oh nihayet sayfama ulaşabildim hamza meteninde dediği gibi dün elimde değildi nete giremedim pc yi kaldırdılar ama bu akşam kurarlar yarın site kayıtlarını açarsan nasıl olsa hemen kayıtlar dolmaz yarını da süre olarak verirsen sevinirim:S
Alıntı yapılan: big sexy - 20 Haziran 2007, 12:47:17oh nihayet sayfama ulaşabildim hamza meteninde dediği gibi dün elimde değildi nete giremedim pc yi kaldırdılar ama bu akşam kurarlar yarın site kayıtlarını açarsan nasıl olsa hemen kayıtlar dolmaz yarını da süre olarak verirsen sevinirim:Syeni mi aklına geldi big maçlarını yapmak artık çok geç bugün bitti elemeler
Alıntı yapılan: devil - 20 Haziran 2007, 12:50:08Alıntı yapılan: big sexy - 20 Haziran 2007, 12:47:17oh nihayet sayfama ulaşabildim hamza meteninde dediği gibi dün elimde değildi nete giremedim pc yi kaldırdılar ama bu akşam kurarlar yarın site kayıtlarını açarsan nasıl olsa hemen kayıtlar dolmaz yarını da süre olarak verirsen sevinirim:Syeni mi aklına geldi big maçlarını yapmak artık çok geç bugün bitti elemelerkardeşim anlatamadım herhalde maçlarımı keyfimden yapmadım sanki bizimkiler kaldırdı pc yi bugün kuracaklar hem kayıtlar yarın hemen bitmeski biraz insan halinden anlayın yaa
Osc Çizik Üye
geldim beyler nihayet pc kuruldu yarın tüm maçlarımı yapmaya çalışıcam sağol hamza
hamza duyduğuma göre bi kaç maçı hükmen yazacakmışım hangi rakipler?