Gönderen Konu: Kahreden Uykusuzluk ve Dahası  (Okunma sayısı 542 defa)

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Kahreden Uykusuzluk ve Dahası
« : 17 Kasım 2007, 00:20:49 »
Gecenin bir yarısı pencereden dışarı bakıyorum,şehirde herkes uyuyor bu saatlerde.Bense yatağa gireli 3-4 saat olmasına rağmen,uykusuzluktan göz kapaklarımı açamıyor olamama rağmen,kafamın artık kurtulamadığım düşünceler yüzünden çarşamba çanağına dönüşmesine rağmen,hala uyuyamamışım..

Yıllardır denemediğim yöntem,ilaç galiba kalmadı.
Uykusuzluk şeklim şöyle;normalde uykum geliyor fakat kafamda o kadar fazla iradem dışı düşünceler oluşuyor ki,uyumama engel oluyor.Önceleri kafamda düşünce oluşmasa da uyuyamıyordum.Şu sıralar sadece kurtulamadığım lanet düşünceler yüzünden uyuyamıyorum.

Bu düşünceleri yenemiyorum.Bu düşüncelerin bir çoğu da şiddet içeren düşünceler.Başımı yastığa koyunca iradem dışında,sanki cehennemi izletiyorlar ban****afamda işkence çeken insanlar oluyor hep.İşin en kötü tarafı ise bu işkenceler değer verdiğim kişilere oluyor.Eğer ki ben zihnimde başka kişiler için işkence düşünceleri oluşturursam ancak değer verdiğim kişilere şiddet görüntüleri kayboluyor.Fakat ben hiç kimse için zihnimde şiddet ve işkence görüntüleri oluşmasını istemiyorum.Adeta bir sahtekar düzen var.Başka kişilere işkence modelleri düşüneyim diye değer verdiğim kişilerin hayalimde kötü şekilleri zorla (!) oluşturuluyor.Eskiden bu işkenceler kendim için oluşurdu.Kendimi çok kötü hallerde görürdüm.

Çok fazla kasıyorum 3-5 gün uyuyabiliyorum sonra bi bakmışım ki yine aynı illet.Düzene sokmak için uykularımı,belli bir saatten sonra korkudan bir bardak ne çay ne de kahve içebiliyorum.Gündüz dinlenmek için başımı 1 sn bile bir yere yaslamıyorum,gece uyuyamam korkusuyla.Bu nedir ya.Bıktım vallahi bu pislik hastalıktan.Memlekette herkes uyuyor,biz de o saatlerde kafamı yiyip bitiren düşüncelerle boğuşuyoruz.Lanet olsun ya.Bunun bi düğmesi yokmu basınca direk uyuyalım.İllet oldum artık yeter ya! Dinlenmek benimde hakkım değilmi.

Uykusuzluk çok kötü bir hastalık arkadaşlar.Düşünün ancak sabahın saat 4 ünde uyuyabilmişim ve saat 6.30 da kalkıp işe gitmem gerekiyor.Fazlasıyla ağır bir işte çalışıyorum.Radyasyona maruz kalıyorum.Yığınla nöbet tutuyorum. Gözlerimin altı morlaşmış,şişmiş.Gündüz mesaide ruh gibi dolaşıyorum.Bu yüzden sosyal yaşamım felakete uğramış.

Olayın evvelinde 5 yıl önce başlayan ve şu sıralar cehennemde iken kabir azabına terfi etmiş derecesiyle devam eden lanet psikiyatri hastalığı yatmaktadır.5 yıldır hastane kapılarında sürünüyorum.Şuan da raporluyum çocukluk ve gençlik yıllarımı bu ne olduğunu sonradan öğrendiğim lanet hastalık aldı götürdü.

Arkadaşlar düşünün tüm teknolojik imkanlar ile,binlerce işçi ile,gösterdiğiniz özenin en üst düzeyi ile bir araba imal ediyorsunuz ve bu arabanın benzini olmadığı için yapılan bu tüm herşey boşa gidiyor.Hepsi hikaye oluyor.İşte uykusuzluk ta böyle birşey.Uykusuz olduğun için kafan sağa sola düşüyor.Yorgun oluyorsun.Bu yüzden neredeyse bana selam verenlerin selamını bile alacak halim olmuyor.Bırakın sohbet etmeyi eğlenmeyi.Hayat tamamen bitiyor.Üstüne üstlük birde yaptığım ağır mesaiyide devam ettirmek zorundayım.

Bıktım ya bu işkence içeren düşüncelerden.Bıktım uykusuz gecelerden.Lanet olsun ya şu sahtekar,zorba dünyada 3 kuruşluk hayatımız var cehennemi aratmıyor.Lanet olsun!

Çevrimdışı Sinoplu57

• Osc Admin
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 291
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #1 : 22 Kasım 2007, 23:30:39 »
bilgi için saol

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #2 : 22 Kasım 2007, 23:34:35 »
eyw