İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Appiah_4

325
YENİ OYUNCULARIN TANIŞMA MEKANI / acı günüm
« : 17 Temmuz 2007, 20:49:15 »
geçmiş olsun kardeş iyi olursun inş.

326
KENDİ ÇALIŞMALARIMIZ / Kendi Yaptımğım İndex ...
« : 17 Temmuz 2007, 19:54:11 »
bu daha güzel sanki :D

327
İSPANYA LİGİ HABERLERİ / Baptista reddetti!
« : 17 Temmuz 2007, 19:45:58 »
Galatasaray'ın transfer etmek için uğraştığı Real Madrid'de sözleşmesi bulunan Brezilyalı Julio Baptista'nın, sarı kırmızılı yöneticilere olumsuz yanıt verdiği bildirildi.
İspanyol spor gazetesi AS, Galatasaray'ın Real Madrid'in yıldız futbolcularından birini alarak yapmak istediği ''flaş transferin'' yapılmayacağını yazarak, Baptista'nın şimdilik Türkiye'de futbol oynamak istemediğini, futbol hayatına İngiltere ya da İspanya'da devam etmeyi düşündüğünü belirtti.

Baptista ise basına verdiği demeçte, yeni teknik direktör Schuster ile Real Madrid'de kendini göstermek istediğinin altını çizerek, ''Real Madrid'de oynamak ve değerimi göstermek için yeni bir fırsat verilmesini istiyorum'' dedi.

Öte yandan İspanyol vatandaşlığına hak kazanan ve bunu elde etmek için sadece anayasal yemin etmesi gereken Baptista'nın AB statüsünde oyuncu olacağını hatırlatan AS, Brezilyalı futbolcunun gerek yeni statüsünden, gerekse Amerika Kupası'nda sergilediği futboldan dolayı bonservis bedelinin Real Madrid tarafından 20 milyon Avro'ya yükseltildiğini kaydetti.



328
İSPANYA LİGİ HABERLERİ / Laudrup resmen Getafe'de
« : 17 Temmuz 2007, 19:45:13 »
İspanyol Getafe takımında, Alman teknik direktör Bern Schuster'in görevden ayrılmasının ardından yerine Michael Laudrup getirildi.

Geçen hafta içinde takımdan ayrılarak Real Madrid ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Bern Schuster'in koltuğunu Danimarka'nın efsanevi futbolcusu Michael Laudrup dolduracak.

Yeni takımıyla 2 yıllık sözleşme imzalayan Laudrup, ''Buraya gelmemdeki en büyük nedenlerden biri, Getafe'nin La Liga'da çok kısa bir zamanda kendine yer bulması. Danimarka dışında en sevdiğim ülke İspanya ve buraya dönme şansını şimdi buldum. İspanyol futbolu Avrupa'nın en iyisi'' dedi.
Futbolculuk kariyerinde 7 yıl FC Barcelona ve Real Madrid forması giyen 43 yaşındaki teknik adam, Getafe ile öncelikli hedeflerinin lig olduğunu, UEFA Kupası maçlarının daha sonra geldiğini söyledi.
Juventus ve Ajax'ta da ileriye dönük orta saha olarak top koşturan Laudrup, Danimarka Milli Takımı ile çıktığı 104 maçta 34 gol atmıştı.

2002 yılına kadar Danimarka Milli Takımı'nda Morten Olsen'in asistanlığını yapan Laudrup, daha sonra 2006 yılına kadar Brondby'yi çalıştırmıştı.


329
İSPANYA LİGİ HABERLERİ / Real Betis'te imza şov!
« : 17 Temmuz 2007, 19:44:28 »
İspanya La Liga takımlarından Real Betis, Ricardo, Marko Babic, Mark Gonzalez ve Mariano Pavone ile sözleşme imzaladı. Real Betis Kulübü yetkilileri, 4 yeni transferle sözleşme imzaladıklarını açıklarken, İspanya basınında, Portekizli kaleci Ricardo ile Real Betis'in 4 yıllık anlaşmaya vardığı belirtildi.

Ricardo'nun yanı sıra Almanya'nın Bayern Leverkusen takımından Marko Babic, FC Liverpool'un Şilili kanat oyuncusu Mark Gonzales ve Arjantin'in Estudiantes'te top koşturan Mariano Pavone ile sözleşme imzalayan kulüp, ayrıntılı açıklama yapmadı. 4 futbolcunun da bugün ilerleyen saatlerde basına tanıtılacağı duyuruldu.

Dün takımla 1 yıllık sözleşme imzalayan teknik direktör Hector Cuper, ''Yeni transferlere çok sevindim. Ricardo çok iyi karaktere sahip bir kaleci, Pavone, Arjantin forması altında bir çok gole imza atmış tecrübeli bir oyuncu, Mark Gonzales'in de önünde güzel bir gelecek var'' diyerek yeni transferleri onayladığını gösterdi.



330
İSPANYA LİGİ HABERLERİ / Giuly Monaco'ya dönmek istiyor
« : 17 Temmuz 2007, 19:43:53 »
İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Barcelona'nın kanat oyuncusu Guily, takımdan ayrılmak istediğini söyledi.

FC Barcelona'nın tecrübeli oyuncusu Guily, Barcelona'da mutsuz olduğunu ve Fransa'da oynamak istediğini bildirdi. 3 yıl önce Fransa Birinci Ligi (Ligue 1) takımlarından Monaco'dan gelen ve geçtiğimiz sezon fazla oynama şansı bulamayan Guily, teknik direktör Rijkaard ile konuşup AS Monaco'ya geri dönmek istediğini belirtti.

Monaco teknik direktörü Ricardo Gomes ise konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Ben takımıma pas dağıtan, oyunu kuran ve aynı zamanda oyunu yönetebilen bir oyuncu istiyorum. Sağ veya sol kanatta olması önemli değil ama sağ kanadı tercih ediyorum. Bana göre, bu bölgeye en iyi uyacak oyuncu Guily olacaktır" diyerek Guily'nin dönüşüne yeşil ışık yaktı.


331
Dört yıllık evliliğini bitirme kararı alarak spor ve magazin dünyasında gündeme oturan dünyaca ünlü Fransız futbolcu Thierry Henry, ilginç açıklamalarda bulundu. 29 yaşındaki futbolcunun arkadaşlarına yaptığı açıklamada "Aslında ben Arsenal'den hiç ayrılmak istemedim. Ancak zamanla her şey çok değişti. Arsenal takımından eşimin de içinde olduğu İngiliz olan her şeyden kurtulmak için ayrıldım" dediği söylendi. Yalnız başına İspanya'ya taşınan futbolcunun mesleki nedenlerden ve İspanyol takımı Barcelona'nın vereceği 16 milyon sterlinlik yüksek meblağdan dolayı Arsenal'den ayrıldığı iddia edilmişti. Henüz bir açıklama yapmayan eşi İngiliz model Claire'nin, boşanma sürecinde dünyanın en çok kazanan sporcular arasında yer alan Henry'den ne kadar tazminat isteyeceği merakla bekleniyor. 

332
ALMANYA LİGİ HABERLERİ / Ribery artık Bilal
« : 17 Temmuz 2007, 19:37:16 »
Galatasaray'a transfer olduktan sonra yıldızı parlayan ve Sarı Kırmızılı kulüpten parasını alamadığı gerekçesiyle ayrılarak Marsilya'ya imza atan Franck Ribery, burada gösterdiği performansla transfer rekoru kırarak Bayern Münih'le anlaştı.

Bu transferin ardından Ribery yine basının gündemine oturdu.. Bu kez onu gündeme getiren konu futbolu değil özel hayatı oldu.

Eşi Vahiba ve 2 yaşındaki kızı İziza'da müslüman olan Ribery, Kur'an-ı Kerim'i defalarca okuduğunu ve çok etkilendiğini belirtti.. Ribery, bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen Fransız yıldız Nicolas Anelka gibi Bilal adını tercih etti. 


333
ALMANYA LİGİ HABERLERİ / Luca Toni sakatlandı!
« : 17 Temmuz 2007, 19:36:01 »
Bayern Münih'in yeni transferi İtalyan yıldız Luca Toni'nin, geçirdiği sakatlık nedeniyle yaklaşık 10 gün takımında uzak kalacağı bildirildi.

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Bayern Münih'in İtalyan ekibi Fiorentina'dan 11 milyon euro ödeyerek transfer ettiği İtalyan golcü Luca Toni'ye nazar değdi. Bayern'in geçtiğimiz Pazar günü, FC Albstadt'la oynadığı hazırlık maçında dizinden sakatlanan Luca Toni'nin yapılan kontroller sonucunda sakatlığının ciddi olabileceği ve bu nedenle de yaklaşık 10 gün sahalardan uzak kalacağı ifade edildi.

Luca Toni'nin, Cumartesi günü Werder Bremen'le oynanacak olan Lig Kupası açılış maçında oynamasının zor olduğu bildirildi.

Bayern Münih'te, Lukas Podolski ve Jan Schlaudraff'ın da sakatlıkları sürerken, Copa America Finalleri'nde mücadele eden Paraguaylı golcü Roque Santa Cruz ise tatilden bulunuyor.

Bayern Münih, 6 Ağustos'ta Almanya Kupası ilk tur maçında Wacker Burghausen'le karşılaştıktan beş gün sonra, Bundesliga'daki sezonun ilk maçında ligin yeni ekiplerinden Hansa Rostock'la kozlarını paylaşacak.


334
ALMANYA LİGİ HABERLERİ / Ewerthon Stuttgart'a kiralandı
« : 17 Temmuz 2007, 19:35:17 »
Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Stuttgart, Real Zaragoza'da forma giyen Brezilyalı forvet oyuncusu Ewerthon'u bir yıllığına kiraladı.

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Real Zaragoza'da forma giyen Ewerthon'ın burada fazla forma şansı bulamadığı ve tekrar Almanya'ya geri döneceği belirtildi. Ewerthon, Bundesliga Şampiyonu Stuttgart'ta bir yıllığına kiralık olarak forma giyecek.

Brezilyalı oyuncu, 2005 yazında Borussia Dortmund'dan İspanya ekibi Real Zaragoza'ya transfer olmuş ve 37 maçta 13 gol atmayı başarmıştı. Ewerthon, Borussia Dortmund forması altında da 119 maçta 47 gole imza atmıştı.


335
Alman Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından FC Schalke 04'te oynayan Türk kökenli futbolcu Mesut Özil, bugün Avusturya'da başlayacak U-19 Avrupa Şampiyonası'nda Alman Milli Takımı formasıyla mücadele edecek.

Kicker adlı spor dergisi, FC Schalke 04'ün Bundesliga'daki şampiyonluk mücadelesi nedeniyle Mayıs ayındaki eleme maçlarında Alman Milli Takımı'nda yer alamayan Mesut'un, U-19 Alman Milli Takımı Teknik Direktörü Frank Engel için hücumu destekleyen orta saha oyuncularının önemli silahlarından biri olacağını yazdı.

Mesut, dergiye yaptığı açıklamada, FC Schalke 04 ile ligde şampiyonluğu kılpayı kaçırdıklarını hatırlatarak, ''Şimdi Avrupa Şampiyonluğu'nu istiyorum. Tüm takım arkadaşlarım buna inanıyor. Bunu başaracak güçteyiz'' dedi.

Genç futbolcu, Avrupa Şampiyonası'nda Almanya'nın yanı sıra İspanya, Portekiz ve Fransa'nın şampiyonluk için favori olduklarını ifade etti.

Teknik direktör Engel ise Mesut'un iyi futbolcuda olması gereken tüm özellikleri taşıdığını belirterek, ''Topla da topsuz da çok hızlı. Mesut'u oynatmak lazım'' dedi. FC Schalke 04'ün menajeri Anderas Müller de ''Mesut potansiyeliyle gelecek yıllarda oyun kurucusu olabilir. Ancak 18 yaşıyla henüz Lincoln'un yerini hemen dolduramaz'' değerlendirmesini yaptı.



336
İTALYA LİGİ HABERLERİ / Roma'nın gözü Barça'da
« : 17 Temmuz 2007, 19:30:53 »
İtalyan basını, İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından FC Barcelona'nın Fransız forveti Ludovic Giuly'nin, İtalya ekibi Roma'ya imza atmaya yakın olduğunu bildiriyor.

İtalyan basınının yer alan haberlerde, FC Barcelona'nın 31 yaşındaki Fransız oyuncusu Ludovic Guily'nin Seri A takımlarından başkent ekibi Roma ile 3 yıllık kontrat imzalamasının an meselesi olduğu ifade ediliyor. Roma'nın bu transfer için beş milyon euro civarında bir ücret ödeyeceği de gazetelerde yer alan haberler arasında.

Ludovic Giuly, Fransa'nın Olimpik Lyon takımında başarılı bir futbol sergiledikten sonra bir başka Fransız ekibi Monaco'ya transfer olmuştu. 2004 yılında Monaco ile Porto'ya karşı Şampiyonlar Ligi finali oynayan ancak kaybeden Guily, ardından transfer olduğu Barcelona ile Arsenel'i yenerek 2006'da Şampiyonlar Ligi Kupası'nı kaldırmayı başarmıştı.