Gönderen Konu: İLK ÜÇ HAFTA MAÇLARI ve MAÇ SONUÇLARI ( SON GÜN 1 AĞUSTOS )  (Okunma sayısı 23046 defa)

Çevrimdışı izmirli2

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 2548
  • karakartal
    • Profili Görüntüle
İLK ÜÇ HAFTA MAÇLARI ve MAÇ SONUÇLARI ( SON GÜN 1 AĞUSTOS )
« Yanıtla #192 : 01 Ağustos 2007, 12:56:51 »
GOKHAN 2-3 GUNDUR YOK HUKMEN SKOR YAZAMAS ;)

ANKARAGUCU 3 - 0 KAYSERİ
  ;)
ya cemal ansı yokum ya ben hergün online nım herkes bilio beni tanıyan sen hiç online olmuosun bide bana laf sölüosun
Bizler futbolun deil BEŞİKTAŞI n arkasındayız  bırakın futbolu misket oynasa bile BEŞİKTAŞ taraftarıyız  

Küfüre karşıyız çünkü BEŞİKTAŞ lıyız.Futbol barıştır.Futbol kardeşiliktir.Herşeyin üstüne çekelim bir kemer ama son bir kez YAR..MI YE fener

Çevrimiçi Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #193 : 01 Ağustos 2007, 13:03:46 »

ANKARAGUCU 3 - 0 KAYSERİ
  ;)
ya cemal ansı yokum ya ben hergün online nım herkes bilio beni tanıyan sen hiç online olmuosun bide bana laf sölüosun

beyler dediğim gibi maçinizi puan durumu yayinlanmadan önce oynayin mutlaka . yoksa ikinizinde yazmiş olduğu hükmen skorlar geçerli olmayacaktir

Çevrimdışı izmirli2

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 2548
  • karakartal
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #194 : 01 Ağustos 2007, 13:41:13 »

ANKARAGUCU 3 - 0 KAYSERİ
  ;)

beyler dediğim gibi maçinizi puan durumu yayinlanmadan önce oynayin mutlaka . yoksa ikinizinde yazmiş olduğu hükmen skorlar geçerli olmayacaktir
hamza pm attım bi bakarmsın
Bizler futbolun deil BEŞİKTAŞI n arkasındayız  bırakın futbolu misket oynasa bile BEŞİKTAŞ taraftarıyız  

Küfüre karşıyız çünkü BEŞİKTAŞ lıyız.Futbol barıştır.Futbol kardeşiliktir.Herşeyin üstüne çekelim bir kemer ama son bir kez YAR..MI YE fener

Çevrimdışı C3MALAKKo

• Osc Çizik Üye

• 1. SINIF ÜYE
  • *
  • Puan 3
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #195 : 01 Ağustos 2007, 13:42:35 »
HAMZA ILK MACI OYNADIK 2-2 BITTI 2 TANE KASTEN FOUL YAPTIGIM ICIN VE ILK YARIDA SADECE 1 KERE ZORDA KALDIGIM ICIN KALECIYLE A YA BASTIGIM ICIN MAC TEKRARLANMASINI ISTIYO  ;D :D :D

Çevrimiçi Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #196 : 01 Ağustos 2007, 13:43:11 »
cvp yazdim

ANKARAGUCU 3 - 0 KAYSERİ
  ;)

hamza pm attım bi bakarmsın

Çevrimdışı C3MALAKKo

• Osc Çizik Üye

• 1. SINIF ÜYE
  • *
  • Puan 3
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #197 : 01 Ağustos 2007, 13:44:21 »
2. maç

cemalakko 3 - 0 ızmırlı

Çevrimiçi Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #198 : 01 Ağustos 2007, 13:45:21 »
2. maç

cemalakko 3 - 0 ızmırlı

hükmen mi bu ?

Çevrimdışı C3MALAKKo

• Osc Çizik Üye

• 1. SINIF ÜYE
  • *
  • Puan 3
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #199 : 01 Ağustos 2007, 13:46:02 »
2. maç

cemalakko 3 - 0 ızmırlı

hükmen mi bu ?

ORDAN OYLEMI GOZUKUYO :D

MSN DE BILEREK CVP VERMEDIGI ICIN HUKMEN .!!

Çevrimdışı izmirli2

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 2548
  • karakartal
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #200 : 01 Ağustos 2007, 13:46:29 »
ben öle bişi mi dedin cemal ne zorladnığın için yalan söleme kaelcine dönmeseydin sen bilerek döndün ve a ya az basa bilrdin topu uzaklaştırmnak için yani amacın uzaklaştırmaksa sonuna kdr köklemeyebilrdin.
2 kere kasti foul yaptın ben kontra atağa çıkarken bunlar önemli hele 2. yaptığın tam maç sonu 2-2 skor son atak gibi ama sen indirdin bilerek ve  sen kimsin de bana küfür ediosun  kimsin sen bide dion siteye yazma editlerim rütben var die adam mı sandın kendini  ztn suç hamzada seni nası yapmış hala anlamış deilim sitede huzursuzlukalrı çıkaran tek adamsın her maçında olay çıkıo

Çevrimdışı C3MALAKKo

• Osc Çizik Üye

• 1. SINIF ÜYE
  • *
  • Puan 3
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #201 : 01 Ağustos 2007, 13:50:31 »
ben öle bişi mi dedin cemal ne zorladnığın için yalan söleme kaelcine dönmeseydin sen bilerek döndün ve a ya az basa bilrdin topu uzaklaştırmnak için yani amacın uzaklaştırmaksa sonuna kdr köklemeyebilrdin.
2 kere kasti foul yaptın ben kontra atağa çıkarken bunlar önemli hele 2. yaptığın tam maç sonu 2-2 skor son atak gibi ama sen indirdin bilerek ve  sen kimsin de bana küfür ediosun  kimsin sen bide dion siteye yazma editlerim rütben var die adam mı sandın kendini  ztn suç hamzada seni nası yapmış hala anlamış deilim sitede huzursuzlukalrı çıkaran tek adamsın her maçında olay çıkıo

BEN 2. MACTAN ONCE YAZARSAN EDITLERIM DEMISTIM AMA BI ANLAMI KALMADI ARTIK 3-0 ALDIM ZATEN İSTEDİĞİNİ YAZ..

USTELIK EVET FOUL YAPTIM 2 KERE VEDE A YA BASTIM 1 KERE (ZORUNLU VE ETKILI OLMADI) MACMI TEKRARLANCAK SANIYSN ;) 2. MAC ICIN 5 DK VERIYORM SANA YA TITRETIRSIN MSN DE YADA 3-0 GECERLI SAYILR  ;)

Çevrimdışı izmirli2

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 2548
  • karakartal
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #202 : 01 Ağustos 2007, 13:52:51 »
ARGO İÇERDİĞİ İÇİN EDİTLENMİŞTİR

Çevrimdışı fbli_07

• 4.SINIF UYE
  • **
  • Puan 518
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #203 : 01 Ağustos 2007, 13:54:55 »
ya hiçbiri geçerli deil walla bn puan durumunu hazırladım ve koyuyorum şu an toplu sonuçlarda ne yazıosa onu koydum hiç debelenmeyin! ;)