Gönderen Konu: Beyaz Eşya Ürünleri Adresi  (Okunma sayısı 674 defa)

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Beyaz Eşya Ürünleri Adresi
« : 06 Temmuz 2011, 23:21:46 »
Tanıtım Konusu : Beyaz eşya ürünleri adresi

Sitenin dili : Php

Sitede Kullanılan script : Wordpress

Site Kuruluş Tarihi : Nisan 2009

Tanıtım Yazısı ve İçeriği : Günlük hayatınızda en çok hangi eşyaları kullandığınızı hiç düşündünüzmü? Yada şöyle soralım günlük hayatınızda size en çok yarar sağlayan, hayatınızı kolaylaştıran eşyalar hangileri? Tabiki bu sorunun cevabı beyaz eşyalar. Bazen bir soğuk su içebilmenin bazende çamaşırlarımızı temiz temiz giyebilmemizi sağlayan o beyaz eşyalar hayatımızda büyük bir yere sahipler.

Buzdolapları. Bu beyaz eşya ürünü beyaz eşyalar arasında en çok çalışan ürün aslında. Çalıştırıldığından beri hiç kapatılmayan bir saat gibi çalışan bu buzdolapları çok önemli aletlerdir. Yeni teknolojinin bir avantajıdır ki özellikle yeni buzdolapları artık eskileri gibi motor sesi çıkararak değil sessiz çıt çıkarmadan çalışıyorlar. Ayrıca enerji tasarrufu sayesinde uzun süreler açık kalsalar bile içerdeki havayı koruyarak çok az elektrik yakıyorlar.

Çamaşır makinaları. Bu makinalarda evimizden dışarıya adım atıp güzel giyinmiş bir şekilde gezebilmemizi sağlıyorlar.  Yeni çıkan çamaşır makinalarında özellikle yüksek kapasiteli olanlar çok tercih ediliyorlar. Bu makinalar hem size %15 enerji tasarrufu sağladıkları gibi bir seferde tüm çamaşırları yıkama imkanıda veriyorlar.

Daha birçok beyaz eşya ürünü var ancak hepsini söylememize gerek yok. Birinde çıkan bir yenilik emin olun diğer beyaz eşyayıda etkiliyor. Etkilemese bile en azından onda yapılması gereken yeni özellikleri üreticilere hatırlatıyorlar.

Fındıklı bosch servisi

Kaynak : http://www.boschservisi1.com/index.php/findikli/