Tanıtım Konusu : Şaka Malzemeleri İle Eğlenin
Sitenin dili : Php
Sitede Kullanılan script : Wordpress
Site Kuruluş Tarihi : Mart 2011
Tanıtım Yazısı ve İçeriği : Şaka Malzemeleri İle Eğlenin
Sene boyu çalışıp bir ay tatil yapmaktansa her gün eğlenip, her günü gülerek, bir tatil edasında geçirmek, güne güzel başlayıp güzel bitirmek hepimizin umut ettiği bir şeydir. Gülme arayışlarımız sonsuz, dipsiz ve karanlık kuyularda dolaştığı sıralarda bize birilerinin el sallaması ve yardım etmesi yani bize biraz neşe katması ise her zaman aradığımız şeydir. İşte bu ihtiyacı giderecek yegane malzeme şaka araçlardır.
Bu araçlar ile sizlerde arkadaşlarınıza şakalar yapabilir, onları umutsuzluklardan kurtarabilir ve dertlerinden bir nebze olsun uzaklaştırmayı başarabilirsiniz. Bu yoğun dünyada insanlar bazen gerçekten kendilerini umursamazdan gelip hiç bakmayabiliyorlar. Bu durumda şakacı bir arkadaşa sahip olmak hiç de kötü olmayacaktır.
Şaka malzemeleri her ne kadar çocuksu görünse de insanın içerisinde her zaman bir çocuk yatar. Gülmek sadece çocuklar için değil hepimiz için gerekli ve en sağlıklı olandır. Hayatımız boyunca almamız gereken tek ilacımızdır. Bu yüzden şaka malzemelerine bir yaş sınır koymadan özgürce yaklaşmak ve hem yapmak hem de size yapılmasını istemek gerekir. Bu zinciri oluşturmayı başardığınızda yaşamınızın olduğundan daha kaliteli ve daha zevkli geçtiğini göreceksiniz.
Şaka hayatımızın her alanındadır. Sihirli iskambil kağıtlarından tutun, doğum günlerinde sönmeyen mumlar bile birer şaka malzemesidir. Bilmeseniz de, önyargılı olsanız da onları kullanırsınız çünkü ihtiyaç duyarsınız. Bol köpüklü kahve isteyen çok samimi bir arkadaşınıza aşırı köpüren bir şaka şekeri ikram ederek kahvesinin istediğinden daha fazla köpürmesini sağlamak istemez misiniz? Aslında bunlar hepinizin istediği sadece neden koktuğunu veya çekindiğini bilmeden yapmaktan kaçındığı şeylerdir. Zaten kısacık bir filmde oynuyoruz, bu filmi dram yapmaktansa komedi olmasını hepimiz isteriz. O zaman daha fazla zaman kaybetmeden küçük şaka malzemeleri ile işe başlamalısınız.
Şaka malzemesi satın almak isterseniz buyrun
Kaynak :
http://blog.hobilen.com/index.php/saka-malzemeleri-ile-eglenin/