ya elemeli dicem ama bu sefrde finale 3 kişi kalıor 14 kişilik olunca elemeli olursa nasıl oluor kalıcakmı 3 kişi kalmıcaksa 2 kişi daha bekleyek rahat rahat oynayalım
Alıntı yapılan: sony_harun - 15 Aralık 2006, 19:42:57ya elemeli dicem ama bu sefrde finale 3 kişi kalıor 14 kişilik olunca elemeli olursa nasıl oluor kalıcakmı 3 kişi kalmıcaksa 2 kişi daha bekleyek rahat rahat oynayalımbu dedigimi düşünün bence 3 kişik final saçma oluor
Alıntı yapılan: sony_harun - 15 Aralık 2006, 19:42:57ya elemeli dicem ama bu sefrde finale 3 kişi kalıor 14 kişilik olunca elemeli olursa nasıl oluor kalıcakmı 3 kişi kalmıcaksa 2 kişi daha bekleyek rahat rahat oynayalım2 kişi daha beklesek bile toplam katilim 14 olacak . finale tek kişinin kaldiği play off üsüllü ffc yapacaksak 16 katilimciya gereksinimiz var .
Alıntı yapılan: sony_harun - 15 Aralık 2006, 19:43:33zaten 1 kişi daha gelmiş fazladan 1 kişi kaldı 14 kişilik olsnolmaz ki öyle ya 12 kişilik ve elemeli yapalim hamza abi hemen kuraları çek yada ben çekim
zaten 1 kişi daha gelmiş fazladan 1 kişi kaldı 14 kişilik olsn
Alıntı yapılan: мєтєнαη - 15 Aralık 2006, 19:44:35Alıntı yapılan: sony_harun - 15 Aralık 2006, 19:43:33zaten 1 kişi daha gelmiş fazladan 1 kişi kaldı 14 kişilik olsnolmaz ki öyle ya 12 kişilik ve elemeli yapalim hamza abi hemen kuraları çek yada ben çekim kuralari ben çekeceğim mete ama önce turnuva statümüzü tüm katilimcilarimizin görüşleri doğrultusunda belirleyelim . herkes burada mi acaba ?
hımm. oke o zaman onu hesaplamadım neyse siz bilirsiniz elemeli olsn o zaman grup olursa sarkar turnuva
Alıntı yapılan: sony_harun - 15 Aralık 2006, 19:47:31hımm. oke o zaman onu hesaplamadım neyse siz bilirsiniz elemeli olsn o zaman grup olursa sarkar turnuvaevet ertesi güne sarkmasi kötü oluyor malesef ve ffc nin bir anlami kalmiyor . turnuvamızı biraz daha erken açsaydik gruplu yapabilirdik . ama şimdi elemeli olmasi kanisindayim bende