İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Appiah_4

349
FENERBAHCE / Bağdat Caddesi'nde şölen var!
« : 17 Temmuz 2007, 19:01:33 »
Fenerbahçe taraftarının mekanı Bağdat Caddesi, perşembe günü muhteşem bir gösteriye sahne olacak. Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki 100. yıl gösterisinin ardından bu kez Dünya Fenerbahçeliler Günü dolayısıyla 19 Temmuz Perşembe günü, Cadde’de şölen düzenlenecek. İtalyan sanatçı Festi imzasını taşıyan gösteride, özel kostümler giydirilmiş 200 kişi, yüksek ve hareketli dev sahneleri cadde boyunca iterek yürüyecek. Dev sahneler üzerine yerleştirilmiş piyanolar ve dans eden balerinler, geçen hafta açılışı yapılan ışıklandırmanın altından gösteri yaparak geçecek.

350
FENERBAHCE / "Dünyam karardı"
« : 17 Temmuz 2007, 19:00:33 »
Pölten maçının 44. dakikasında rakibiyle çarpışan ve hastaneye kaldırılıp, kaşına 3 dikiş atılan Semih, olay sonrasını hatırlamadığını söyledi. Tecrübeli futbolcu, şunları anlattı: “Öyle bir darbe geldi ki, bir anda dünyam karardı.

Nefesimin kesildiğini hissettim, sonrasını hatırlamıyorum. Gözümü açtığımda hastanedeydim. Televizyonda hastaneye kaldırıldığım söylenince ailem telaşlanmış. Bu nedenle hastaneden eşimi arayıp, telefonu bana verdiler. Anladım ki, herşey pamuk ipliğine bağlı. Bir anda insanın hayatı sönebilir.” Bu arada dün akşamki idman öncesi futbolcular şehir turuna çıkarken, Semih ve Serdar, bir alışveriş merkezinde play station oynadı.


351
FENERBAHCE / Carlos ucuz atlattı!
« : 17 Temmuz 2007, 18:59:37 »
Almanya, İsviçre, Avusturya. Avrupa’nın hangi ülkesinde olursa olsun, hazırlık maçı oynayan takımlarımız aşırı bir sevgi selinde kalır 90 dakika bitiminde. Fenerbahçe’nin St. Pölten ile oynadığı karşılaşma sonrası da aynı görüntüler yaşandı. Tüm uyarılara karşın sahaya dolan yüzlerce kişi, futbolcuların formasını kapma yarışına girdi. Herkes bir an önce kendisini içeri atmaya çalışırken, Roberto Carlos’un yaşadığı bir olay, kafiledekilerin yüreğini ağzına getirdi.

Bir an duraksadı

Maçın son düdüğü çalmadan bir dakika önce yedek kulübesinden çıkıp, soyunma odasının yolunu tutan Brezilyalı oyuncu, tribünlerin önünden geçerken, dolu bir bira kutusu, kafasını sıyırıp yere düştü. Bir an duraksayan Sambacı, bu harekete bir anlam veremezken, daha sonra soyunma odasının yolunu tuttu. Bu sırada biraz geriden gelen Aurelio, “Bunu yapanlar Fenerbahçeli değildir. Üzerine alınma” diye arkadaşını teselli ederken, Carlos’un bir hayli üzüldüğü belirlendi.


352
FENERBAHCE / İyi örnek Tümer!
« : 17 Temmuz 2007, 18:59:01 »
Beşiktaş’tayken, “Sergen ile Tümer birlikte oynar mı?” deniliyordu, Fenerbahçe’ye geçince bu söz, “Alex ile birlikte oynar mı?”ya döndü. Bazen yedek kalmasına karşın, birçok maçta Brezilyalı ile birlikte görev yapan Tümer Metin, formasının hakkını sonuna kadar verdi. Sezon bitiminde ayrılıp, Avrupa’ya gideceği yazılan tecrübeli oyuncu, bir yere kımıldamadığı gibi, idmanlardaki çalışkanlığı ve profesyonelliğiyle, takımdaki gençlere iyi bir örnek olmayı sürdürdü.

Asla kaytarmıyor

İstanbul’daki çalışmaların son gününde sakatlandığı için Avusturya’da ilk günler idmana çıkamayan Tümer, iyileştikten sonra herşeyiyle kendini işine verdi. Hiçbir antrenmandan kaytarmayan, olağanüstü bir şekilde çalışan yıldız oyuncu, St. Pölten maçında da oyun liderliğini başarılı bir şekilde yerine getirdi. Tümer’in bu tavrı ve çalışkanlığı, Şampiyonlar Lig ön elemesinde oynaması zor görünen Alex’in yokluğunda ne yapacağını düşünen Zico’nun yüzünü güldürdü en çok.


353
FENERBAHCE / 19.07 bombası Adriano
« : 17 Temmuz 2007, 18:58:33 »
Dünyaca ünlü bir yıldız golcüyü kadrosuna katarak transferi bitirmesi beklenen Fenerbahçe’nin İnter’den Adriano’yu iki gün sonra İstanbul’a getireceği iddia edildi. Sarı-Lacivertli yönetimin, kulübün kuruluş yılını simgeleyen ve her yıl taraftarlarca kutlanan 19.07 tarihinde Brezilyalı süperstarın transferini resmen açıklayarak, bombayı patlatacağı kaydedildi. Kanarya’nın İtalyan ekibiyle transfer konusunda anlaştığı bildirildi.

İtalyanlar da yazdı

Uzun süredir peşinde koştuğu Sambacı golcü ile prensipte anlaştığı belirtilen Fenerbahçe’nin kulüp için böylesine önemli bir günde transferi resmiyete kavuşturup, gövde gösterisi yapmayı hedeflediği bildirildi. İtalya’nın transfer haberleri veren futbol sitelerinin de Adriano’nun Sarı-Lacivertli formaya iyice yaklaştığını öne sürmesi iddiaları güçlendirdi. Kanarya’nın kadroda bulunan Souza’yı göndereceği, Appiah ya da Deivid’den vazgeçmesi bekleniyor.



354
FENERBAHCE / Semih'ten iyi haber!
« : 17 Temmuz 2007, 18:57:40 »
F.Bahçe’nin St. Paulten ile oynadığı hazırlık maçının 44. dakikasında rakibiyle çarpışarak kafa travması geçiren Semih Şentürk’ün sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

Oksijen takviyesi yapılan ve kaşına iki dikiş atılan genç futbolcu, daha sonra önlem amacıyla hastaneye götürüldü. Çekilen MR sonucunda durumunun iyi olduğu belirlenen Semih, kısa bir süre sonra taburcu edildi. Semih’in sakatlanması sonrası takım arkadaşları adeta seferber oldu. Tümer, golcü futbolcunun baygın biçimde yere yığıldığını görünce hemen saha kenarına koşup doktoru çağırırken, Önder ayakkabılarını ve tozluk bağlarını çıkardı. Aurelio da eline geçirdiği bir havluyla Semih’i serinletmeye çalıştı.

355
FENERBAHCE / Carlos'a kaptanlık teklifi!
« : 17 Temmuz 2007, 18:56:56 »
Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, önceki gün kampa katılan Roberto Carlos ile uzun süre sohbet etti. Brezilyalı teknik adamın bu görüşme sırasında yıldız oyuncuya kaptanlık tekliflinde bulunduğu öğrenildi. Zico'nun "Takımda Alex ve Aurelio'nun isimleri ön planda. Ancak ben bu sorumluluğu senin almanı istiyorum. Gerçi son kararı yönetim kurulu verecek ama böyle bir şeyi kabul eder misin?" dediği öğrenildi.
Brezilyalı yıldızın bu sürpriz öneri karşısında herhangi bir yorumda bulunmadığı ve gelişmelere göre hareket edebileceklerini belirttiği ifade edildi. Roberto Carlos'un özellikle Alex ve Aurelio'nun önüne geçmek istemediği ve bu yüzden öneriyi kamp sonuna kadar düşüneceği bildirildi.

Bu arada Roberto Carlos'un da gelişi ile birlikte takımdaki Brezilyalılar'ın sayısı altıya yükselirken, önceki gece oynanan Brezilya- Arjantin maçını sambacılar birlikte izledi. Kamp yapılan otelde Carlos ile tanışmak ve sohbet etmek için bir araya gelen Brezilyalı oyuncular hep birlikte gece yarısına kadar süren maçı izleyip, şampiyonluğun sevincini doyasıya yaşadılar.

356
FENERBAHCE / Ve Carlos idmanda
« : 17 Temmuz 2007, 18:56:18 »
Fenerbahçe'nin yeni transferi Roberto Carlos, Fenerbahçe ile ilk antremanına çıktı.

Avusturya'nın Viyana şehrinde hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, kampın 8. gününü akşam yaptığı antreman ile tamamladı. Teknik direktör Zico yönetiminde gerçekleşen idmanda, çalışmanın ilgi odağı Roberto Carlos oldu.

İlk çalışmasına çıkan Roberto Carlos, sempatik hareketleri ile dikkat çekti.

Önce takım ile yapılan düz koşuya katılan Carlos, daha sonra Wederson ile kısa pas çalışması gerçekleştirdi. Pas çalışmasının ardından Carlos, yardımcı antrenör Santanna'nın yönetiminde çalışmasını sürdürdü. Tam saha çevresinde koşu yapan Brezilyalı yıldız, 6 kilometre koştuktan sonra çalışmayı tamamladı. Brezilyalı yıldızın 1 hafta içinde takım ile aynı fiziksel seviyeye geleceği ifade edildi.

İdman öcesi kulağından çıkardığı küpeleri idman sonunda tekrar takan Carlos, basın mensuplarına Zico ile poz verdi.

Bu arada sarı lacivertli takımda St. Pölten karşısında ilk 11'de oynayan oyuncular, düz koşu yaptıktan sonra çalışmayı tamamladı. Sakatlığı devam eden Appiah, takımdan ayrı çalışırken, dünkü karşılaşmada kafa travması geçiren Semih Şentürk çalışmada yer almadı. Diğer futbolcular ise pas ve şut çalışması gerçekleştirdiler.

Öte yandan idmanından son bölümünde gerçekleşen şut çalışması sırasında genç futbolcu Gürhan'ın şutu takımın malzeme sorumlusu Dursun Çetin'e isabet etti. Şutun etkisi ile uzun süre yerden kalkamayan Dursun Çetin'in de kafa travması geçirdiği belirtildi.


357
FENERBAHCE / Son kaptan Aurelio
« : 17 Temmuz 2007, 18:55:29 »
Bencede aurelio en iyisi

358
FENERBAHCE / 19.07 beklentisi!
« : 17 Temmuz 2007, 18:53:08 »
Roberto Carlos gibi bir dünya yıldızını kadrosuna katarak, Avrupa’da ve dünyada büyük sükse yapan Fenerbahçe’de camianın şimdiki beklentisi, bir golcünün alınması. Her ne kadar teknik direktör Zico, elinde 6-7 tane çok iyi forvet olduğunu söylese ve stoper istese de, geçen sezon yaşanan sıkıntıyı göz önünde bulunduran Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler, iyi bir golcüyü kadroya katabilmek için çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor. Listede çok ünlü golcüler bulunuyor.

Nefesler tutuldu

Ronaldo, Adriano, Carew gibi ünlü golcülerle uzun süredir temasta bulunan yöneticiler, Schalke’nin Türk forveti Halil Altıntop için girişim yaptıklarını da geçtiğimiz günlerde resmen açıklamıştı. Şimdi artık golcü bir ismin kadroya katılması bekleniyor. Camiada şu günlerde konuşulan tek konu, Başkan Aziz Yıldırım’ın, kulübün kuruluşunu simgeleyen 19 Temmuz’da (19.07) anlaşmaya varılan golcüyü açıklayacağı. Bu nedenle herkes nefeslerini tuttu, perşembe gününü bekliyor.



359
Kurulumu sırasında ya da kurulduktan sonra  programa girerken sorması lazım

360
he ya :D resimleri olcak yanında sper olur :D ;D