Gönderen Konu: Fıfamekanı.Com-Fıfaturqa.Net  (Okunma sayısı 14236 defa)

Çevrimdışı DigЯunTLeD

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 3
  • King oF Fifa |
    • MSN Messenger - digruntled@w.cn
    • Profili Görüntüle
    • uA İzmiR
    • E-Posta
Fıfamekanı.Com-Fıfaturqa.Net
« Yanıtla #60 : 23 Haziran 2008, 22:33:19 »
ÖceLikLe Rakip Siteyi Tebrik Ediorum sonrada alemin_kralı adınada özür diliorum keşke almasaydık onu turnuvaya Bu arada bana çamur çıkTı diyenLere de bişi demiorum beyler haklı olabilirsiniz ama HAMZA da bilir ben kimse yi ne küçük görürüm ne de aşağlarım onun için elendik zaten son macımı atıyım dedim arkadaşla aTTık.

desperado:1-0:yüzbaşı dakka 37 de flan koptu dedim 3-0 hükmen sen al neyse bu bişiler dedi ne zannediosun flan ben kendimi bişi deilde siz kendinizi bişi zannediorsunuz | beni tanıyan tanıo HELE HAMZA ne kadar iyi niyetli biri oldugumu bilior | ;)

şimdi sırf sizin takıma inat meydan okuma bölümüne 5 i nize ayrı ayrı meydan okucam bakaLım coq konustunuz sahada gösterirsiniz efeliğiniz | izlemede kal fifaturqa.net ok | >:(

ßize Her SevDaDan Geriye KaLan Sadece Ama Sadece | GALATASARAY | Daima Yanındayız | uA İzmiR | 35 |

Çevrimdışı bilginler

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan -4
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Ynt: Fıfamekanı.Com-Fıfaturqa.Net
« Yanıtla #61 : 23 Haziran 2008, 22:36:35 »
ya hamza bu despreado ne biçim adamdır yaa..Oyuna giriyoruz oyun kasıyor acayip resim resim geliyor görüntüler ben çıktım sonra..Dedim ben host oliyim direct ip dan ekle dedim beni yok eklemem dedi.Sonra ben de girmedim oyuna o da bana küfür etti tamam ekliyorum a..m..k diye.Ben de girdim maça oyun tabi yine kasıyor ben host olmama rağmen oyun yine kasıyor.Bu arada hamachip ipını ekledi.Sonra girdik bilmem kaçıncı dk da bi gol sesi geldi bi de santra oldu yanımda da o sırada 2 kişi vardı onlar bile anlamadı.Ben adama yapmıyorum diyorum 3 0 yaz diyor.Yüreğiniz varsa gelin diyor ben ondan korkucak adam değilim kendini birşeyh sanıyor.Anlaşılan herkesi çenesiyle yenmiştir.Ben başka şeyden bahsediyorum o başka şeyden bahsediyor.Dakika 37 di ve 1 0 ken attı.İiyi ki attı yoksa ben oyundan çıkcaktım ilk yarı bittiğinde.Hamza lütfen bir çaresine bak şunun yaa..Biz eskiden de kaç turnuvaya girdik site olrak fifaninmerkezi.com olarak ama hiçbirisinde sorun çıkartmadık.Yenildik ama sorun çıkartmadık.Bu adam kendini neesanıyor ben bu adamın neresinden korkucam ya altı üstü bi maç.Ben böyle diyince tanımyorsun galiba diyor.Evet tanımıyorum kimin nesi bilmiyorum herkes kendi çapında tanınır zaten.Belki iyi oynarsın ama eminimki diğer oyuncuları bu kasma sayesinde yenmişssindir.Oyun resim resim yok böyle bir şey yaa..

Ayrıca ben ettiğin küfürü yetkililere bildirceğim diyince "ben sadece 'a..m..k' dedim" diyor.Herhalde arkadaş o kadar çok küfür ettiğinden bunu küfür olarak görmüyor...Ama biz kimseye site olarak da küfür etmedik en ufak bir küfür etmedik...Lütfen Hamza gereğini yapar mısın??

Elim Tetikte, Yanlıs Yapana Acımam Sıkarım...

Çevrimdışı DigЯunTLeD

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 3
  • King oF Fifa |
    • Profili Görüntüle
    • uA İzmiR
    • E-Posta

ßize Her SevDaDan Geriye KaLan Sadece Ama Sadece | GALATASARAY | Daima Yanındayız | uA İzmiR | 35 |

Çevrimdışı bilginler

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan -4
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #63 : 23 Haziran 2008, 22:45:59 »
Bilgisayarını değiştir gel yaparız her zaman...Bir de internetini düzelt yaa hep kopuyorr herhalde onda da sorun varr....Ayrıca bir de kişiliğini düzelt gel..Senden çok iyi oyuncu olur..Sitede başka msnde,hamachide başka.Gerçi benden önce diğer arkadaşlarla tartışmışsın orda da birazcık belli etmişsin gerçek kişiliğini.Bu şartları yerine getirirsen biziimle maç yapma fırsatı eline geçer..Ben ve benim arkadaşlarım seviyesi düşük kişilerle maç yapmaz...Onlar seviyeli insanlarla maç yapar ;) Boşuna konu açmışsın meydan okuma bölümüne biz o seviyedeki insanlarla maç yapmayız...

Çevrimdışı schoot9

• 2. SINIF UYE
  • Puan 4609
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #64 : 23 Haziran 2008, 22:46:25 »
tbrklr...

Çevrimdışı DigЯunTLeD

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 3
  • King oF Fifa |
    • Profili Görüntüle
    • uA İzmiR
    • E-Posta
« Yanıtla #65 : 23 Haziran 2008, 22:47:34 »
LAN EZİK BEN BU PC İLE YAPIORUM BÜTÜN MAÇLAR SEN DEĞİŞTİR ASIL HERKEZ DE KASMIORDA SENDE Mİ KASIOR LEJYONERLE PASO MAÇ YAPIORUZ HAMZA İLE DE YAPTIK CEMALAKKO OLSUN WOLF OLSUN ONLARDA KASMIORDA SENDE Mİ KASIOR NE KADAR İLGİNÇ YÜREK YOK DEMİONDA PC Yİ DEĞİŞTİR DİON KES LAN ADAMIN ASABINI BOZMA HAMZA SUSTUR ŞUNU YHA | #sin#

Çevrimdışı DigЯunTLeD

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 3
  • King oF Fifa |
    • Profili Görüntüle
    • uA İzmiR
    • E-Posta
« Yanıtla #66 : 23 Haziran 2008, 22:49:03 »
LAN HARBİ İYİ AİLE ÇOCUĞUNU GÜZEL OYNUOSUN HE SEVİYESİZMİŞ ZUHHAAA | :D

Çevrimdışı bilginler

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan -4
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #67 : 23 Haziran 2008, 22:49:26 »
Bak ben de kaç kişiyle yapıyorum bende de kasmıyor.Hadi birazcık kasmasına tamam derim ama oyun resim resim gidip geliyor..Neyse yaa senle daha fazla konuşarak seviyemizi düşürmeyelim.Sen her şeyden önce kişiliğini düzelt... ;) Geri kalanlar maddi şeyler benden sana abi tavsiyesi ;)

Çevrimdışı DigЯunTLeD

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 3
  • King oF Fifa |
    • Profili Görüntüle
    • uA İzmiR
    • E-Posta
« Yanıtla #68 : 23 Haziran 2008, 22:51:11 »
Bak ben de kaç kişiyle yapıyorum bende de kasmıyor.Hadi birazcık kasmasına tamam derim ama oyun resim resim gidip geliyor..Neyse yaa senle daha fazla konuşarak seviyemizi düşürmeyelim.Sen her şeyden önce kişiliğini düzelt... ;) Geri kalanlar maddi şeyler benden sana abi tavsiyesi ;)
LAN EZİK SEN KİMİN ABİ OLUON BANA YHA KOP GİT MADEM SEVİYESİZ DEİLSİN BU MSJA CVP YAZMASSIN OK | ;)

Çevrimdışı schoot9

• 2. SINIF UYE
  • Puan 4609
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #69 : 23 Haziran 2008, 22:52:27 »
tmm byler sçmalamayn altı üstü bi oyun :S

Çevrimdışı schoot9

• 2. SINIF UYE
  • Puan 4609
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #70 : 23 Haziran 2008, 23:26:56 »
Bilgisayarını değiştir gel yaparız her zaman...Bir de internetini düzelt yaa hep kopuyorr herhalde onda da sorun varr....Ayrıca bir de kişiliğini düzelt gel..Senden çok iyi oyuncu olur..Sitede başka msnde,hamachide başka.Gerçi benden önce diğer arkadaşlarla tartışmışsın orda da birazcık belli etmişsin gerçek kişiliğini.Bu şartları yerine getirirsen biziimle maç yapma fırsatı eline geçer..Ben ve benim arkadaşlarım seviyesi düşük kişilerle maç yapmaz...Onlar seviyeli insanlarla maç yapar ;) Boşuna konu açmışsın meydan okuma bölümüne biz o seviyedeki insanlarla maç yapmayız...
bz maç yptk ama hç sr yoktu srn sende krdeşm ;)

Çevrimdışı casperemre

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 0
  • ölümüne UA
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #71 : 24 Haziran 2008, 00:07:28 »
bu fifamekanı oyuncuları hepsi böyle galiba akın.2si çamur atar kalecin amatör 2 si küfür eder ben sana nasıl yenidlm.nası adamalrsınız siz yaa.aaa çok pardon size adam dedim.tüm sitedekilerden özür diliyorum size adam dediğim için.çünkü adam değilsiniz.adam olsanız bir kere oyun için bir insana küfür etmezsiniz.kişilikleriniz oturmamış olduğu için bunun ezikliğini üzerinizden atmak için küfüre başvuruyorsunuz...hamza arkadaş seni tanımıyorum eğer sitenin adminiysen ki galiba öylesin sitedeki biz ve diğer site elemanlarına ayıptır günahtır.ADAM gibi oynuyoruz biz ama karşımıza adam olmayanları geçirmişssin.böyle siteleri turnuvalara sokma lütfen rica ediyorum.
son olarak NE DE GÜZEL OLUYOR OHH OHH FİFAMEKANINA KOYMASI . :(alk) :(alk) :X
FİFAMEKANI ELEMANLARINA BİR BENZETMEM VAR AYRICA  :(dns)
ALAYINA GO........