Biobaby Bebek yağı
İyi günler arkadaşlar. Daha henüz 8 aylık bir çocuğum var. Ama çocuğumun derisi daha doğumundan itibaren çok kuru ve sertti. Doktor ilk günlerde böyle şeylerin normal olacağını söyledi. Çünkü asit değerleri falan düşük mü oluyormuş tam anlamadım ama telaş etmememizi söylemişti. Biz de çocuğumuzu aldık ve eve getirmiştik. Ama haftalar geçmesine rağmen kızımın derisi hala pul pul duruyordu. Tekrar doktora götürdüğümüzde derisinin korumasız olduğunu ve bazı yağ ve nemlendirici şeylerle desteklememiz gerektiğini söyledi. Bunun için bize nivea ve johnson’s baby bebek yağlarını önerdi. Onları aldık denedik biraz etki göstermesine karşın o kadar da faydasını göremedik . Kızımın teni hala normal halini almamıştı. Bir arkadaşımın doktor eşinin tavsiyesiyle bio baby bebek yağını aldık denemeye başladı . Tam olarak 1 hafta içinde bebeğimin cildi parlamaya ve hep nemli kalmaya başladı. O kadar mutlu oldum ki size anlatamam. Gerek bebek şampuanı gerek bakım kremleri hepsini bio baby’den almaya başladım artık. Siz de gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
Biobaby.com.tr bebek ürünleri