Gönderen Konu: Booacademy.com - Dijital Eğitim Adresi  (Okunma sayısı 245 defa)

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Booacademy.com - Dijital Eğitim Adresi
« : 25 Aralık 2014, 19:44:23 »
Booacademy.com - Dijital Eğitim Adresi

Booacademy.com adı altında yayın hayatını sürdürmekte olan internet adresine hoşgeldiniz. Site aracılığı ile, BooAcademy tarafından sunulan birbirinden değerli dijital eğitimler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu eğitimlerden bazıları aşağıdaki gibi sıralanabilir:

Google AdWords
Google Analytics
E-Ticaret
Digitalize Yourself
Affiliate Marketing
E-Mail Marketing
SEO Eğitimi (Arama Motoru Optimizasyonu)
Dijital Pazarlama Eğitimi
SQL Eğitimi
Wordpress Eğitimi
Joomla Eğitimi
OpenCart Eğitimi
User Experience Eğitimi

Tüm bu adı geçen alanlar hakkında uzmanlaşma fırsatınız olabilir. Bunun için yapmanız gerekenler adım adım şu şekildedir:

1) Booacademy.com isimli internet sitesine bağlanınız.
2) Sitedeki Eğitim kayıt kategorisini açınız.
3) Açılan sayfada karşınıza çıkan Eğitim başvuru formundan, ilgi duyduğunuz eğitimleri seçiniz.
4) Aynı forma, iletişim verilerinizi ve varsa sormak istediğiniz sualleri sorunuz.

Formu doldurmanız akabinde, ilgili kişiler tarafınıza ivedilikle dönüş yapacaktır.

BooAcademy eğitimlerine katılanların yorumlarını incelemek isteyenler, sitedeki Katılımcı yorumları sayfasını ziyaret edebilir. Bu sayfada katılımcıların pek değerli görüşlerini okuma fırsatına sahip olabilirsiniz.

Dijital eğitimler ile ilgili herkes tarafından merak edilen suallere binaen cevaplar ise, sitenin Sıkça Sorulan Sorular bölümünde sizleri bekliyor. Bölümde Özel ders alma imkanın olup olmadığı, eğitim lokasyonlarını, eğitim ücretlerini ve benzeri birçok konuya dair ayrıntıları görebileceksiniz.

Ayrıca sormak istedikleriniz var ise, 0 850 840 9266 numaralı Ücretsiz Danışma Hattını arayabilir veya info@booacademy.com adresine e-posta gönderebilirsiniz.