İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - black_tower91

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
73
İnternational League / FRANSA - BREZİLYA (Burqi-RMELİHR)
« : 12 Haziran 2008, 01:29:08 »
Evet tahminleri alıyım.

74
Konuyu açmadan önce maçımızı yaptık konu kilit  ;)

75
İnternational League / 1.Hafta Fixtürü[MAÇLAR TAMAMLANDI]
« : 12 Haziran 2008, 00:41:13 »


TÜRKİYE 0-3 İSPANYA

FRANSA 3 - 0 BREZİLYA 

ALMANYA 1-2 İTALYA

İNGİLTERE 3 - 3 HOLLANDA

PORTEKİZ 3-0 ARJANTİN

76
BASKETBOL / Cenk Akyol: Gruptan çıkacağız
« : 11 Haziran 2008, 23:48:26 »
Antrenör Bogdan Tanjevic tarafından A Milli Takım kadrosuna çağrılan Cenk Akyol, eleme grubundan çıkarak Avrupa Şampiyonası finallerine katılacaklarına inandığını söyledi. Cenk, ''Türk Milli Takımı'nın her turnuvada her zaman iddiası vardır. Finallere katılacağız'' diye konuştu.







Milli basketbolcu Cenk Akyol, 2009 Avrupa Erkekler Basketbol Şampiyonası eleme grubu maçlarında iddialı olduklarını belirterek, ''Gruptan çıkıp, Avrupa Şampiyonası'na katılacağız'' dedi.

Milli forma altında elinden gelenin en iyisini yapacağını söyleyen Cenk Akyol, ''Milli Takım kadrosuna çağrılmak çok farklı bir duygu. Bu zamana kadar ay-yıldızlı formayı birçok kez giymiş olmama rağmen A Milli Takım kadrosuna seçilmek beni yeniden heyecanlandırdı. Türk Milli Takımı'nın her turnuvada her zaman iddiası vardır. Bu sene de bunda bir farklılık olmayacak. Gruptan çıkıp, Avrupa Şampiyonası'na katılacağız'' diye konuştu.           

2010 Dünya Şampiyonası öncesinde Avrupa Şampiyonası'nın ve elemelerinin önemli olduğunu kaydeden Akyol, ''Çok önemli bir sürece girdik. Dünya Şampiyonası'na 2 yıl kaldı. Evsahipliği yapacağımız şampiyonada, elbette hedefimiz en üst nokta olacaktır. Avrupa Şampiyonası elemelerine ve şampiyonaya ne kadar ciddi hazırlanırsak, 2010'da da o kadar başarılı olacağımızı düşünüyorum. İlk hedefimiz Polonya'' şeklinde konuştu.

77
BASKETBOL / Türk Telekom Asım Pars ile imzaladı
« : 11 Haziran 2008, 23:47:54 »
Beko Basketbol Ligi takımlarından Türk Telekom, Serkan Erdoğan'dan sonra Asım Pars'ı da renklerine bağladı.








Transfer sezonunun en hızlı takımlarından Türk Telekom, Pınar Karşıyaka'nın tecrübeli pivotu Asım Pars ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

 

Konuyla ilgili açıklama yapan ve Asım Pars'ın transferiyle güçlerine güç kattıklarını belirten Türk Telekom Basketbol Şubesi Genel Menajeri İrfan Yücesoy, "Asım Pars, Rusya'daki Lokomotiv Rostov takımındaki deneyimlerinin ardından Pınar Karşıyaka'da çok iyi bir sezon geçirdi. Yeniden Türkiye'ye dönerek kendine geldi. Çok deneyimli ve olgun bir basketbolcu. Takımımıza büyük katkı yapacağına inanıyoruz" diye konuştu.

 

Bu transferle birlikte 4 iyi uzun oyuncuya sahip olduklarını vurgulayan Yücesoy, "Bu sayede rotasyonu daha da derinleştirebileceğiz. Haftada 3 maç yaptığımız dönemde uzun rotasyonu çok önemli olacak ve Asım bize büyük fayda sağlayacak. Serkan Erdoğan'ın transferinden sonra Asım'ın da transferini gerçekleştirerek şampiyonluğun en büyük favorisi duruma geldik" dedi.

 

El-Amin'in transferiyle ilgili bir soruya da cevap veren Yücesoy, "El Amin'e Ukrayna'dan astronomik bir teklif geldi. Zaten bu bölgenin takımları böyle teklifler yapabiliyor. Maddi olarak bununla baş etmek zordu. Türk Telekom olarak artık Avrupa'da da marka olduk. Bize gelmek isteyen çok sayıda yıldız var. Yeni sezonda El-Amin'in boşluğunu hissedeceğimizi sanmıyorum" şeklinde cevap verdi.

 

Türk Telekom'a geldiği için çok mutlu olduğunun altını çizen Asım Pars, Türk Telekom'un çok büyük bir camia olduğunu ve kariyeri için önemli bir transfere imza attığını söyledi. Daha önce de bu takıma transferinin gündeme geldiğini, ancak gerçekleşmediğini anlatan Pars, "Önümüzde zorlu bir sezon var. Türk Telekom olarak büyük başarılara imza atmak istiyoruz" dedi.

 

Takımda Wright, Dudley ve Lang gibi pivotların yer aldığının hatırlatılması üzerine konuşan Pars, "Takımda rekabetin olması her zaman başarıyı getirir. Zaten her takımda 4-5 tane uzun oyuncunun olması gerekir. 2-3 uzunla bu iş olmaz. Lig uzun bir maraton. Uzun oyuncular olarak dakikaları paylaşarak rotasyonu sağlayacağız ve bu başarıyı getirecek" diye konuştu.

78
DÜNYADAN FUTBOL / Farfan Schalke 04'te
« : 11 Haziran 2008, 21:27:08 »
Milli futbolcu Halil Altıntop'un da formasını giydiği Almanya Bundesliga takımlarından Schalke 04'ün, Perulu golcü Jefferson Farfan ile 4 yıllık sözleşme imzaladığı açıklandı.




Almanya Bundesliga'da sezonu üçüncü bitiren Schalke 04, PSV Eindhoven'ın Perulu forveti Jefferson Farfan'ı renklerine bağladı.

 

Kulüp menajeri Andreas Mueller, yaptığı açıklamada, Farfan ile 4 yıllık sözleşme imzaladıklarını ve 23 yaşındaki oyuncunun sağlık kontrolünden geçeceğini bildirdi.

 

Bu kontrollerde bir sorun çıkmayacağına inandığını söyleyen Mueller, "Farfan güçlü bir oyuncu ve bir adım öteye gitmemize katkı sağlayacağına eminim. Kendini sadece Hollanda Ligi değil, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde de ispatladı" diye konuştu.

 

Perulu golcü, Hollanda takımında son iki sezonda 52 gol kaydetmişti. Alman medyası ise, transfer ücretinin 10 milyon Avro olduğunu iddia etti.

79
GALATASARAY / Galatasaray Skibbe'ye emanet
« : 11 Haziran 2008, 21:21:24 »
Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Michael Skibbe oldu. Sarı-kırmızılılar, Alman teknik adamla 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzaladı.




Uzun süredir teknik direktör arayışlarını sürdüren Galatasaray, 43 yaşındaki Alman çalıştırıcı Michael Skibbe'de karar kıldı. Sarı-kırmızılılar, Michael Skibbe ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.


Galatasaray'ın Skibbe ile sözleşme imzalamasının ardından NTV Spor'a konuşan yönetim kurulu üyesi Haldun Üstünel, "Galatasaray'ı çok yakından tanıyan bir hoca ve bu durum onu tercih etmemizde çok önemli rol oynadı. Ayrıca takımımızda alt yapı eğitimini Almanya'da almış birçok oyuncu var. Onlar için de bir avantaj olacağını düşündük" dedi.

 

Üstünel ayrıca Michael Skibbe'nin önümüzdeki hafta İstanbul'a geleceğini söyledi.


SKİBBE'NİN KARİYERİ

Teknik direktörlük kariyerine 1998 yılında Borussia Dortmund'u çalıştırarak başlayan Skibbe, aynı zamanda Bundesliga tarihinde takım çalıştıran en genç hoca unvanını kazandı.

 

1.5 sene Dortmund'da görev yaptıktan sonra buradan ayrılan Skibbe, 2000 yılında Rudi Völler ile birlikte Almanya Milli Takımı'ndan gelen teklifi kabul etti ve milli takımda Völler'in yardımcılığını yaptı.

 

Almanya'nın 2004 Avrupa Şampiyonası'nda ilk turda elenmesinin ardından Rudi Völler ve Michael Skibe görevlerinden ayrılırken, Skibbe 2005 yılının Ekim ayında Bayer Leverkusen'in başına geçti.

 

Skibbe yönetimindeki  Leverkusen, geçtiğimiz sezon Bundesliga'da 34 maçta 51 puan toplayarak sezonu 7. sırada tamamlamıştı.

80
EURO 2008 MİLLİ TAKIM ÖZEL / Portekiz hız kesmedi: 3-1
« : 11 Haziran 2008, 21:20:19 »
EURO 2008 A Grubu karşılaşmasında Portekiz, Çek Cumhuriyeti'ni 3-1 mağlup etti. Portekiz bu sonuçla puanını 6'ya yükselterek, grup liderliği yolunda büyük bir avantaj yakaladı.





EURO 2008 A Grubu'nda Portekiz ile Çek Cumhuriyeti karşı karşıya geldi. Grupta oynadıkları ilk maçları kazanan iki takımın mücadelesinde gülen taraf 3-1'lik skorla Portekiz oldu.

 

Karşılaşma orta alan mücadelesi şeklinde başlarken, Çek Cumhuriyeti ceza sahasında yaşanan bir karambolde topu önünde bulan Portekiz'in tecrübeli ismi Deco, 8. dakika takımını 1-0 öne geçirdi.

Golün ardından daha sık ileri çıkmaya başlayan Çek Cumhuriyeti, Sionko'nun 17. dakikada kornerden gelen topa yaptığı kafa vuruşuyla skoru 1-1'e taşıdı. Kalan bölümde iki takımda pozisyonlara girmesine rağmen skor üretmeyi başaramayınca ilk yarı 1-1 eşitlikle sona erdi.

 

İkinci yarının ilk dakikalarda daha etkili olan Portekiz, tecrübeli golcü Nuno Gomez ile yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Karşılaşmanın 63. dakikasında Deco'nun yerden pasında ceza sahasının yarım metre içinde topla buluşan Ronaldo, kaleyi karşıdan gören pozisyonda yerden sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve Portekiz'i 2-1 öne geçirdi.

Bu golün ardından beraberlik için Portekiz kalesinde baskı kurmaya çalışan Çek Cumhuriyeti, özellikle yan toplarla etkili oldu ve karşılaşmanın 83. dakikasında gole çok yaklaştı. Bu dakikada sağ kanattan yapılan ortada müsait pozisyondaki Sionko'nun kafa vuruşunda kaleci Ricardo topu tokatlayarak kornere attı.

Çek Cumhuriyeti'nin beraberliği yakalama çabasına karşın, mücadelede golü bulan taraf yine Portekiz oldu. 90. dakikada Deco'nun uzun pasıyla bir anda kaleciyle karşı karşıya kalan Ronaldo topu sol taraftan gelen kalan Quaresma'ya aktardı, bu futbolcu da boş kaleye yaptığı vuruşla skoru 3-1'e taşıdı ve maçın skorunu belirledi.

Bu sonuçla Portekiz paunını 6'ya yükseltirken, Çek Cumhuriyeti 3 puanda kaldı.

81
HER TELDEN DUYURULAR / İmzama ellemeyinn:@
« : 11 Haziran 2008, 13:05:37 »
imzamı benden habersiz deiştirmeyinnn >:( >:( >:(


82
EURO 2008 MİLLİ TAKIM ÖZEL / Kuhn: Türkiye bizden iyi
« : 11 Haziran 2008, 12:05:31 »
A Milli takımın bugün EURO 2008 A Grubu ikinci maçında karşılaşacağı İsviçre'nin teknik direktörü Kobi Kuhn, Türkiye'ye saygı duyduklarını söyledi. Kuhn, "Türk takımı her anlamda bizden daha iyi" dedi.



2008 Avrupa Futbol Şampiyonası A Grubu'nda bugün Türkiye ile karşılaşacak İsviçre'de, milli takım teknik direktörü Kobi Jakob Kuhn, Türk Milli Takımı'nın teknik, taktik ve kondisyon olarak kendilerinden iyi bir takım olduğunu söyledi.

Basel kentinde oynanacak maç öncesinde yapılan basın toplantısına katılan Khun, Türkiye'nin dünya sıralamasında 12.-13. sırada bulunduğuna dikkati çekerek, ''Biz, onlardan çok uzaktayız. Her durumda Türk takımının teknik, taktik ve kondisyon bakımından bizden iyi bir takım olduğunu görüyoruz. Biz de onlarla baş edebilmek için çok çalışıyoruz'' dedi.

Bu şampiyonada, 2005 yılındaki kadrodan farklı bir Türk takımı olduğunun hatırlatılması üzerine İsviçreli teknik adam, ''Yeni takım elemanları çok zorlu elemeden geçerek, buraya geldiler. Eleme grubunda başarılı bir oyun sergilediler ve zorlu bir ekip olduklarını gösterdiler. Oyuncuların bazılarını tanıyoruz ve Türk takımına saygı duyuyoruz'' değerlendirmesini yaptı.

İSTANBUL'DAKİ MAÇ
Basın toplantısında, bir gazetecinin, ''2005 yılında İstanbul'da oynanan maç sonrasında yaşanan sıkıntılar için ne düşünüyorsunuz?'' şeklindeki sorusuna Khun, ''Bu olayın üstünden üç yıl geçti. Şimdi biz sadece iyi futbol oynamayı istiyoruz. Geçmişle uğraşmak bize bir şey kazandırmaz'' cevabını verdi.

Kobi Khun, Türkiye karşısında yenilgiyle sahadan ayrılmaları durumunda, şampiyonada sadece Portekiz ile yapacakları formalite maçının kalacağını vurgulayarak, ''Biz, bunun bilincindeyiz. Bu nedenle de galip  gelmek istiyoruz'' dedi.

Golcü oyuncuları Alexander Frei'yi, Çek Cumhuriyeti ile oynanan maçta kaybettiklerinin anımsatılması üzerine Khun, ''Frei başarılı bir oyuncumuz. Takımla birlikte burada kalacak, ama sahada olamayacak. Burada olması da takıma büyük destek verecek. Söz verdi zaten, en kısa sürede geri dönecek'' diye konuştu.

Bir basın mensubu, ''Eşiniz rahatsızlandı ve hastaneye kaldırıldı. Siz de bir gece onun yanında kaldınız. Bu durum takımı nasıl etkiler?'' şeklindeki bir soruya karşılık Kobi Khun, ''Ben, hiçbir şekilde özel hayatımı karıştırmam. Müthiş bir takımım var ve hepsi bana bu konuda gerekli desteği veriyor. Benim için bu yeterli'' yanıtını verdi.

Çek Cumhuriyeti ile oynadıkları maçla ilgili bir soruyu da Khun, ''Gol şartlarını yaratıyoruz. Biraz da şansa ihtiyacımız var. Karşılaşmada hakem tarafsız olsaydı, gol atabilirdik'' şeklinde cevaplayarak, sözlerini tamamladı.

Basın toplantısına katılan İsviçre Milli Takım Kaptanı Magnin Ludovic ise İstanbul'daki olaylarla ilgili, ''Basın olayı sürekli gündeme getiriyor. Biz bugünü ve iyi futbol oynamayı düşünüyoruz'' değerlendirmesini yaptı.

83
EURO 2008 MİLLİ TAKIM ÖZEL / Emre Belözoğlu sakatlandı
« : 11 Haziran 2008, 12:02:52 »
A Milli Takım'ın yıldız futbolcularından Emre Belözoğlu baldırından sakatlandı. Emre bugünkü İsviçre karşılaşmasında forma giyemeyecek.




Avrupa Şampiyonası'ndaki ikinci maçını bugün Basel'de İsviçre ile yapacak olan A Milli Futbol Takımı'nda sakatlar kervanına Emre Belözoğlu da katıldı.   

 

Basına kapalı yapılan antrenman sonrası sağ alt baldırında şiddetli ağrı hisseden Emre Belözoğlu, MR'ı çektirilmek üzere hastaneye götürüldü.

Emre Belözoğlu'nun İsviçre karşısında forma giyemeyeceği belirtilirken, ay-yıldızlıların Çek Cumhuriyeti ile oynayacağı maçta da forma giymesinin zor olduğu öğrenildi.

84
EURO 2008 MİLLİ TAKIM ÖZEL / Cenevre'de tur hesabı
« : 11 Haziran 2008, 12:02:03 »
Avrupa Şampiyonası'nda gruplardaki ikinci maçlar Türkiye'nin de yer aldığı A Grubu'nda Portekiz-Çek Cumhuriyeti maçıyla başlıyor. İlk maçlarını kazanan iki takımın da hedefi sahadan üç puanla ayrılıp, tur vizesini büyük oranda garantilemek...




13. Avrupa Futbol Şampiyonası'na bugün Türkiye'nin de yer aldığı A Grubundaki ikinci maçlarla devam edilecek.

 

İsviçre'nin Cenevre kentinde oynanacak Portekiz-Çek cumhuriyeti maçı saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşmayı Yunan hakem Kyros Vassaras yönetecek.

 

İlk maçlarda Portekiz, Türkiye'yi 2-0 yendi ve sergilediği futbolla da otoritelerden övgü aldı. Çekler ise ev sahibi İsviçre karşısında zaman zaman zorlansa da karşılaşmayı 1-0 kazanmayı bildi.

 

Çekler'in savunma oyuncusu Marek Jankolovski, zorlu maçla ilgili herkesin Ronaldo'dan bahsettiğini, fakat Portekiz'in Ronaldo'dan başka silahlara da sahip olduğunu belirtti. "Deco orta sahanın yıldızı. Gomes ileride çok tehlikeli. Tabii Simao ve Quaresma da öyle" diyen Jankulovski rakiplerinin müthiş bir takım olduğunu söyledi.

 

İsviçre maçının tek golünü atan Vaclav Sverkos da, "Portekiz'den daha güçlü bir rakip bulamazdık. Avrupa'nın en iyi kulüplerinde oynayan pek çok oyuncuları var. Onlar turnuvanın favorisi" diyerek rakipten çekindiklerini ortaya koyuyor.

 

İsviçre maçında özellikle hücumda etkisiz kalınması üzerine Çek teknik direktör Carol Brüeckner bir takım değişikliklere gideceğini açıkladı. Savunmadan memnun olan deneyimli teknik adamın orta saha ve ileride nasıl bir değişikliğe gideceği ise merak konusu...

 

Turnuva öncesi favoriler arasında gösterilen, Türkiye maçının ardından iddiaları birkez daha kanıtlayan Portekiz Milli Takımı’nda ise bir değişiklik beklenmiyor. Brezilyalı teknik direktör Scolari'nin Türkiye maçının 11'ini Çeklere karşı da oynatması bekleniyor.

 

Portekizli futbolcular da kendilerine güvenseler de işlerinin kolay olmadığını söylüyorlar. Takımın Brezilya asıllı yıldızı Deco, "Çekleri küçümsemiyoruz. İsviçre karşısında çok iyi oynayamadılar ama bu bir ölçü değil" diyerek, en az Türkiye maçı kadar zorlu bir mücadelenin kendilerini beklediğini söyledi.

 

İki takım bugüne dek ise sadece bir kez karşılaştılar. 1996 Avrupa Şampiyonası’ndaki maçı Çek Cumhuriyeti Karel Poborsky'nin golüyle 1-0 kazanmış ve yarı finale yükselmişti.

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18