Gönderen Konu: SOHBET VE SORUNLAR  (Okunma sayısı 14660 defa)

Çevrimdışı amett

• MODERATÖR
  • 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Ynt: SOHBET VE SORUNLAR
« Yanıtla #48 : 12 Ekim 2006, 19:56:18 »
arkadaslar ben bu fair playın varya arkadasla maçı yapıoruz dk 15 ben 1-0 öndeyim adam çıkıor diorki kastı birde ben çıkmadım dior ya böle işmi olur baştan başlıcaz ben host olcam dior

olabilir mete kardeşim arkadaşın yalan söleyip sölemediğini bilmiyoruz ama neyapalım işte kasınca mesela diğer arki hosto lup kastığında ben oyundan çıkıyorum kastığını sölüyorum agayet normal karşılandım bugüne kadr ve ben host olim deyip denemeler yapıyoruz bu normal eğer bu hazırlık maçıysa fazla dikkate alma skor önemli değil hazırlıklarda eğer bir turnuvam açı ise o host olur 1. dakikadan 1-0dan devam edersiniz oke kardşeim ;)

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
  • olm kişisel mesajdan sanane
    • MSN Messenger - m3t3_d1nh0@windowslive.com
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #49 : 12 Ekim 2006, 21:11:17 »
oke kardes ama ben ona bişe demedimki

Çevrimdışı fifa07_1905

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 39
  • TEK BÜYÜK GALATASARAY
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #50 : 13 Ekim 2006, 09:25:02 »
arkadaslar ben bu fair playın varya arkadasla maçı yapıoruz dk 15 ben 1-0 öndeyim adam çıkıor diorki kastı birde ben çıkmadım dior ya böle işmi olur baştan başlıcaz ben host olcam dior
YAA ANLAMADIM OYUNA GİRİYOZ ADAM 2 DAKKADA SEÇİYO TAKIMI BEN YAVAŞ İLERLİYO ANLAMADIM BENİM BAĞLANTI HIZI 1024 ONUNKİ 512 OYUNA GİRİYOZ BEN YAVAŞLIKTAN ANLIYORUM ATCAĞINI ABİ BEN BİLEREK OYNAMADIM ATCAK DİYE VE ATTI YAWS NİYE ANLAMIYONUZ 15 PART HALİNDE MAÇ YAPAMAM KARDEŞİM DAHA ÖNCEDE BÖLE OLDU BİR ARKADAŞ DA SENİN GİBİ YAPTI BEN KABUL ETMEYİNCE MAÇA YENİDEN BAŞLADIK AMINA KOYUM İYİKİ GOL ATTIN BALDAN SİKERİM TURNUVASINIDA SENİDE Kardeşim çıkıyom ben bu ortamda ben maç yapamam bu morelle kusura bakmayın bu sitenin bütün adminleri bu siteye hiçbir hakaretim olamaz ama banada hakverin adam 11 yaşında daha sıçtığım bok katılıyor sorumluluk getiren turnuvaya demek istediğim turnuva yaş ortalaması 14 yaş ve üzeri olsun

Çevrimdışı amett

• MODERATÖR
  • 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #51 : 13 Ekim 2006, 18:29:04 »
hamzaaa kardeşimm beni duyuyonmu ordamısın

Çevrimdışı fifa07_1905

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 39
  • TEK BÜYÜK GALATASARAY
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Ynt: ****PUAN DURUMU****
« Yanıtla #52 : 14 Ekim 2006, 01:52:42 »
2. HAFTA MAÇLARINI YAPMAYA BİRAZ DAHA ÖZEN GÖSTERİN

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #53 : 14 Ekim 2006, 06:29:54 »
puan durumu harika olmuş kardeşim ellerine sağlik

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #54 : 14 Ekim 2006, 06:31:26 »
kardes sen ramın 1024 mü

Çevrimdışı fifa07_1905

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 39
  • TEK BÜYÜK GALATASARAY
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #55 : 14 Ekim 2006, 10:37:11 »
eline sağlık kardes
ÖNEMLİ DEĞİL YAPILMASI GEREKENİ YAPTIM KARDEŞ  ;)

Çevrimdışı amett

• MODERATÖR
  • 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #56 : 14 Ekim 2006, 11:52:16 »
kardşim puan durumunu altındaki resmi kaldırısan sevinicem diğer takımları tutan arkadşalara saygıdan dolayı sölüyorum bunu sana dah güsl baka takımlara gönderme yapmayan resimleri koyarsan sevinicem yada hiç koyma oke ;)

Çevrimdışı fifa07_1905

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 39
  • TEK BÜYÜK GALATASARAY
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #57 : 14 Ekim 2006, 12:03:32 »
kardşim puan durumunu altındaki resmi kaldırısan sevinicem diğer takımları tutan arkadşalara saygıdan dolayı sölüyorum bunu sana dah güsl baka takımlara gönderme yapmayan resimleri koyarsan sevinicem yada hiç koyma oke ;)
YAPTIĞIM ÇİRKİN DAVRANIŞ İÇİN ÖZÜR DİLERİM HERKEZDEN

Çevrimdışı amett

• MODERATÖR
  • 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #58 : 14 Ekim 2006, 12:48:00 »
TAMAM KISKANMAYIN KALDIRIRIM AMA FB RESİMLERİ GÖRMEK İSTEMİYORUM BU SİTEDE OK ;)

SEN KENDİNİ NE OLDUĞUNU ZANNEDİYOSUN   >:( >:( ŞUAN BURADA MODSAN BENİM SAYEMDE MODSUN SENİ BURAYA BEN ÇIKARDIM İNDİRMESİNİDE BİLİRİZ HAMZA GELDİĞİNDE FİŞİN ÇEKİLİCEK ZATEN MERAK ETME SENİ BEN MOD YAPTIRDIM BEN İNDİRTİCEM SEN KİMSİN BİZE EMİR VERİYOSUN FB RESİMLERİ KOYMUCAKMIŞIZ BU SİTENİN ADMİNİNNİNDE FBLİ OLDUĞUNU UNUTMA ELİN KOLUN ALÇIDA Bİ PUAN DURUMU YAOTI DEDİK ADAM KOLAYLIK SAĞLADIK TEPEMİZE ÇIKTI   >:( >:(

Çevrimdışı fifa07_1905

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 39
  • TEK BÜYÜK GALATASARAY
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #59 : 14 Ekim 2006, 12:50:26 »
TAMAM KISKANMAYIN KALDIRIRIM AMA FB RESİMLERİ GÖRMEK İSTEMİYORUM BU SİTEDE OK ;)

SEN KENDİNİ NE OLDUĞUNU ZANNEDİYOSUN   >:( >:( ŞUAN BURADA MODSAN BENİM SAYEMDE MODSUN SENİ BURAYA BEN ÇIKARDIM İNDİRMESİNİDE BİLİRİZ HAMZA GELDİĞİNDE FİŞİN ÇEKİLİCEK ZATEN MERAK ETME SENİ BEN MOD YAPTIRDIM BEN İNDİRTİCEM SEN KİMSİN BİZE EMİR VERİYOSUN FB RESİMLERİ KOYMUCAKMIŞIZ BU SİTENİN ADMİNİNNİNDE FBLİ OLDUĞUNU UNUTMA ELİN KOLUN ALÇIDA Bİ PUAN DURUMU YAOTI DEDİK ADAM KOLAYLIK SAĞLADIK TEPEMİZE ÇIKTI  >:( >:(
yaa kardeş yanlış anladın yaa öff gs resimleri koymadık ben onu şaka yapmıştım hiç önemli değil kırdıysam özür dilerim