Roll Up
Reklam ve tanıtım bütçelerine ayrılan ödenekler her yıl katlanarak artıyor. Markaların girdiği bu var olma savaşında gerçekten de reklam ve tanıtımın rolü çok büyük. Hal böyle olunca reklam ve tanıtım sektörlerinde de sürekli gelişmeler yaşanıyor. Tanıtım sektörünün son zamanlardaki dikkat çeken teknik gelişmelerinden bir tanesi de
roll-up. Roll-up banner olarak da bilinen roll-up, alüminyumdan imal edilmeleri nedeniyle oldukça dayanıklı ürünler.
Roll-up bannerlerin bir diğer dikkat çekici özelliği ise üç metre uzunluğa kadar tercih edilebilen boyutları. Gerçekten de uygulandığı mekanda tüm dikkatleri üzerine çekebilme potansiyeline sahip roll-up bannerlar, buna rağmen katlandıkları zaman çok küçük alanlar kaplamalarıyla da diğer tanıtım ürünlerinden ayrılıyorlar.
Sağlam, doğru tasarlanmış, canlı renklere sahip bir roll-up ile marka, firma ya da ürünlerinizin tanıtımını en doğru şekilde gerçekleştirme şansına sahip olabilirsiniz.
roll-up fiyatları ise roll-up banner hizmeti almak isteyenlerin aklındaki en büyük soru işareti.
Fiyatlarımızı incelemek, en uygun fiyatlarda
roll-up bannerlara sahip olmak için Beha Dijital’in web sitesi
http://www.behadijital.com.tr adresini vakit kaybetmeden ziyaret edebilirsiniz.