İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - black_tower91

Sayfa: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
61
EURO 2008 MİLLİ TAKIM ÖZEL / Marica hastanelik oldu
« : 12 Haziran 2008, 11:14:19 »
Antrenmanda arkadaşı Niculae ile çarpışan Romanya Milli Takımı'nın forvetlerinden Marica, tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.








2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda C Grubu'nda mücadele eden Romanya Milli Futbol Takımı'nın forveti Ciprian Marica, antrenman sırasında kafasına aldığı darbe nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

 

Yapılan açıklamada, antrenmanda takım arkadaşı Marius Niculae ile çarpışıp, kafasından darbe alan Marica'nın derhal hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

 

Durumu hakkında bilgi verilmeyen futbolcu için ''Bekleyip, göreceğiz'' yorumu yapıldı.   

 

Marica, Pazartesi günü Romanya'nın Fransa ile 0-0 berabere kaldığı maçta yedek kulübesinde oturmuştu. Romanya turnuvadaki ikinci maçında cuma günü İtalya ile karşılaşacak.

62
İsviçre Milli Takımı'nın Türk asıllı forvet oyuncusu Eren Derdiyok, attıkları golden sonra Hakan Yakın'la birlikte içlerinden sevindiklerini, Türkiye'ye karşı oynamaktan mutlu olmadığını ancak Türkiye'den kendisine hiçbir teklifin gelmediğini söyledi.





İsviçre Milli Takımı'nda forma giyen Türk asıllı sporcu Eren Derdiyok, golden sonra içlerinden sevindiklerini söyledi.

 

Eren Derdiyok, maçın ardından yaptığı açıklamada, İsviçre golünün pasını verdiğini ve Hakan Yakın'ın da golü kaydettiğini hatırlattı.

 

Golü atmalarına karşın sevinçlerini belli etmediklerini ifade eden Derdiyok, 'İçimizden sevindik. Çünkü biz Türk'üz. Türkiye'ye karşı oynamaktan çok mutluluk duymadık. Ancak Türkiye'den bana hiçbir teklif gelmedi. Beni milli takıma davet ettiler de gitmedim mi? Bunun için İsviçre forması altında Türkiye'ye karşı oynamaktan mutlu olmadım. Böylesine büyük bir şampiyonada kendimi göstermek için bir fırsattı ve bunu değerlendirdim. Attığımız golde Hakan da ben de içimizden sevindik, ancak dışarıya belli etmedik. Bu bizim ülkemize karşı olan sevgi ve saygımızdandır. Şampiyonanın en genç sporcusu olarak burada bulunmaktan gurur duydum. Sezon başında Trabzonspor'dan teklif almıştım. Ancak benim futbol kariyerim açısından doğru bir teklif olmayacağını düşündüğüm için kabul etmedim. Şayet Beşiktaş veya Fenerbahçe'den teklif gelirse bunu düşünürüm'' diye konuştu.

63
Euro 2008 A Grubu'nda Milli takımımıza 2-1 yenilerek çeyrek finale yükselme şansını kaybeden İsviçre'nin teknik direktörü Kobi Jakob Kuhn, mağlubiyetten dolayı büyük bir düş kırıklığı yaşadığını ifade etti.





İsviçre Milli Takımı Teknik Direktörü Kobi Jakob Kuhn, Türkiye yenilgisi nedeniyle çok büyük bir düş kırıklığı yaşadığını söyledi.

 

Maçın ardından açıklamalarda bulunan ve takımda hiç kimseyi eleştiremediğini belirten Kobi Jakop Kuhn, ''Çok büyük bir düş kırıklığı yaşıyorum. En iyi oyunumuzu oynadık. Biz, Türkiye'den daha iyi oynadık diyemiyorum; ama ikinci golü atma fırsatımız vardı. Takımda mücadele ve inanç yönünden de herşey bulunuyordu" dedi.

 

Beraberliği korumaya çalıştıklarını vurgukayan tecrübeli teknik direktör, "1-1'i korumayı düşündük ve bunun adına değişiklikler yaptık. Fakat galip bile gelsek, son maçımız Portekiz'leydi. Gruptan çıkmak için de zor bir maçtı. Bir taraftan da yaşam sürüyor. Son maçımızı en iyi biçimde oynamaya çalışacağız'' diye konuştu.

64
EURO 2008 MİLLİ TAKIM ÖZEL / Terim: Müthiş mücadele ettik
« : 12 Haziran 2008, 11:11:43 »
A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim İsviçre karşısında müthiş bir mücadele sergilediklerini ve sahadan galibiyetle ayrıldıklarını söyledi. İkinci yarıda oyuna girip gol atmayı da başaran Semih için de, "Semih gol adamı, ondan hep gol bekliyoruz" dedi.






Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, ''Avrupa Şampiyonası'nın içindeyiz, hala ümidimiz var'' dedi.

 

Fatih Terim, İsviçre maçının ardından yaptığı açıklamada, Avrupa Şampiyonası'nın İsviçre maçıyla başlayacağını belirttiğini hatırlatarak, 3 puanla başlamalarının güzel bir duygu olduğunu söyledi.

 

Galibiyetin, futbolcuların özgüveni açısından da önemli olduğunu ifade eden Terim, ''Müthiş mücadeleleri nedeniyle futbolcuları tebrik ediyorum. Avrupa Şampiyonası'nın içindeyiz, hala ümidimiz var. İsviçre güçlü bir takım ve bu nedenle önemli bir galibiyet diye düşünüyorum. Yağmurun lehimize olacağını düşünmüştüm. Ama bu kadar ağır bir yağmur beklemiyordum. Semih, önemli bir oyuncu. Ne zaman oynasa hep pozitif oynuyor. Semih gol adamı. Hep gol bekliyoruz. Tuncay da çok önemli bir futbolcumuz. 90 dakika özveriyle koştu, mücadele etti. Hakan Balta ve Servet de iyiydiler. Hamit biraz eksik ama müthiş mücadele verdi'' diye konuştu.

 

Maçın adamı seçilen Arda ile ilgili sorulan soruya ise Terim, ''Tesadüfen benim eski takımıma geldi. İlk (A) takımına koyduğum zamandan itibaren daha çok fizik-kondisyon ve tekniğini geliştirmesini bekledim. Çok önemli bir futbolcu olacak'' dedi.

 

MAÇIN ADAMI ARDA TURAN

Karşılaşma boyunca iyi mücadele gösteren ve son dakika attığı golle Türkiye'ye 3 puan kazandıran Arda Turan, maçın adamı seçildi. Karşılaşmanın hemen ardından doping kontrolü için çağrılan Arda'nın ödülünü Fatih Terim aldı.

65
A Milli Takım, EURO 2008 A Grubu'ndaki ikinci maçında İsviçre'yi 2-1 yendi. Karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 yenik kapatan ay-yıldızlılar, 57. dakikada Semih ve 90+2'de Arda'nın attığı gollerle 3 puana uzandı. Bu sonuçla ev sahibi İsviçre turnuvadan elenirken, son maçta Türkiye ile Çek Cumhuriyeti çeyrek finale çıkma mücadelesi verecek.





2008 Avrupa Şampiyonası finallerindeki ilk maçında Portekiz'e 2-0 yenilen Türkiye, A Grubu'ndaki ikinci maçında Basel'in St. Jakob Park Stad'ında ev sahibi İsviçre ile karşılaştı. Karşılaşmanın ilk yarısını 32. dakikada Hakan Yakın'ın attığı golle 1-0 yenik kapatan ay-yıldızlılar, 57. dakikada Semih ve 90. dakikada Arda'nın attığı gollerle sahadan 2-1 galip ayrıldı ve çeyrek final şansını sürdürdü.


Yoğun yağmur altında oynanan maçın ilk dakikalarında iki takım da pozisyon üretmekte zorlanırken, İsviçre uzaktan şutlarla eştliği bozmaya çalıştı. İlk bölümün ardından İsviçre'nin kalesine daha etkili giden milli takımımız, Nihat'ın ceza sahasının dışından yaptığı sert ortada Arda'nın kafa vuruşuyla gole çok yaklaştı; ancak top direkten döndü.

 

Yağmurun şiddetlendiği blümde kalemize daha organize gelmeye başlayan ev sahibi takım, 32. dakikada Türk asıllı futbolcu Eren Derdiyok'un pasında Hakan Yakın'ın vuruşuyla 1-0 öne geçti. Son bölümde zeminin daha da ağırlaşmasıyla birlikte iki takım oyuncuları da ayakta kalmakta zorlanırken, ilk yarı 1-0 İsviçre'nin üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarıya Gökdeniz ve Tümer'in yerine Semih ve Mehmet Topal'ı oyuna alarak başlayan milli takım, eşitliği sağlamak için daha fazla risk almaya başladı. Yağmurun da etkisini azaltmasıyla birlikte topu daha rahat kontrol etmeye başlayan Türkiye, ilk dakikalarda oyunu rakip sahaya yıkmayı başardı. Nihat'ın 57. dakikada sol kanattan yaptığı ortayı güzel bir kafa vuruşuyla gole çeviren Semih, skora 1-1 eşitlik getirdi.

Öne geçmek için risk almaya devam eden Türkiye'nin savunmada verdiği boşlukları değerlendirmek isteyen İsviçre, girdiği pozisyonlardan eli boş döndü. İkinci yarıda daha çok gol pozisyonu yaratan milli takım, 74. dakikada Tuncay'ın sağ taraftan yaptığı ortanın Nihat'ın uzanamayacağı noktaya düşmesiyle öne geçme şansını kullanamadı.

83. dakikada kontratakla kendi sahasından hızlı çıkan İsviçre, savunmamızı az adamla yakaladı; ancak Volkan'ı geçmeyi başaramadı.

Karşılaşmanın 90. dakikasında sol tarafta topla buluşan Arda, ceza sahasına yaklaştı. Arda'nın ceza sahasının hemen önünden yaptığı vuruş, İsviçre defansına çarparak kalciyi yanılttı ve ağlarla buluştu. A Milli Takım, bu golle sahadan 2-1 galip ayrılırken, turnuvadaki ilk 3 puanını alarak çeyrek final şansını son maça taşıdı.

SON MAÇ BERABERE BİTERSE PENALTILAR ATILACAK
A Milli Takım son maçını 15 Haziran Pazar günü saat 21.45'te Çek Cumhuriyeti ile oynayacak ve bu karşılaşmayı kazanan takım grup ikincisi olarak çeyrek finale yükselecek.

Bu mücadele berabere biterse, Türkiye ile Çek Cumhuriyeti'nin puan ve averajları eşit olduğu için üst tura çıkan takımı 90 dakika sonunda atılacak seri penaltılar belirleyecek.

66
EURO 2008 MİLLİ TAKIM ÖZEL / Arda'ya Iniesta benzetmesi
« : 12 Haziran 2008, 11:10:18 »
İsviçre karşısında uzatma anlarında galibiyeti getiren golü atan Arda Turan'a övgü yağıyor. İspanya basını, 'Türk Iniesta' başlığıyla öne çıkardığı genç futbolcu için, "Avrupa'nın devleri onun aklını çelmeli" yorumunu yaptı.





Avrupa Futbol Şampiyonası A Grubu'nda Türkiye'nin İsviçre'yi 2-1 yenmesine geniş yer ayıran İspanyol basını, ''Türkiye, ilk ev sahibini kupa dışı bıraktı'' diye yazdı.

Marca gazetesi, şiddetli yapğmurun maça damgasını vurduğunu belirterek, ''İsviçre için Avrupa Kupası'nın su gibi geçtiğini'' yazdı. El Pais, ''Arda, can çekişen Türkiye'ye yeniden hayat verdi'', El Mundo ''İsviçre öldü, yaşasın Türkiye'', As ''Futbolun adaletsizliği, dağınık Türkiye'yi ödüllendirdi'' ifadelerini kullandı.

İspanyol gazeteleri, Türkiye ve Çek Cumhuriyeti'nin gelecek maçta berabere kalmaları halinde turu geçenin penaltılarla belli olacağını da vurguladı.

Öte yandan İspanyol basını, maçın uzatma dakikalarında Türkiye'nin galibiyet golünü atan Arda'ya övgüler yağdırdı. ''Maçın başaktörü'' olarak gösterilen Arda, attığı golle ''Türkiye'ye hayat veren'' futbolcu olarak gösterildi. Barcelona ve İspanya Milli Takımı'nın yıldızı olan İniesta'ya atıfta bulunularak ''Arda: Türk İniesta'' ifadesini öne çıkaran La Vanguardia gazetesi, Arda'nın genç yaşına rağmen Milli Takım'da sorumluluğu üzerine aldığını yazdı.

''21 yaşında lider oldu'' denilen Arda için yapılan yorumlarda, ''Yıldız olmak için gelecek vadeden genç bir futbolcunun farkı, onun teknik kapasitesi, oyun vizyonu, hızı veya kaleye şut çekişi değildir. Hiç şüphe yok ki bunlar gereklidir, ama esas farkı yaratan bu kişinin yaşıdır. Sorumluluk sahibi olabilme kapasitesi ve ihtiyaç duyulduğunda takımını sırtlayabilmesidir. İniesta, bu şarttan dolayı bu kadar değerli bir futbolcu oldu. Türkiye de Avrupa Kupası'na diğer genç yıldız futbolcuların yolunu izleyecek yeni bir çocuğu getirdi. Henüz 21 yaşındaki Arda, taraftarların hoşuna giden bir oyun sergileyen yaratıcı bir orta saha oyuncusu. Futbolcu olarak son yıllarda kayda değer bir gelişme gösterdi ve Avrupa Kupası onun için iyi bir vitrin olacak. Açık bir şekilde zafer kazanana ve takımının kaptanı olana kadar Türkiye'den ayrılmak istemediğini söyledi, ama Avrupa'daki büyük liglerdeki takımlardan bazıları onun fikrini değiştirmeye çalışmalı' ifadeleri kullanıldı.

67
İnternational League / Gol Krallığı
« : 12 Haziran 2008, 02:17:48 »
David Villa 4


Rooney 2

De noteboom 2

Owen  1

Zeeberg 1



LUCA TONİ   1   


GİLARDİNHO  1


PODOLSKİ  1




MANİCHE   1


C.RONALDO   1


DECO   1

68
Liverpool

Marsielle
   
Machester United

Sporting Lisbon

Barcelona

Lyon

Real Madrid

Olmypiacos

Bayern M.

Shalkea

İnter
 
Tottenham

Milan

Celtic

Arsenal

Villareal

69
İnternational League / Duyurular
« : 12 Haziran 2008, 01:40:26 »
Turnuva hakkındaki değişiklikler ve duyurular burdan açıklanacaktır.

70
1-1 biter  ;D

71
Tahminler...

72
İnternational League / ALMANYA - İTALYA (DesPEraD0-ramazan934)
« : 12 Haziran 2008, 01:29:53 »
Tahminler...

Sayfa: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18