Alıntı yapılan: sadikcakar - 25 Ekim 2006, 21:23:36hamza abi sencede turnuva yetkiliğini hak etmiyomuyum olur mu öyle şey kardeşim turnuvan gayet başarili gidiyor . her şey mükemmel ellerine sağlik . turnuva yetkilisi ünvanini sana şimdi veriyorum . hayırlı olsun
hamza abi sencede turnuva yetkiliğini hak etmiyomuyum
Alıntı yapılan: evanescence - 25 Ekim 2006, 21:19:55Alıntı yapılan: Hamza - 25 Ekim 2006, 21:15:51Alıntı yapılan: BALLACK13 - 25 Ekim 2006, 20:48:46arkadaslar maçlar sadece 90 dk mı oynanacak evet kardeşim . maçin 90 dakikalik süresi berabere bitse dahi uzatmalar oynanmayacak . çünkü gruplarimiz puan sistemine göre işliyor . fakat ileriki turlarda tekrardan play off sistemine döneceğimizden ötürü 90 dakikanın berabere bitmesi halinde uzatmalara geçilecektir puan sistemine göre diyorsun keşke grupların içerisine puan durumunu da ekleseydiniz daha iyi olurdu kim kaç puanda kaçıncı sırada görmüş olurdukve hala seninle hazırlık maçı bekliyorumturnuva moderatörümüz sadık kardeşim gerek görürse ekleyecektir kardeş ben hazirlık maçi için hazirim hamacideyim yapabiliriz şu anda
Alıntı yapılan: Hamza - 25 Ekim 2006, 21:15:51Alıntı yapılan: BALLACK13 - 25 Ekim 2006, 20:48:46arkadaslar maçlar sadece 90 dk mı oynanacak evet kardeşim . maçin 90 dakikalik süresi berabere bitse dahi uzatmalar oynanmayacak . çünkü gruplarimiz puan sistemine göre işliyor . fakat ileriki turlarda tekrardan play off sistemine döneceğimizden ötürü 90 dakikanın berabere bitmesi halinde uzatmalara geçilecektir puan sistemine göre diyorsun keşke grupların içerisine puan durumunu da ekleseydiniz daha iyi olurdu kim kaç puanda kaçıncı sırada görmüş olurdukve hala seninle hazırlık maçı bekliyorum
Alıntı yapılan: BALLACK13 - 25 Ekim 2006, 20:48:46arkadaslar maçlar sadece 90 dk mı oynanacak evet kardeşim . maçin 90 dakikalik süresi berabere bitse dahi uzatmalar oynanmayacak . çünkü gruplarimiz puan sistemine göre işliyor . fakat ileriki turlarda tekrardan play off sistemine döneceğimizden ötürü 90 dakikanın berabere bitmesi halinde uzatmalara geçilecektir
arkadaslar maçlar sadece 90 dk mı oynanacak
Alıntı yapılan: Hamza - 25 Ekim 2006, 21:26:32Alıntı yapılan: sadikcakar - 25 Ekim 2006, 21:23:36hamza abi sencede turnuva yetkiliğini hak etmiyomuyum olur mu öyle şey kardeşim turnuvan gayet başarili gidiyor . her şey mükemmel ellerine sağlik . turnuva yetkilisi ünvanini sana şimdi veriyorum . hayırlı olsun çok teşekkür ederim hamza abi gerçekten çok duygulandım herkese teşekkür ediyorum elimden gelenin en iyisini yapacağıma söz veriyorum
hee bu arada puan durumunu bütün maçlar bittiğinde yapmayı uygun gördüm ve uzatmalar oynanmayacak arkadaşlar eğer uzatmaları oynayan arkadaşlar varsa 90 dkka nın sonucuyla değiştirsin yanlışlık yaptıysa
Alıntı yapılan: sadikcakar - 25 Ekim 2006, 21:32:22hee bu arada puan durumunu bütün maçlar bittiğinde yapmayı uygun gördüm ve uzatmalar oynanmayacak arkadaşlar eğer uzatmaları oynayan arkadaşlar varsa 90 dkka nın sonucuyla değiştirsin yanlışlık yaptıysa sorun değil kardeşim ne zaman yapmak istersen hazırla maksat katilımcılar puanlarini görsünler . bu arada grup karşılaşmalari için bir son gün verilse iyi olur oke
Alıntı yapılan: Hamza - 25 Ekim 2006, 21:34:34Alıntı yapılan: sadikcakar - 25 Ekim 2006, 21:32:22hee bu arada puan durumunu bütün maçlar bittiğinde yapmayı uygun gördüm ve uzatmalar oynanmayacak arkadaşlar eğer uzatmaları oynayan arkadaşlar varsa 90 dkka nın sonucuyla değiştirsin yanlışlık yaptıysa sorun değil kardeşim ne zaman yapmak istersen hazırla maksat katilımcılar puanlarini görsünler . bu arada grup karşılaşmalari için bir son gün verilse iyi olur oke 4 gün yeter
Alıntı yapılan: ultrAslan54 - 25 Ekim 2006, 21:49:33Alıntı yapılan: Hamza - 25 Ekim 2006, 21:34:34Alıntı yapılan: sadikcakar - 25 Ekim 2006, 21:32:22hee bu arada puan durumunu bütün maçlar bittiğinde yapmayı uygun gördüm ve uzatmalar oynanmayacak arkadaşlar eğer uzatmaları oynayan arkadaşlar varsa 90 dkka nın sonucuyla değiştirsin yanlışlık yaptıysa sorun değil kardeşim ne zaman yapmak istersen hazırla maksat katilımcılar puanlarini görsünler . bu arada grup karşılaşmalari için bir son gün verilse iyi olur oke 4 gün yeter ben cuma gecesini son olarak düşündüm . ne diyorsunuz sizce erken mi geç mi