Gönderen Konu: SOHBET VE SORUNLAR  (Okunma sayısı 14651 defa)

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
  • olm kişisel mesajdan sanane
    • MSN Messenger - m3t3_d1nh0@windowslive.com
    • Profili Görüntüle
Ynt: SOHBET VE SORUNLAR
« Yanıtla #12 : 07 Ekim 2006, 11:44:44 »
oke kardes

Çevrimdışı djarum black-

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 17
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 07 Ekim 2006, 14:04:54 »
burgi kardeşim bi sorun olmassa şu ikinci hafta maçını şimdi yapalım öbür hafta olmayabilirim
Bir ulus, sımsıkı birbirine bağlı olmayı bildikçe yeryüzünde onu dağıtabilecek bir güç düşünülemez.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı djarum black-

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 17
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #14 : 07 Ekim 2006, 14:12:35 »
puan tablosu olcakmı arkadaşlar birinci ikinci her haftada bir yapılsa iiyi olmazmı sizce
Bir ulus, sımsıkı birbirine bağlı olmayı bildikçe yeryüzünde onu dağıtabilecek bir güç düşünülemez.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #15 : 07 Ekim 2006, 14:13:41 »
puan tablosu olcakmı arkadaşlar birinci ikinci her haftada bir yapılsa iiyi olmazmı sizce

puan tablosu pazar gecesi hazirlanacak ve her hafta bitiminde editlenecektir kardeşim .

Çevrimdışı djarum black-

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 17
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 07 Ekim 2006, 14:14:48 »
verdiğin bilgi için teşekkür ederim
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #17 : 07 Ekim 2006, 14:17:08 »
verdiğin bilgi için teşekkür ederim

ben teşekkür ederim kardeşim . her şey sizler için . sizden bunlara karşilik olarak tek beklentimiz maçlarinizi zamaninda yapmaniz . eğer siz gereken ilgiyi göstermezseniz biz ne kadar çalişirsak çalişalim oyunsitenizin adına yakişir turnuvalar düzenleyemeyiz . o yüzden her şey sizin elinizde lütfen maçlarimiza gerek ilgi ve hassasiyeti gösterelim . hepinize başarilar dilerim

Çevrimdışı amett

• MODERATÖR
  • 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #18 : 07 Ekim 2006, 14:17:35 »
burgi kardeşim bi sorun olmassa şu ikinci hafta maçını şimdi yapalım öbür hafta olmayabilirim

sadik kardşeim aslında böle bişey yasak ama haftaya olamayacağındna ötürü maçını burgiyi gördüğün zamn yapabilirsin ve yaptığınızada bana özel msj atın ben 2. hafta maç sonuçlarına geçiricem skoru oke diğer arkadşaların gelecek haftanın maçlarını yapması bugünden söz konusu değildir. ;)

Çevrimdışı djarum black-

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 17
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 07 Ekim 2006, 14:18:58 »

sadik kardşeim aslında böle bişey yasak ama haftaya olamayacağındna ötürü maçını burgiyi gördüğün zamn yapabilirsin ve yaptığınızada bana özel msj atın ben 2. hafta maç sonuçlarına geçiricem skoru oke diğer arkadşaların gelecek haftanın maçlarını yapması bugünden söz konusu değildir. ;)

tamam kardeşim anlayışlı cevabın için teşekkür ederim
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı amett

• MODERATÖR
  • 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #20 : 07 Ekim 2006, 14:21:41 »
önemli dğeil kardeşim herkese kolaylık sağlamaya çalışıyoruz bunu abartmadıkları sürece bilirsin her insan bir değildir ;)

unutmadan şunu belirtim sana teşekkür ediimm bu gibi sorunlarını sohbet bölümüne belirttiğin için bazı arkadşalarımız bu gibi sorunlarını  maç sonuçları bölümüne belirtiyo ve bizim buraya sohbet,sorunlar bölümünü açmamızın hiç bi anlamı olmuyo sayelerinde ;)

Çevrimdışı djarum black-

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 17
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 07 Ekim 2006, 14:23:32 »
tabi canım adı üstünde sorun ve sohbet yeri maç yapacak rakibi olmadıgı için gidiyo maç sonuçları bölümüne yazıyolar bu bölüm buraya süs olsun diye açılmadı dimi :)
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #22 : 07 Ekim 2006, 14:27:41 »
tabi canım adı üstünde sorun ve sohbet yeri maç yapacak rakibi olmadıgı için gidiyo maç sonuçları bölümüne yazıyolar bu bölüm buraya süs olsun diye açılmadı dimi :)

kesinlikle katiliyorum . dün gece 1 saat uğraştim . maç sonuçlari , kayit yeri bölümündeki mesajlari sohbet bölümüne aktardim . umarim bundan sonra herkes sadik kardeşim gibi bu konuda duyarli olur .

Çevrimdışı djarum black-

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 17
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 07 Ekim 2006, 14:29:53 »
eyvallah kardeşim

EVET ARKADAŞLAR LÜTFEN SORUNLARIMIZI GEREKTİĞİ YERLERE AÇALIM ADMİN VE MODORÖTÖR ARKADAŞLARIMIZA ZORLUK ÇIKARMAYALIM

SADECE BİRAZ DAHA DİKKAT...
Mustafa Kemal Atatürk