Gönderen Konu: 6. HAFTA MAÇLARI VE SONUÇLARI ( TUGKAN - CMYLMZ KARŞILAŞMASİ HARİÇ TAMAMLANDI )  (Okunma sayısı 15701 defa)

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Cmylmzz kardeşim sana söz vermiştim fakat 7. haftayi hazirlayamadim . daha doğrusu firsatim olmadi malesef . şimdilik tüm katilimcilarimizdan özür dileyerek kendilerinden bir kaç gün daha müsade aliyoruz . bu arayi ligimizin devre arasi olarak görmenizi sizlerden rica ediyorum .
ok hamza abi önemli diil ama soguduk ya turnuvadan

dediğim gibi bu arayi ligimizinde neredeyse ortalarina gelmesinden ötürü devre arasi olarak kabul etmenizi umuyorum . cmylmzz kardeşim geldiğinde her şey eskisi gibi devam edecek . şimdilik hoş görelim arkadaşlar ;)

Çevrimdışı nadir_pıero

• Osc Çizik Üye

• 3. SINIF UYE
  • *
  • Puan -101
    • MSN Messenger - nadir_piero10@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Cmylmzz kardeşim sana söz vermiştim fakat 7. haftayi hazirlayamadim . daha doğrusu firsatim olmadi malesef . şimdilik tüm katilimcilarimizdan özür dileyerek kendilerinden bir kaç gün daha müsade aliyoruz . bu arayi ligimizin devre arasi olarak görmenizi sizlerden rica ediyorum .
ok hamza abi önemli diil ama soguduk ya turnuvadan

dediğim gibi bu arayi ligimizinde neredeyse ortalarina gelmesinden ötürü devre arasi olarak kabul etmenizi umuyorum . cmylmzz kardeşim geldiğinde her şey eskisi gibi devam edecek . şimdilik hoş görelim arkadaşlar ;)
tamam abi

Çevrimdışı Appiah_4

• 2. SINIF UYE
  • Puan 58
    • MSN Messenger - appiah4_17@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
hamza hade yaw aç şu 7. haftayı sıkıldım puff !!!

İSTANBULLU DEĞİLİZKİ ALTIMIZDA PORSCHE OLSUN,ANTALYALI DEĞİLİZKİ KOLUMUZDA RUS KIZI OLSUN;BİZ TEKİRDAĞLIYIZ BIRAKIN KAFAMIZ İYİ OLSUN

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
hamza hade yaw aç şu 7. haftayı sıkıldım puff !!!

aga dediğim gibi daha önceki haftalari ben hazirlamadiğim için şimdi 7. haftayi hazirlamak epey vakit alir . zamanım olsa hiç üşenmeden yapacağim fakat . inan bu aralar siteye zor giriyorum . bu durumda benden başkasi 7. haftayi hazirlamiyacaksa cmylmzz i beklemekten başka çaremiz yok .kendisi en geç bir iki güne geleceğini söyledi zaten . bu arayi ligimizin devresi olarak görelim ;) 

Çevrimdışı Appiah_4

• 2. SINIF UYE
  • Puan 58
    • Profili Görüntüle
eii aga devre arası olsun bakalım hem dinlenmiş olurus bizde ;)

İSTANBULLU DEĞİLİZKİ ALTIMIZDA PORSCHE OLSUN,ANTALYALI DEĞİLİZKİ KOLUMUZDA RUS KIZI OLSUN;BİZ TEKİRDAĞLIYIZ BIRAKIN KAFAMIZ İYİ OLSUN

Çevrimdışı HaruN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 5473
  • + 18
    • Profili Görüntüle
aga devre ararsı dionuzda çok uzadı bu ya hamza walla soguduk ligden 1 hafta dan fazla oldu sanırım açıklansa keşke benim şahsen bu lige çok hevesliydim şampiyon olucam fln diodum ama sogduk walla  :-\ :-\
MY GAME İS FAİR PLAYYY !

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
aga devre ararsı dionuzda çok uzadı bu ya hamza walla soguduk ligden 1 hafta dan fazla oldu sanırım açıklansa keşke benim şahsen bu lige çok hevesliydim şampiyon olucam fln diodum ama sogduk walla  :-\ :-\

harun kardeşim inan internete girmeye zor fırsatim oluyor . hafta içleri en fazla 1 saat bakabiliyorum . hafta sonu daha çok vaktim olacak . şayet cmylmzz kardeşimiz cuma gününe kadar gelmez ise , cuma gecesi büyük bir aksilik çikmaz ise inşallah 7. haftayi hazirlayacağim . şimdilik bizleri mazur görün kardeşlerim .

Çevrimdışı HaruN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 5473
  • + 18
    • Profili Görüntüle
tmm hamza senide anlıyorum sende haklısın neyse bakalım bekleyelim bekleyen derviş muradına ermiş :D :D
MY GAME İS FAİR PLAYYY !

Çevrimdışı Appiah_4

• 2. SINIF UYE
  • Puan 58
    • Profili Görüntüle
agalar bizleri bekletmek istemiyorum ben perşembe günü bakmaya çalışacagım önceki haftalara bakıp bi fikstur hazırlayım ben perşembe akşamı bi aksilik olmaz ise 7.Haftayı ben açmayı düşünüyorum

Çevrimdışı яєαρєя

• 3. SINIF UYE
  • Puan 253
  • reaper
    • MSN Messenger - emicin6@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
eyvallah appiah kolay gelsın

Çevrimdışı Appiah_4

• 2. SINIF UYE
  • Puan 58
    • Profili Görüntüle
saol kardeşim ;)

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
agalar bizleri bekletmek istemiyorum ben perşembe günü bakmaya çalışacagım önceki haftalara bakıp bi fikstur hazırlayım ben perşembe akşamı bi aksilik olmaz ise 7.Haftayı ben açmayı düşünüyorum

çok sevinirim kardeşim eywallah bekliyoruz ;)