Bioxcin şampuan hakkında
Öncelikle selam arkadaşlar,
Bugün kullandığım ve sizlere tavsiye ettiğim ürünlere bir yenisini ekliyorum. Kişisel bakım ürünleri açısından en önemli yer saçlarımız için olanları tabii ki. Çünkü dış görünüş açısından ilk göze çarpan ve hemen hemen en önemli yerimiz olan saçlara gündelik bakım yapmak kaçınılmazdır. Bakım deyince eminim çoğunuzun aklına kuaför, güzellik merkezi gibi yerlerde bakım yapmak geliyordur. Fakat bu yargıyı kafalarınızdan atın. Çünkü sizlere tanıtacağım ürün, kendim ilk önce yıpranmış saçlarıma çözüm olsun diye aldığım ve bir ilaç olarak gördüğüm, fakat sonra günlük olarak kullandığım Bioxcin şampuan.
Bir iş kadını olarak bakımlı olmam şart. Her gün evden çıkmadan temiz düzenli ve güzel görünmeliyim. Buna da saçlarımdan başlarım. Geçtiğimiz aylar boyunca saçlarım gün içerisinde çok yıpranıyordu. Doğal rengini kaybetmiş ve neredeyse matlaşmıştı. Buna çözüm olarak ilk aklıma gelen ürün Bioxcin şampuan oldu. İlaç olarak aldığım Bioxcin şampuan ilk haftalarda etkisini tamamen gösterdi ve saçlarımı eski haline kavuşturdu. Ve daha sonra bu ürünü neden her gün kullanmıyorum diye sordum kendime. Ve hala günlük olarak kullandığım Bioxcin şampuan şuan saçlarımın her gün harika görünmesini sağlıyor ve bunun için yalnızca saçlarımı yıkamam yetiyor.
http://www.bioxcin.com.tr/ (
Bioxcin.com.tr )