Gönderen Konu: Siberevlilik.com  (Okunma sayısı 802 defa)

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Siberevlilik.com
« : 23 Ağustos 2010, 17:30:23 »
Site Adresi: Siberevlilik.com

İçerik : İslami Evlilik Sitesi

Site Kuruluş Tarihi :
Nisan 2010

Site Hakkında Tanıtım :
İslami evlilik sitesine hoşgeldiniz. 100.000'lerce kişi arasından seçim yapmak senin de hakkın olsun. Sitemize ücretsiz üye olarak ağımıza katılabilirsiniz. 81 ilden ve yurtdışından yapılacak katılımlarla kendinize uygun olan eşi yüz binler arasından seçebilirsiniz. Evlilik sitesi arıyorsanız siberevlilik.com sizin için açıldı. Artık internetten evlilik siteleri aramaya paydos.

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
Siberevlilik.com
« Yanıtla #1 : 23 Ağustos 2010, 19:53:46 »
Site Adresi: Siberevlilik.com

İçerik : İslami Evlilik Sitesi

Site Kuruluş Tarihi :
Nisan 2010

Site Hakkında Tanıtım :
İslami evlilik sitesine hoşgeldiniz. 100.000'lerce kişi arasından seçim yapmak senin de hakkın olsun. Sitemize ücretsiz üye olarak ağımıza katılabilirsiniz. 81 ilden ve yurtdışından yapılacak katılımlarla kendinize uygun olan eşi yüz binler arasından seçebilirsiniz. Evlilik sitesi arıyorsanız siberevlilik.com sizin için açıldı. Artık internetten evlilik siteleri aramaya paydos.

Evlilik Hakkında Birkaç Ayet ve Hadis :

- İçinizden, kendileri ile huzura kavuşacağınız eşler yaratıp aranızda muhabbet ve rahmet varetmesi O’nun varlığının belgelerindendir.
RUM 21

- İçinizdeki bekarları, kölelerinizden ve cariyelerinizden iyi olanları evlendirin. Eğer yoksul iseler Allah onları lütfu ile zenginletir.
NUR 32

- Evlenmek benim sünnetimdir; kim benim sünnetime uymazsa benden değildir.
HZ.MUHAMMED(SAV)

Evet beyler host işinden sonra izdivaç işine girdik hamzayla. Evlenmek isteyen herkesi bekleriz.Hocam izdivaçsiteniz.com açalım en iyisi :D :D :D