Tanıtım Konusu : Model Arabalarımla Artık İlgilenemiyorum
Sitenin dili : Php
Sitede Kullanılan script : Wordpress
Site Kuruluş Tarihi : Mart 2011
Tanıtım Yazısı ve İçeriği : Yıllardır
model araba koleksiyonu yapıyorsunuz. Diğer gençler tatil için bisiklet veya diğer oyuncakları alırken siz model araba mağazalarında yeni bir model arabanın gelmesini bekliyordunuz. En sonunda o arabayı aldığınızda diğer yeni bir modelin çıkmasını bekliyordunuz. Bu süreç böyle devam ederken koleksiyonunuza harika parçalar ekleyerek onu harika bir hale getirmeye devam ediyordunuz.
Ancak, elinizdekilerin gitme zamanı geldi. Artık büyüdünüz ve kendiniz için daha az zaman bulabiliyorsunuz bu yüzden model arabalarla fazla ilgilenemiyorsunuz. Eğer ailenizle zaman geçirme ve model arabalarınızla zaman geçirme gibi bir seçenekle karşı karşıya kalırsanız sonuç her zaman aile çıkacaktır. İşte bu yüzden bu güzel parçaların, onlara kıymet veren diğer koleksiyoncularla buluşma zamanı gelmiştir ve artık satılmalıdır.
Kimse size hepsini satın demiyor. Sadece en çok sevdiklerinizi ve değer verdiklerinizi elinizde tutun diğerlerini satın. Koleksiyonunuzu satışa çıkarmadan önce piyasayı iyice araştırın. Hangi model arabanın ne kadar fiyatının olduğunu bilemezsiniz çünkü çoğunun fiyatı zaman içinde değişebiliyor. İyi bir fiyat araştırmasından sonra koleksiyonunuzu doğru bir fiyattan satışa çıkartabilirsiniz ve satabilirsiniz.
Tüm bunların dışında eğer koleksiyonunuzun kötü bir ele gitmesini istemiyorsanız bunun içinde yapabileceğiniz birkaç şey var. Daha önce katıldığınız model araba kulüplerine uğrayın ve orda bu arabalara gerçekten değer veren insanlara arabalarınızı satın. Bu şekilde hem gözünüz arkada kalmaz hemde arabalarınızı değerinde satmış olursunuz.
Detaylar için
Rc Model kategorisine bakınız
Kaynak :
http://hobisigelene.com/2011/06/07/model-arabalarimla-artik-ilgilenemiyorum/