hamza sana bişi sorucam bu gruplar 3.olan uefaya gidecekmi
Alıntı yapılan: Hamza - 25 Ekim 2006, 21:51:04Alıntı yapılan: ultrAslan54 - 25 Ekim 2006, 21:49:33Alıntı yapılan: Hamza - 25 Ekim 2006, 21:34:34Alıntı yapılan: sadikcakar - 25 Ekim 2006, 21:32:22hee bu arada puan durumunu bütün maçlar bittiğinde yapmayı uygun gördüm ve uzatmalar oynanmayacak arkadaşlar eğer uzatmaları oynayan arkadaşlar varsa 90 dkka nın sonucuyla değiştirsin yanlışlık yaptıysa sorun değil kardeşim ne zaman yapmak istersen hazırla maksat katilımcılar puanlarini görsünler . bu arada grup karşılaşmalari için bir son gün verilse iyi olur oke 4 gün yeter ben cuma gecesini son olarak düşündüm . ne diyorsunuz sizce erken mi geç mi ARKADAŞLAR HAMZA ABİNİN FİKRİNE KATILIYORUM GRUPLAR İÇİN SON GÜN CUMA OLSUN EĞER MAZERETİ OLAN VARSA ONUN MAÇINI CUMARTESİ-PAZARA ERTELEYEBİLİRİZ DİMİ HAMZA ABİ
Alıntı yapılan: ultrAslan54 - 25 Ekim 2006, 21:49:33Alıntı yapılan: Hamza - 25 Ekim 2006, 21:34:34Alıntı yapılan: sadikcakar - 25 Ekim 2006, 21:32:22hee bu arada puan durumunu bütün maçlar bittiğinde yapmayı uygun gördüm ve uzatmalar oynanmayacak arkadaşlar eğer uzatmaları oynayan arkadaşlar varsa 90 dkka nın sonucuyla değiştirsin yanlışlık yaptıysa sorun değil kardeşim ne zaman yapmak istersen hazırla maksat katilımcılar puanlarini görsünler . bu arada grup karşılaşmalari için bir son gün verilse iyi olur oke 4 gün yeter ben cuma gecesini son olarak düşündüm . ne diyorsunuz sizce erken mi geç mi
Alıntı yapılan: Hamza - 25 Ekim 2006, 21:34:34Alıntı yapılan: sadikcakar - 25 Ekim 2006, 21:32:22hee bu arada puan durumunu bütün maçlar bittiğinde yapmayı uygun gördüm ve uzatmalar oynanmayacak arkadaşlar eğer uzatmaları oynayan arkadaşlar varsa 90 dkka nın sonucuyla değiştirsin yanlışlık yaptıysa sorun değil kardeşim ne zaman yapmak istersen hazırla maksat katilımcılar puanlarini görsünler . bu arada grup karşılaşmalari için bir son gün verilse iyi olur oke 4 gün yeter
Alıntı yapılan: sadikcakar - 25 Ekim 2006, 21:32:22hee bu arada puan durumunu bütün maçlar bittiğinde yapmayı uygun gördüm ve uzatmalar oynanmayacak arkadaşlar eğer uzatmaları oynayan arkadaşlar varsa 90 dkka nın sonucuyla değiştirsin yanlışlık yaptıysa sorun değil kardeşim ne zaman yapmak istersen hazırla maksat katilımcılar puanlarini görsünler . bu arada grup karşılaşmalari için bir son gün verilse iyi olur oke
hee bu arada puan durumunu bütün maçlar bittiğinde yapmayı uygun gördüm ve uzatmalar oynanmayacak arkadaşlar eğer uzatmaları oynayan arkadaşlar varsa 90 dkka nın sonucuyla değiştirsin yanlışlık yaptıysa
Hamza kardeş hadi maçımızı edelim bekliyorum
Alıntı yapılan: evanescence - 26 Ekim 2006, 21:35:42Hamza kardeş hadi maçımızı edelim bekliyorumkardeşim malesef birazdan çikiyorum . dünde ayni şey oldu. hep geç söylüyorsun bana yarın akşam üstü hatirlat yapalim oke . iyi geceler kardeşim
e grubunun puan durumunu yazayımmı yoksa daha yapılmamış maç varmı
gece ben yokum kardeş hamza abiye yıkmak istemiyorum her şeyi 19:00 en iyisi herkes tamamlasın