Gönderen Konu: Bitkisel İçerikli Ulceron  (Okunma sayısı 300 defa)

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Bitkisel İçerikli Ulceron
« : 24 Temmuz 2014, 19:51:29 »
Merhaba arkadaşlar. Adım ensar. Küçük bir bakkala sahibim. Bir gün yemekten sonra midemde yanma başladı. Geçer diye düşündüm nitekim geçti de ancak her yemekten sonra tekrarlamaya ağzıma acı sular gelmeye başladı ve dayanılmaz bir hal almaya başladı. Hayatım zehir olmaya başladı. Ne yediğimden tat alıyordum ne de içtiğimden. Zaman zaman başımın döndüğü bile oluyordu. Yan tarafımdaki eczanenin sahibi benim yakın arkadaşımdı ve bu durumumdan ona da bahsettim. Oda bana midemin problemli olduğunu ve bu şikâyetlerin ülsere kadar gidebileceğini söyledi. Bana bir ilaç tavsiye etmesini rica ettim. Ve düşünmeden Ulceron ’u bana tavsiye etti. Ne olduğunu sordum ve bana bitkisel içerikli bir anti ülser ilaç olduğunu sabah aç karna bir kaşık şeklinde kullanmamı söyledi. Söylediklerini uygulamaya başladım ve on gün içinde faydasını görmeye başladım. İlk başta rahatsızlıklarım azaldı ve git gide bitti. Yaşımın getirdiği mide rahatsızlıklarından korunmak için bile Ulceron ’u kullanıyorum. Çünkü Ulceron tamamen bitkisel özlü ve mide dostu bir ürün. Sizlere de tavsiye ediyorum.

ülser - Nutraxin.com.tr