Alıntı yapılan: BALLACK - 19 Haziran 2007, 11:36:51cemal ne zaman yapariz kardeşm bılmıyorum moralım bozuk oglene dogru yaparz
cemal ne zaman yapariz kardeşm
Osc Çizik Üye
CEMALAKKO 3 - 2 EMRE KARTALADAM OKADAR CARESIZKI SON DK DE GOLE GIDERKEN OYUNDAN CIKTI MAC BENIM BENI HIC ILGILENDIRMEZ
CEMALAKKO 3 - 2 NIGHTMARE
cemal benı yendigin zaman millete hava atarcasına büyük yazmanı anlamıyorum olm mutlumu oluorsun emreye demişsnki gole giderken çıktı olm sen nie çıktın peki ben gole giderken yahu çok sinirlendiriorsun adamı yahu benıde banlatırıcaksın siteden yakında bunu bil ayrıca 3 golun uzun top anasınsıs satım delikanlı olda zevk alarak oyna şu oyunu gözüm !
Alıntı yapılan: Harun - 19 Haziran 2007, 13:48:56cemal benı yendigin zaman millete hava atarcasına büyük yazmanı anlamıyorum olm mutlumu oluorsun emreye demişsnki gole giderken çıktı olm sen nie çıktın peki ben gole giderken yahu çok sinirlendiriorsun adamı yahu benıde banlatırıcaksın siteden yakında bunu bil ayrıca 3 golun uzun top anasınsıs satım delikanlı olda zevk alarak oyna şu oyunu gözüm !KOCUM BUNAN SONRA BOYLE HERKES BOYLE OYNUYO UGUR BANA 4 GOLUDE QW DEN ATTI EMREDE TMA GOLE GIDERKEN OYUNDAN CIKTI HAMZA EMRE HAKLIDIR DEDI BENDE BUNDAN SONRA TELERONS GOSTERMICEM HELE SENIN GIBILERE ASLA