Alıntı yapılan: Hamza - 11 Aralık 2006, 21:06:01Cmylmzz kardeşim sana söz vermiştim fakat 7. haftayi hazirlayamadim . daha doğrusu firsatim olmadi malesef . şimdilik tüm katilimcilarimizdan özür dileyerek kendilerinden bir kaç gün daha müsade aliyoruz . bu arayi ligimizin devre arasi olarak görmenizi sizlerden rica ediyorum . ok hamza abi önemli diil ama soguduk ya turnuvadan
Cmylmzz kardeşim sana söz vermiştim fakat 7. haftayi hazirlayamadim . daha doğrusu firsatim olmadi malesef . şimdilik tüm katilimcilarimizdan özür dileyerek kendilerinden bir kaç gün daha müsade aliyoruz . bu arayi ligimizin devre arasi olarak görmenizi sizlerden rica ediyorum .
Osc Çizik Üye
Alıntı yapılan: nadir - 11 Aralık 2006, 21:19:09Alıntı yapılan: Hamza - 11 Aralık 2006, 21:06:01Cmylmzz kardeşim sana söz vermiştim fakat 7. haftayi hazirlayamadim . daha doğrusu firsatim olmadi malesef . şimdilik tüm katilimcilarimizdan özür dileyerek kendilerinden bir kaç gün daha müsade aliyoruz . bu arayi ligimizin devre arasi olarak görmenizi sizlerden rica ediyorum . ok hamza abi önemli diil ama soguduk ya turnuvadan dediğim gibi bu arayi ligimizinde neredeyse ortalarina gelmesinden ötürü devre arasi olarak kabul etmenizi umuyorum . cmylmzz kardeşim geldiğinde her şey eskisi gibi devam edecek . şimdilik hoş görelim arkadaşlar
hamza hade yaw aç şu 7. haftayı sıkıldım puff !!!
aga devre ararsı dionuzda çok uzadı bu ya hamza walla soguduk ligden 1 hafta dan fazla oldu sanırım açıklansa keşke benim şahsen bu lige çok hevesliydim şampiyon olucam fln diodum ama sogduk walla
agalar bizleri bekletmek istemiyorum ben perşembe günü bakmaya çalışacagım önceki haftalara bakıp bi fikstur hazırlayım ben perşembe akşamı bi aksilik olmaz ise 7.Haftayı ben açmayı düşünüyorum