İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Appiah_4

253
SORULAR VE SORUNLAR / OKUYUN !!!!
« : 20 Temmuz 2007, 12:07:53 »
bu şey yaw tam 180 değil aslında ama satılırken 180 die satılıyo :D :D hani arabalarda varya 1600 cc diyorlar ama aslında 1568 cc fln :D :D :D ;D pc özel dosyaları var onlar olsa gerek

254
HER TELDEN DUYURULAR / herkes okusun
« : 20 Temmuz 2007, 12:05:09 »
bütün herkezin kandili mübarek olsun

255
HER TELDEN DUYURULAR / Ribery artık Bilal
« : 20 Temmuz 2007, 12:04:37 »
bunu ben yazmıştım avrupadan futbol bölümüne ;)

256
HER TELDEN DUYURULAR / OKEY - SATRANÇ BOLUMLERİ TASINMISIR.
« : 20 Temmuz 2007, 12:03:53 »
ellerine sağlık ii olmuş böle

257
neyse beyler siz takılın ben konya ya gidiyom orda görüşürüz herkeze bye
:D :D ;D ;D sankı bakala gıdıom gıbı soluon :D
AZ ÖNCE ONU VURGULADIM BEN DE  :D
Arabayla geldim olm ne yapim geç kaldım daha erken çıkarım diye düşünüyordum absolut tuttu beni öyle oldu :D :D

258
neyse beyler siz takılın ben konya ya gidiyom orda görüşürüz herkeze bye

259
Bende bi nebze hak veriyorum bende yönetici iken böyle şeyler oluyordu ama biz büyütmeden önledik ama şimdi bakıyorum herkezde ban fln var herşey var biraz daha iyi kullanırsak yetkileri siteyi o kadar ileri götürürüz ;)
BANA Bİ GÖNDERME SEZİYORUM BAN FALAN?
Yok be sana nie laf sokam lafo ortaya attım ben yeni yetkileri fazla bilmiyorum zaten

260
Bende bi nebze hak veriyorum bende yönetici iken böyle şeyler oluyordu ama biz büyütmeden önledik ama şimdi bakıyorum herkezde ban fln var herşey var biraz daha iyi kullanırsak yetkileri siteyi o kadar ileri götürürüz ;)

261
FENERBAHCE / "Yıldız muhakkak gelecek"
« : 18 Temmuz 2007, 17:09:45 »
Yeni sezonda Avrupa'da büyük başarılara imza atmak için güçlü bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe, suskunluğunu bozmaya hazırlanıyor. Uzun bir süredir Avrupa'da forvet araşıylarını sürdüren Sarı-Lacivertli yönetimin, beklenen transfer bombasını açıklamak için Dünya Fenerbahçeliler Günü olan 19 Temmuz'taki şöleni beklediği iddia ediliyor.

DEİVİD GİTMEZSE TÜRK ALINACAK

Yönetimin Deivid'in gönderilmesi halinde yabancı kontenjanında oluşacak boşluk için Milan'li Ronaldo, Inter'li Adriano ve Aston Villa'lı Carew'den birisini mutlaka bitirmesi bekleniyor. Sarı-Lacivertliler'in aksi bir durumda Türk golcülere yöneleceği ve Schalke'li Halil Altıntop veya Zenit'li Fatih Tekke'yi renklerine bağladığını duyuracağı belirtiliyor.

BİTİRDİĞİMİZ ZAMAN AÇIKLARIZ

Takvim'e transfer çalışmaları hakkında bilgi veren İkinci Başkan Nihat Özdemir, "Bize yakışan futbolcuyu almak için çalışıyoruz. Umarım Ronaldo'dan daha iyisini renklerimize bağlayacağız. İlle de 19 Temmuz'da açıklama yapacağız diye bir konu yok. Resmi imzaları attığımız anda hemen camiamıza müjdeyi vereceğiz" açıklamasını yaptı.


262
FENERBAHCE / 10 maçta 30 puan
« : 18 Temmuz 2007, 17:09:17 »
F.Bahçemiz'de Süper Lig hesapları şimdiden başladı. Önceki gün 2007-2008 maç programının belli olmasının ardından Teknik Direktör Zico, kağıdı kalemi eline alıp hesap yapmaya başladı. Her maçın sürprize açık olduğuna dikkat çeken Brezilyalı çalıştırıcı, "Ancak programa baktığımızda herhangi bir sorun yaşamazsak 10 maçta 30 puan toplamamız gerekiyor" dedi.

DERBİYE KADAR EN AZ HASAR
Buna göre Belediye (D), G.Antep, Sivas, OFTAŞ (D), Ç.Rize, Bursa (D), A.Gücü, V.Manisa (D), Konya ve Kasımpaşa (D) maçlarında kayıp yaşamamaları gerektiğini belirten Zico, "Böylece 11. haftada Kadıköy'de oynayacağımız Beşiktaş derbisine ya nağmağlup, ya da en az hasarla çıkmamız gerekiyor. Eğer bunu başarırsak, yolu da yarılamış oluruz" diye konuştu.

263
FENERBAHCE / Deivid'e karşılık Fatih
« : 18 Temmuz 2007, 17:07:47 »
Transferin şampiyonu Fenerbahçemiz'de transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Forvette yoğunlaşan yönetim, Zico'nun uyarısıyla stoper de aramaya başladı. Bu doğrultuda yabancı oyuncular için yapılan girişimlerden şu ana kadar sonuç alınamadı. Yönetim, Zico'nun da onayını alarak rotayı yurt dışında oynayan iki Türk oyuncuya çevirdi. Sarı-lacivertli kulüp önce Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımından Tolga Seyhan'ın peşine düştü. Ukrayna'da yabancı sayısının 6'ya düştüğünü ve kadrosunda 18 yabancı bulunduran Shakhtar'ın 12 oyuncusunu kiralanacağını belirten Seyhan'ın menajeri Haldun Canatar, "Tolga büyük olasılıkla kiralanacak. Fenerbahçe'den teklif gelirse gurur duyarız" dedi. Bu oyuncunun en geç ocak ayında kadroya katılması planlanıyor.

ZENİT, FATİH İÇİN DEİVİD'İ İSTEDİ

Diğer taraftan Fenerbahçe yönetimi, Zenit'te oynayan Fatih Tekke için de temaslara başladı. Rus kulübünün Fatih'e karşılık sarı-lacivertlilerden Deivid'in yanı sıra 4 milyon euro istediği öğrenildi. Yönetimin bu talebe sıcak baktığı gelen haberler arasında.


264
FENERBAHCE / Semih sevinci
« : 18 Temmuz 2007, 17:06:25 »
ST.Pölten’le oynanan ilk hazırlık maçında rakibi ile çarpışarak travma geçiren Semih Şentürk, bugün antrenmana çıkacak. Sağlık durumu iyi olan genç futbolcumuzun otelde dinlendiği açıklandı. Bu arada önceki gün Gürhan’ın şutuna hedef olan ve travma geçiren malzemeci Dursun Çetin de dün dinlendirildi. Öte yandan dün akşam yapılan idmanın son bölümünde zorlandığı gözlenen R.Carlos, masaj yaptırırken, antrenmanı izleyen Çılgın Fenerliler Grubu adlı taraftar grubu futbolculara baklava ikram etti, Carlos da baklavanın tadına baktı.