Gönderen Konu: Fıfamekanı.Com-Fıfaturqa.Net  (Okunma sayısı 14236 defa)

Çevrimdışı casperemre

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 0
  • ölümüne UA
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Fıfamekanı.Com-Fıfaturqa.Net
« Yanıtla #72 : 24 Haziran 2008, 00:16:32 »
söylemeyi unutmuşum  bugüne kadar çoluk çocukla yaptığız için biz ağır geldik galiba acıdım.bide desperado resimde çok kişilikli duruyorsun ama belli olmuyor burda be kardeş..bişey daha bugun senle yaptığımız maçta kastı sayfa sayfa oynadık hatırlarsan..........
ALAYINA GO........

Çevrimdışı DigЯunTLeD

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 3
  • King oF Fifa |
    • MSN Messenger - digruntled@w.cn
    • Profili Görüntüle
    • uA İzmiR
    • E-Posta
« Yanıtla #73 : 24 Haziran 2008, 00:41:29 »
söylemeyi unutmuşum  bugüne kadar çoluk çocukla yaptığız için biz ağır geldik galiba acıdım.bide desperado resimde çok kişilikli duruyorsun ama belli olmuyor burda be kardeş..bişey daha bugun senle yaptığımız maçta kastı sayfa sayfa oynadık hatırlarsan..........
Yha artıq bişi demiorum dersinizi veriyim diom yanaşmıonuz yapmaya hatta pc mizde bişi yoq diosunuz la hepinizin pc sindemi sorun varda yuh daha yeni cemalakko ile maç attıq hiç kasmanın k si yoq demek sorun sizde yapaLım diorum yanaşmıonuz çoluK çocukmuşşş zuhahahahahha Lan çapın yeTmez benLe mücadeLe etmene senin ellerin | :D :D ;D

ßize Her SevDaDan Geriye KaLan Sadece Ama Sadece | GALATASARAY | Daima Yanındayız | uA İzmiR | 35 |

Çevrimdışı KrAmpOn

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 0
  • GENÇ FENERBAHÇELİLER ULAN !!!!
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Ynt: Fıfamekanı.Com-Fıfaturqa.Net
« Yanıtla #74 : 24 Haziran 2008, 01:29:38 »
Yapmayin arkadaşlar böyle altı üstü bir oyun sadece.kardeşi de oynasa fena mi olur ? hemen art niyet ariyorsunuz. bu konuyu lütfen kapatin üzmeyin beni

oncelıkle kardesım senden ozur dılıyoruz bılıyorsun bız burda daha once katıldık sıteler arası turnuvaya ve hiç bi seviyesizlik yapmadık seni uzmek ısteyen tas olsun öncelıkle bu turnuvada yasananlar ıcın senden ozur dılerım...  ;) aslında biz seviye bozmadık ama gereksiz mesaj yazanlar oldu biz onların seviyesine dustuk tekrar ozur dilerim Hamza kardesım  ;) oke
GROUP İZMİR GENÇFENERBAHÇELİLER

Çevrimdışı gamer

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 0
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #75 : 24 Haziran 2008, 10:11:34 »
Şu Msjları tarafsız birileri okusun kimin neler yazdığını ve nasıl olduğunu görür.
Söyleyecek söz bulamayan küfür eder veya ağzını bozar.
Neyse turu biz geçtik daha fazla size laf atılmadıkça bir şey yazmayın arkadaşlar değmez...  ;)

Çevrimdışı casperemre

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 0
  • ölümüne UA
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #76 : 24 Haziran 2008, 12:41:27 »
 :(alk)lalalaylay fifamekanı lalalaylay lalalaylay fifamekanı lalalaylayy........ :(alk)
size tezarat bile yaptım daha en istionuz bizim gibi amatörlere YENİLDİĞİN halde
ALAYINA GO........

Çevrimdışı VoLKaN

• 2. SINIF UYE
  • Puan 2120
    • MSN Messenger - vlkn07@msn.com
    • Profili Görüntüle
    • Oyunsiteniz.com
« Yanıtla #77 : 24 Haziran 2008, 18:15:40 »
Artık tartışmanın bir manasın görmüyorum Fifaturqa.Net yarı finale çıkmıştır konu kilit.

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Ynt: Fıfamekanı.Com-Fıfaturqa.Net
« Yanıtla #78 : 27 Haziran 2008, 12:19:20 »
Eşleşmeler şu anda belirleniyor.izlemede kalın