arkadaslar ben bu fair playın varya arkadasla maçı yapıoruz dk 15 ben 1-0 öndeyim adam çıkıor diorki kastı birde ben çıkmadım dior ya böle işmi olur baştan başlıcaz ben host olcam dior
eline sağlık kardes
kardşim puan durumunu altındaki resmi kaldırısan sevinicem diğer takımları tutan arkadşalara saygıdan dolayı sölüyorum bunu sana dah güsl baka takımlara gönderme yapmayan resimleri koyarsan sevinicem yada hiç koyma oke
Alıntı yapılan: amett - 14 Ekim 2006, 11:52:16kardşim puan durumunu altındaki resmi kaldırısan sevinicem diğer takımları tutan arkadşalara saygıdan dolayı sölüyorum bunu sana dah güsl baka takımlara gönderme yapmayan resimleri koyarsan sevinicem yada hiç koyma oke TAMAM KISKANMAYIN KALDIRIRIM AMA FB RESİMLERİ GÖRMEK İSTEMİYORUM BU SİTEDE OK
Alıntı yapılan: fifa07_1905 - 14 Ekim 2006, 12:03:32Alıntı yapılan: amett - 14 Ekim 2006, 11:52:16kardşim puan durumunu altındaki resmi kaldırısan sevinicem diğer takımları tutan arkadşalara saygıdan dolayı sölüyorum bunu sana dah güsl baka takımlara gönderme yapmayan resimleri koyarsan sevinicem yada hiç koyma oke TAMAM KISKANMAYIN KALDIRIRIM AMA FB RESİMLERİ GÖRMEK İSTEMİYORUM BU SİTEDE OK SEN KENDİNİ NE OLDUĞUNU ZANNEDİYOSUN ŞUAN BURADA MODSAN BENİM SAYEMDE MODSUN SENİ BURAYA BEN ÇIKARDIM İNDİRMESİNİDE BİLİRİZ HAMZA GELDİĞİNDE FİŞİN ÇEKİLİCEK ZATEN MERAK ETME SENİ BEN MOD YAPTIRDIM BEN İNDİRTİCEM SEN KİMSİN BİZE EMİR VERİYOSUN FB RESİMLERİ KOYMUCAKMIŞIZ BU SİTENİN ADMİNİNNİNDE FBLİ OLDUĞUNU UNUTMA ELİN KOLUN ALÇIDA Bİ PUAN DURUMU YAOTI DEDİK ADAM KOLAYLIK SAĞLADIK TEPEMİZE ÇIKTI