonlara tanık olacağiz .daha çok turnuva düzenleyeceksin kardeşim . şimdiden yeni görevin hayırlı olsun . başarilar dilerim

Çevrimdışı djarum black-

• MODERATÖR
  • 5. SINIF UYE
  • Puan 17
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #51 : 25 Ekim 2006, 21:32:22 »
hee bu arada puan durumunu bütün maçlar bittiğinde yapmayı uygun gördüm ve uzatmalar oynanmayacak arkadaşlar :( eğer uzatmaları oynayan arkadaşlar varsa 90 dkka nın sonucuyla değiştirsin yanlışlık yaptıysa
Bir ulus, sımsıkı birbirine bağlı olmayı bildikçe yeryüzünde onu dağıtabilecek bir güç düşünülemez.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #52 : 25 Ekim 2006, 21:34:34 »
hee bu arada puan durumunu bütün maçlar bittiğinde yapmayı uygun gördüm ve uzatmalar oynanmayacak arkadaşlar :( eğer uzatmaları oynayan arkadaşlar varsa 90 dkka nın sonucuyla değiştirsin yanlışlık yaptıysa

sorun değil kardeşim ne zaman yapmak istersen hazırla maksat katilımcılar puanlarini görsünler . bu arada grup karşılaşmalari için bir son gün verilse iyi olur oke

Çevrimdışı ultrAslan54

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 8
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #53 : 25 Ekim 2006, 21:49:33 »

sorun değil kardeşim ne zaman yapmak istersen hazırla maksat katilımcılar puanlarini görsünler . bu arada grup karşılaşmalari için bir son gün verilse iyi olur oke
4 gün yeter ;)

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #54 : 25 Ekim 2006, 21:51:04 »

4 gün yeter ;)

ben cuma gecesini son olarak düşündüm . ne diyorsunuz sizce erken mi geç mi

Çevrimdışı djarum black-

• MODERATÖR
  • 5. SINIF UYE
  • Puan 17
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #55 : 25 Ekim 2006, 22:02:49 »

4 gün yeter ;)

ben cuma gecesini son olarak düşündüm . ne diyorsunuz sizce erken mi geç mi

ARKADAŞLAR HAMZA ABİNİN FİKRİNE KATILIYORUM GRUPLAR İÇİN SON GÜN CUMA OLSUN EĞER MAZERETİ OLAN VARSA ONUN MAÇINI CUMARTESİ-PAZARA ERTELEYEBİLİRİZ DİMİ HAMZA ABİ
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı HaruN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 5473
  • + 18
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #56 : 25 Ekim 2006, 22:10:38 »
hamza sana bişi sorucam bu gruplar 3.olan uefaya gidecekmi

MY GAME İS FAİR PLAYYY !

Çevrimdışı hakan1989

• 4.SINIF UYE
  • **
  • Puan 144
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #57 : 26 Ekim 2006, 10:29:51 »
E GURUBU GÖREV SİZİ BEKLİYO GELİN YAPALIM MAÇLARI SİZLERİ BEKLİYORUM FAZLA BEKLETMEYİN TİREN KALKABİLİR.

Çevrimdışı djarum black-

• MODERATÖR
  • 5. SINIF UYE
  • Puan 17
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #58 : 26 Ekim 2006, 15:35:00 »
SEROO KARDEŞ BOŞSAN YAPALIM BU AKŞAM MAÇIMIZI Bİ TEK SENİNLE YAPMADIM DÜN AKŞAM KUSURA BAKMA GERÇEKTEN İŞİM VARDI AMA CUMAYA KADAR VAKTİMİZ VAR YANİ YARINA KADAR :) NE ZAMAN BOŞSAN BEN MSN DE OLCAM OLMASAM BİLE E-MAİL AT BEN SENİ BULURUM OKE
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ManSpider111

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1277
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen ÜyesiNİN BABASI ;D
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #59 : 26 Ekim 2006, 18:21:27 »
arkadaslar turnuvadan özür dileyerek ayrılıyorum.neden diye sorarsanız benim yarın sınavım var kares artı önümüzdeki hafta hep sınav olucagım zaten ben oks ye hazırlanıyorum.derslerime çalısmam gerek beni anlayısla karsılarsınız insallah.aranızdan 2 veya 3 hafta ayrılıyorum bugün saat 20:00 bilgisayarı kapatıyorum ve her halde 2 hafta filan açamıyacagım.kendinize iyi bakın arkadaslar hosçakalın bye ;)

Seni Unutmadık Barış Akarsu