Osc Çizik Üye
Alıntı yapılan: CeMaLaKKo - 19 Haziran 2007, 14:01:09Alıntı yapılan: Harun - 19 Haziran 2007, 13:48:56cemal benı yendigin zaman millete hava atarcasına büyük yazmanı anlamıyorum olm mutlumu oluorsun emreye demişsnki gole giderken çıktı olm sen nie çıktın peki ben gole giderken yahu çok sinirlendiriorsun adamı yahu benıde banlatırıcaksın siteden yakında bunu bil ayrıca 3 golun uzun top anasınsıs satım delikanlı olda zevk alarak oyna şu oyunu gözüm !KOCUM BUNAN SONRA BOYLE HERKES BOYLE OYNUYO UGUR BANA 4 GOLUDE QW DEN ATTI EMREDE TMA GOLE GIDERKEN OYUNDAN CIKTI HAMZA EMRE HAKLIDIR DEDI BENDE BUNDAN SONRA TELERONS GOSTERMICEM HELE SENIN GIBILERE ASLA FORUMDA KOCUM AYAGINI BIRAK BİLADER.. !! BENİM MAÇTA YAPTIGIN NEYDİ GOLE GİDERKEN 5 KERE İNDİRDİM OLM KİMSE SEVMİYO SENİN PİS OYUNUNU KAFANA SOK ARTIK...!!!!
Alıntı yapılan: Harun - 19 Haziran 2007, 13:48:56cemal benı yendigin zaman millete hava atarcasına büyük yazmanı anlamıyorum olm mutlumu oluorsun emreye demişsnki gole giderken çıktı olm sen nie çıktın peki ben gole giderken yahu çok sinirlendiriorsun adamı yahu benıde banlatırıcaksın siteden yakında bunu bil ayrıca 3 golun uzun top anasınsıs satım delikanlı olda zevk alarak oyna şu oyunu gözüm !KOCUM BUNAN SONRA BOYLE HERKES BOYLE OYNUYO UGUR BANA 4 GOLUDE QW DEN ATTI EMREDE TMA GOLE GIDERKEN OYUNDAN CIKTI HAMZA EMRE HAKLIDIR DEDI BENDE BUNDAN SONRA TELERONS GOSTERMICEM HELE SENIN GIBILERE ASLA
cemal benı yendigin zaman millete hava atarcasına büyük yazmanı anlamıyorum olm mutlumu oluorsun emreye demişsnki gole giderken çıktı olm sen nie çıktın peki ben gole giderken yahu çok sinirlendiriorsun adamı yahu benıde banlatırıcaksın siteden yakında bunu bil ayrıca 3 golun uzun top anasınsıs satım delikanlı olda zevk alarak oyna şu oyunu gözüm !
CEMALAKKO 3 - 2 ÇAPKİNO
Alıntı yapılan: Nightmare - 19 Haziran 2007, 14:12:04Alıntı yapılan: CeMaLaKKo - 19 Haziran 2007, 14:01:09Alıntı yapılan: Harun - 19 Haziran 2007, 13:48:56cemal benı yendigin zaman millete hava atarcasına büyük yazmanı anlamıyorum olm mutlumu oluorsun emreye demişsnki gole giderken çıktı olm sen nie çıktın peki ben gole giderken yahu çok sinirlendiriorsun adamı yahu benıde banlatırıcaksın siteden yakında bunu bil ayrıca 3 golun uzun top anasınsıs satım delikanlı olda zevk alarak oyna şu oyunu gözüm !KOCUM BUNAN SONRA BOYLE HERKES BOYLE OYNUYO UGUR BANA 4 GOLUDE QW DEN ATTI EMREDE TMA GOLE GIDERKEN OYUNDAN CIKTI HAMZA EMRE HAKLIDIR DEDI BENDE BUNDAN SONRA TELERONS GOSTERMICEM HELE SENIN GIBILERE ASLA FORUMDA KOCUM AYAGINI BIRAK BİLADER.. !! BENİM MAÇTA YAPTIGIN NEYDİ GOLE GİDERKEN 5 KERE İNDİRDİM OLM KİMSE SEVMİYO SENİN PİS OYUNUNU KAFANA SOK ARTIK...!!!!TMM SEVMIYEBILIRSINIZ OYUN TARZIMI BENIM TAKTIGIM BUDA BEN SONUCA BAKARIM
Alıntı yapılan: CeMaLaKKo - 19 Haziran 2007, 14:32:38CEMALAKKO 3 - 2 ÇAPKİNOCEMAL BIRAK CAKALIK YAPMAYA SÖKMEZ BIZE ONA GÖRE ADAM ILK MACTA BASTIRIOM BASTIRIOM 10 TOPUM DIREKTEN DÖNMÜS 24 DAKKA BAGLANTIYI KESIO NEYSE CEMAL KAZAN BAKALIM BU SEKILDE HADI YINEDE TBRKLER BÜYÜKLÜK BENDE KASLIN KOCUM
cemalakko 2-2 tek yarı oynicaz kabul mu ?
cemal la nasil yeniliosunuz ya anlamadim ...
Alıntı yapılan: bestgamer - 19 Haziran 2007, 14:42:53cemal la nasil yeniliosunuz ya anlamadim ... 5 kere gole giderken düşürülsen sende yenilirsin best
Alıntı yapılan: Nightmare - 19 Haziran 2007, 15:02:50Alıntı yapılan: bestgamer - 19 Haziran 2007, 14:42:53cemal la nasil yeniliosunuz ya anlamadim ... 5 kere gole giderken düşürülsen sende yenilirsin best AGA VALLA BANA YAPANA BENDE YAPARIM ILK HAMLEYI SEN YAPTIM
Alıntı yapılan: CeMaLaKKo - 19 Haziran 2007, 15:04:54Alıntı yapılan: Nightmare - 19 Haziran 2007, 15:02:50Alıntı yapılan: bestgamer - 19 Haziran 2007, 14:42:53cemal la nasil yeniliosunuz ya anlamadim ... 5 kere gole giderken düşürülsen sende yenilirsin best AGA VALLA BANA YAPANA BENDE YAPARIM ILK HAMLEYI SEN YAPTIMyalan söyleme ben yapmadım