BEN ;ÇAPKİNO-DİEGO-NİQHT-UĞUR-DEVİL-NADİRKRALHAMZA;BİG-SERO-FBKRAL-MASUMTİLKİ-KILAVUZ-ŞAFAKDEVİL;EMRE-BALLACK-BARUT-NURULLAH-HARUN' UN MAÇLARINI YAPALIM ??
Alıntı yapılan: Diego - 18 Haziran 2007, 18:08:42BEN ;ÇAPKİNO-DİEGO-NİQHT-UĞUR-DEVİL-NADİRKRALHAMZA;BİG-SERO-FBKRAL-MASUMTİLKİ-KILAVUZ-ŞAFAKDEVİL;EMRE-BALLACK-BARUT-NURULLAH-HARUN' UN MAÇLARINI YAPALIM ??bende size yardim etmeyi çok isterdim ama internetimde bir sorn var malesef . yukarida da söylediğim gibi bir mesaj göndermem dahi neredeyse 1 dakikamı aliyor
TAMAM BANA UYAR ALT BÖLÜMÜ AÇIN HEMEN BAŞLAYALIM
Alıntı yapılan: BALLACK - 18 Haziran 2007, 18:10:27Alıntı yapılan: Diego - 18 Haziran 2007, 18:08:42BEN ;ÇAPKİNO-DİEGO-NİQHT-UĞUR-DEVİL-NADİRKRALHAMZA;BİG-SERO-FBKRAL-MASUMTİLKİ-KILAVUZ-ŞAFAKDEVİL;EMRE-BALLACK-BARUT-NURULLAH-HARUN' UN MAÇLARINI YAPALIM ??bende size yardim etmeyi çok isterdim ama internetimde bir sorn var malesef . yukarida da söylediğim gibi bir mesaj göndermem dahi neredeyse 1 dakikamı aliyor İKİMİZİN YAPMASI ÇOK UZUN SÜRER Bİ KİŞİ DAHA BULALIM O HALDE
big sexy , ne zaman yapiorz maçimizi
Alıntı yapılan: BALLACK - 19 Haziran 2007, 11:51:10big sexy , ne zaman yapiorz maçimizi hamza msn deyim benle yap
hamza benim iş noldu