Alıntı yapılan: amett - 30 Temmuz 2007, 20:45:05hamza ankarasporlu arkadaş hükmen yazmış dikkate alınırsa sevinirim burdayım yane her akşam gördüğümle yapıyom ama arkiyi hç göremedimtamam amet . skoru geçerli saymadim zaten . hanzer şimdi online . yapin isterseniz
hamza ankarasporlu arkadaş hükmen yazmış dikkate alınırsa sevinirim burdayım yane her akşam gördüğümle yapıyom ama arkiyi hç göremedim
hanzer adlı arkadaş hep kendini haklı çıkarmaya çalışıyor yukarıda allah var tamammı sabahta bana yaptın bug mudur nedir sende yaptın bana a ile vuruyo herif defansın arkasına kaçıyor gol atıyor olcak işmi bu
Alıntı yapılan: izmirli2 - 30 Temmuz 2007, 22:22:57ya hamza bnm adamlar yok ya 2 maç yaptım dierleri yok walla yrn sabah online olamıcam işim war burada olmayan rakiplerin kimler izmirli
ya hamza bnm adamlar yok ya 2 maç yaptım dierleri yok walla yrn sabah online olamıcam işim war
G.antep 3-0 Denizli (hükmen)G.antep 3-0 Denizli (hükmen) G.antep 3-0 Trabzon (hükmen)G.antep 3-0 Trabzon (hükmen) BunLarı Hamza Sende Biliyosunki Butun gun onnlineyim.. ve adamlar hiç msn e gelmedi ve bu topiç altına yazı bırakkmadı...
ya hamza ya sivas ve antalya hiç gözükmüyor msn ye de ekledim hamachi ağınıda buraya yazdım ses yok ne olcak