Gönderen Konu: Akılcı Etkileri İle Yetişkin Terapisti  (Okunma sayısı 428 defa)

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Akılcı Etkileri İle Yetişkin Terapisti
« : 08 Şubat 2014, 22:01:01 »
Akılcı Etkileri İle Yetişkin Terapisti
Kişinin kendini gerçekleştirmesi, iyi hissetmesi ve toplumsal uyum ve içsel dengesini sağlayabilmesi açısından özel bir gereklilik olan yetişkin terapisti bireyin kendi ile çeliştiği durumlarda akılcı ve bilimsel yöntemleri ile destek ve çözüm sağlamaktadır.
Bireyin mutluluk seviyesini belirleyen unsurların çeşitli nedenlerden eksilmesi ya da gündelik yaşam akışı içinde ortaya çıkabilen stresin kaygı ve endişe gibi olumsuz duygulara dönüşmesini engellemek üzere bir uzman yardım ya da destek alması bir gereklilik haline gelmektedir.
Yetişkin Terapisti Gerekliliği
Yaşam enerjisini, içsel huzuru yakalamak ve özgüven yükseltimi gibi pek çok olumlu birleşimi ile bütünsel ruh sağlığı için yetişkin terapisti desteğinden yararlanmak önemli katkı sağlamaktadır.
Çeşitli bağımlılık problemleri, fobiler, depresyon, panik atak, paranoid kişilik yatkınlığı, agresif kişilik, takıntılar (obsesyon) ve sosyal fobi birçok sorunu kontrol altında tutmak ve çözümlenmesi için mutlaka bir profesyonel yardım alınmalıdır.  Tüm kişisel psikolojik sorunların çözümü için yardım için http://www.istanbulpsikolojikdanismanlik.org/ adresinden yaralanılabilir.