İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - Hamza

1105
SİTE TANITIMLARI / Ankara seo firması
« : 25 Nisan 2021, 13:14:20 »
Ankara seo firması

İnternet sitenizin arama motorlarında üst sıralara doğru yükselmesini arzu ediyorsanız, bu hususta Ankara seo firmasına başvurabilirsiniz. Buradan en avantajlı fiyatlarla, profesyonel seo hizmetleri almanın keyfine varabileceksiniz.

Günümüzde özellikle e-ticaret hizmetleri sunan sitelerin arama motorlarında üst sıralarda olması oldukça değerlidir. Sıralamanız ne kadar yükselirse, satış rakamlarınız da o oranda yükselebilir. Web sitem kaçıncı sırada diye merak ediyorsanız, sıralama yükseltme işlemleri hakkında kafanızda soru işaretleri varsa, ankaraseo.web.tr platformunu ziyaret etmenizi tavsiye ederim.

İyi bir seo çalışması yaparken, hazırlanacak makalelerin seo uyumlu makale olması da oldukça değerlidir. Burada sizler için her biri seo uyumlu olan makaleler kaleme alınır. Ve bu makaleler ile internet siteleriniz tanıtılır.

Gerek site içi seo çalışmaları, gerekse de site dışı seo çalışmaları yani backlink üzerine buradan profesyonel destek almanız mümkündür.

Telefon Numarası: 0545 790 07 09

1106


Şirket ismi : Ürgüb Tarım, Madencilik San. ve Tic. Ltd. Şti.

Web Site İsmi : Urgubleonardit.com

Site Başlığı : Leonardit Organik Gübre, Hümik Asit ve Potasyum Humat | Ürgüb Tarım

İnternet sitesinin Kayıt Edildiği Tarih : Ekim 2013

Tanıtım Mesajı : 2011 yılından bu yana sektöründe başarıyla faaliyet gösteren Ürgüb Tarım, Madencilik Ltd. Şti. leonardit ve zeolit gibi kıymetli madenler başta olmak üzere, çeşitli madenler ile ilgili gerek üretim, gerekse de pazarlama hizmeti sunmaktadır.

Leonardit denildiği zaman Türkiye'de akla gelen ilk yerlerden biri, Ürgüb Tarım ve Madencilik Şirketidir.

En kaliteli leonarditin en avantajlı fiyatlarla teminini sağlamak adına çalışan Ürgüb Tarım ve Madencilik, çiftçilerin vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor.

Bazik ortam içerisinde % 95 oranına kadar çözülebilen leonardit, burada sizleri bekliyor olacak. Toprağın kalitesine asla zarar vermeden ve toprak içerisinde herhangi bir kalıntı bırakmadan leonarditin faydalarından istifade etmek adına, Ürgüb Tarım ile görüşebilirsiniz.

Hümik asit, humusun en aktif maddesi olarak nitelendirilebilir. Kimyasal gübre kullanımının hızla yaygınlaşiması nedeniyle, humus da aynı hızda tükenmeye yüz tutmuştur. Bu sorunu çözmek adına, humik asit uygulamalarına başvurulmaktadır. Hümik asit ile ilgili merak ettiğiniz soruların yanıtları ve hümik asiti anlatan bir video, urgubleonardit.com içerisinde ziyaretçilerle paylaşılmıştır.

Muazzam bir toprak ıslah edici olan Potasyum Humat, içerisinde bol miktarda hümik ve fulvuik asit barındırır. Potasyum Humat, toprağa ve bitkinin hayata tutunmasına vesiledir. Potasyum humat hakkında çok daha detaylı bilgiler, urgubleonardit.com adlı web adresi içerisinde kendine yer bulmuştur.

Adres : 1710 Sokak No: 3 Kat: 3 Daire: 304 Karşıyaka - İzmir
Telefon : 0232 700 1805
Mobil Telefon : 0532 722 8633

1107
Web site adı : Gizli-kamera.org

Sitenin başlığı : Birbirinden kaliteli gizli kamera çeşitleri | Gizli-kamera.org

Sitenin kayıt edildiği ay ve yıl : Temmuz 2013

Site ile ilgili açıklamalar : Şirket çalışanlarınızın güvenliği için, gizli kamera satın almak ister misiniz? Hemen Gizli-kamera.org isimli internet adresini ziyaret edin. Ve buradan arzu ettiğiniz gizli kamera modelini tek tuşla alışveriş sepetinize ekleyin. Tüm siparişlerde kargo ücreti, firma tarafınca karşılanacaktır.

Her biri üst düzey kalitede, çeşit çeşit gizli kamera modeli, gizli-kamera.org içerisinde ziyaretçilere takdim edilmiştir. Elbette şu hususu önemle vurgulamak gerekiyor: Gizli kameraları, kötü niyetlerle kullanmamak gerekir. Burada satışa sunulan gizli kameralar, özellikle şirket sahiplerinin, çalışanlarının güvenliğini sağlamak adına ya da çeşitli devlet dairelerinde kullanılması içindir. Ve gizli kamera satın alacak kişilerin, bu kameranın kullanıldığı ortamlara, (Dikkat, bu oda kamera ile izlenmektedir) gibi bir uyarı tabelası asması önemlidir.

İş yeri sahipleri, çalışanlarının performanslarını üst seviyede tutması için, çalışanlarını önceden bilgilendirmek koşulu ile, gizli kamera çeşitleri arasından dilediğini sipariş edebilir ve bu kameraları kullanabilir. Çalışanların önceden bilgilendirilmemesi durumunda, bu özel hayatın gizliliğini ihlal edebilir. Bu gibi kriterlere dikkat etmek oldukça mühimdir.

Anahtarlık, masa saati, kol saati, duvar saati, düğme ve daha pek çok farklı eşya üzerine yerleştirilen gizli kameraları, gizli-kamera.org platformu vasıtasıyla satın alabileceksiniz. Kameraları kullanacak kişilerin, özel hayatın gizliliğini ihlal etmemesi adına, mutlaka ortam içerisinde kamera olduğunu belirtmesi tavsiye edilir. Herkese keyifli alışverişler dileriz.

Telefon: 0212 511 03 31

1108
SİTE TANITIMLARI / Online eğitim
« : 23 Nisan 2021, 00:31:42 »
Online eğitim

Online Eğitim günümüzde özellikle son dönemde ciddi ölçüde artış gösteren ve bireylerin kendini geliştirebilmesi için online olarak eğitim almalarını sağlayan özel bir sürecin adıdır. Eğitim almak istediğinizde hemen uzaktan eğitim sitemiz üzerinden sizler de merak ettiğiniz konularda hemen eğitim alabilir ve ihtiyaç duyduğunuz bu özel eğitimden hızlı şekilde faydalanabilirsiniz. Uzaktan Eğitim ve daha fazla hizmet modeli ile siz de web sitemiz olan Candemirag.com adresine girerek bu benzersiz hizmet deneyimiyle tanışabilir ihtiyaçlarınızı anında sonuçlandırabilirsiniz. Merak ettiğiniz uzaktan eğitime dair pek çok konu web sitemiz üzerinden sizlerle buluşturulacaktır. Hemen online eğitim ve diğer konularda bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.

1109
SİTE TANITIMLARI / Hakiki deri ayakkabı satış platformu
« : 22 Nisan 2021, 12:54:55 »
Hakiki deri ayakkabı satış platformu

Hakiki Deri ayakkabı ihtiyaçlarınıza hızlı şekilde karşılayabilmeniz için gerekli olan alt yapıyı sizlere sunan bir firmadır. Hakiki deri ayakkabı her zaman ayak sağlığınız için tercih edilmesi gereken bir ayakkabı türüdür. Temizsoyayakkabicilik.com üzerinden sizler de hakiki deri ayakkabı hemen satın alarak farklı ve yeni modellere göz atabilirsiniz. Firmamız ihtiyaç duyduğunuz ürünleri sizler için benzersiz bir şekilde sunmak adına çalışan özel bir sisteme sahiptir. Yeni modelleri her zaman web sitemiz üzerinden sizlere aktararak kolay şekilde ürünlere sahip olmanızı sağlar. Böylece sizler de hemen bu özel ürünlerle tanışarak ihtiyaçlarınıza uygun şekilde ürünlere sahip olmanız mümkün hale gelmektedir. Benzersiz ve profesyonel hizmet modeli ile siz de hemen bu özel deneyimi yaşayabilirsiniz.

1110
Site adı : Psikolojidergisi.com

Site ile ilgili başlık : Psikoloji makaleleri - Psikolojidergisi.com

Domain kayıt tarihi : Eylül 2015

Site hakkında açıklamalar : Psikolojidergisi.com adı altında faaliyet gösteren internet adresi içerisinde, her biri birbirinden değerli çok sayıda psikoloji makalesi kendine yer bulmuştur.

Psikoloji dergisi adlı sitede yer alan bazı makale başlıkları şu şekildedir:

Psikoterapi Nedir, Ne Değildir?
Toplum Önünde Konuşma Korkusu: Glossophobia
İş Hayatında Başarının Sırrı: Duygusal Zeka
Kararsızlıkla Nasıl Başa Çıkacaksınız?
Neden Stresli Olduğumuz Zaman Daha Çok Alışveriş Yaparız?
Bir Psikoloji Öğrencisinin Okuması Gereken 10 Roman
Hafızanız Kötü Mü?
Hayır Diyebilmek

Makalelerin başlıkları dahi yeterince ilgi çekici. Bu psikoloji makaleleri ve çok daha fazlası, psikolojidergisi.com platformunda sizleri bekliyor olacak.

Günlük hayatımızı kolaylaştıracak tavsiyeler, iş hayatımızda başarılı olmamızı sağlayacak fikirler, kendimizi çok daha iyi hissetmemize yarayacak yazılar, sitede mevcuttur.

Siz de psikoloji yazıları okumak isterseniz, hiç vakit kaybetmeden psikolojidergisi.com isimli internet adresini ziyaret ediniz. Siteyi beğenirseniz, dostlarınıza da tavsiye edebilirsiniz.


1111
Web Site İsmi : Uzaktanokul.org

Site Başlığı : Tyt Türkçe konuları, Ayt matematik konuları ve fazlası - Uzaktanokul.org

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Eylül 2020

Site Tanıtımı : 2021 yılında gerçekleştirilecek olan YKS sınavının birinci oturumu içerisinde karşılaşacağınız Tyt Türkçe konuları uzaktanokul.org isimli internet adresi içerisinde açıklanmıştır. Siteye giriş yapanlar, TYT Türkçe Soru Dağılımlarını da görebilir. Soru dağılımları, 2010-2020 yılları arasındaki 11 senenin dağılımlarıdır. Elbette 2021 YKS sınavında da, bu son 11 yılın ortalamalarına oldukça yakın bir dağılımın çıkacağı beklenmektedir. Örneğin Noktalama İşaretleri konusunda, son 11 senenin 8'inde birer soru, 3'ünde ise ikişer soru sorulmuştur. Buradan hareketle, 2021 YKS 1.oturumunda en fazla 2, en az da 1 adet Noktalama İşaretleri sorusunun bekleneceği tahmin edilebilir.

2021 YKS 1. oturum sınavı olan Temel Yeterlilik Sınavında, tam 40 adet matematik sorusu sizleri bekliyor olacak. Peki bu 40 soru, hangi konulardan ibarettir? İşte bu sorunun yanıtı Tyt matematik konuları sayfası içerisinde mevcuttur. Son yıllarda çıkan Matematik soru dağılımları da yine bu sayfada bulunabilecektir. TYT Matematik En Çok Çıkan Konular hangileri diye merak edenler de uzaktanokul.org platformundan en iyi şekilde yararlanabilir.

İkinci oturum sınavı olan AYT içerisinde de, yine 40 adet matematik sorusu mevcuttur. Ayt matematik konuları, AYT Matematik Soru Dağılımı, AYT Matematik En Çok Çıkan Konular ve daha pek çok içerik uzaktanokul.org platformunda ziyaretçilere kapsamlı bir şekilde takdim edilmiştir. Matematik sorularını başarıyla çözmek adına, soru dağılımlarına hakim olmak, konuların neler olduğunu bilmek elbette oldukça değerlidir.

Sınava girecek olan tüm öğrencilere şimdiden başarılar dileriz.

1112
SİTE TANITIMLARI / Karıncalanma ile ilgili merak edilenler
« : 19 Nisan 2021, 00:06:40 »
Karıncalanma ile ilgili merak edilenler

Karıncalanma hissi yaşayan kişilerin genellikle aşırı stres altında kalan kişiler olduğu gözlemlenmiştir. Karıncalanma hissi pek çok kişinin yaşadığı bir his olarak bilinir. Karıncalanma yaşadığınız zamanlarda mutlaka bir uzmana danışmalı ve bu konuda uzman tavsiyelerini almalısınız. Çünkü öncesinde psikolojik olarak yaşanan stres ve benzer konular karıncalanma gibi belli başlı rahatsızlıkları ortaya çıkarabilmektedir. Sizler de bu noktada karıncalanma ve benzer sorunların çözümü için mutlaka bir uzmana başvuruda bulunarak uzman tavsiyesi almanızı şiddetle önermekteyiz.  Yaşadığınız stres ve bir takım diğer dış faktörlerin sonucu olarak karıncalanma durumu ortaya çıkabilir, bu yüzden mutlaka karıncalanma sorunları için bir uzmana danışmak gerekir. Karincalanma.com adresi üzerinden karıncalanmaya ilişkin merak ettiklerinizi hemen öğrenebilirsiniz.

1113
SİTE TANITIMLARI / Dijital pazarlama Ajansı
« : 17 Nisan 2021, 23:39:25 »
Dijital pazarlama Ajansı

Dijital pazarlama 2021 dünyasında, son derece kritik bir önem arz etmektedir. Pek çok otoritenin görüşüne göre; dijital dünyaya sırt çeviren ve dijital yaşamın ihtiyaçlarını çözüme ulaştırmayan hiçbir işletme kalıcı olmayacaktır. Bu yüzden dijital dünyanın gereksinimlerini en doğru şekilde çözümlendirerek hızlı ve kusursuz bir şekilde bu dünyanın isteklerini çözüme ulaştırmak gerekir. Bu doğrultuda ihtiyacınız olan ne varsa istanbuldijitalpazarlama.com adresi üzerinden hızlı ve tamamen güvenli bir şekilde ihtiyaç duyduğunuz konuları çözüme eriştirmek mümkün olacaktır. Bu yüzden bizler dijital pazarlama ajansı olarak web sitenizin ihtiyaç duyduğu tüm gereksinimleri sizler için benzersiz bir hizmet alt yapısı ile sizlere aktarıyoruz.

Teklif Almak için: https://istanbuldijitalpazarlama.com/projen-icin-teklif-al/

HAKAN KELEŞ (+90 532 167 1440)
DİJİTAL PAZARLAMA UZMANI
www.istanbuldijitalpazarlama.com

H.Rıfat Paşa Mah. Yüzer Havuz Sok. No: 1/A Perpa Ticaret Merkezi
Kat 7 B Blok Mavi Avlu No 1073 Okmeydanı İstanbul 34384 Şişli
Vergi Dairesi: Şişli – Vergi No: 65128343866 – Ticaret.Sic.No: 66211-5
Telefon ile ulaşmak için: (10:00-20:00 Pazartesi-Cumartesi) – 0 212 931 65 66
Müşteri Hizmetleri: 0850 677 1020
Acil Durumlar İçin Cep : 0532 167 1440
Sorumlu Kişi : Hakan KELEŞ

1114
MICGAME DDoS Korumalı Ücretsiz TS3 Hizmeti

Micgame, Teamspeak 3 sektöründe uzun yıllardır bir çok firmaya bayilik, yazılım ve sunucu ihtiyaçları sağlamaktadır. 2018 yılından itibaren free.micgame.net adresinden ücretsiz ts3 hizmeti sunmaya başladı. Tamamen oyuncuların ihtiyaçlarına ve beklentilerine göre hareket eden bir yönetime sahip. Hem kurucusu hem de geliştiricisi olan Yunus Mermer'in, Türkiye'nin en eski MMO oyuncularından biri olması da bunu etkiliyor.

Micgame, aktif olarak binlerce ts3 sunucusu ve yüzlerce müzik botu hizmeti barındırıyor. Sesli iletişim hizmetlerinde "Herkese kesintisiz iletişim" vizyonunu ilke edinerek 9 katmanlı DDoS koruması, düşük pinglere sahip olabilmek için talebe göre seçilebilecek Türkiye / Fransa lokasyon sunucuları, ücretsiz DNS hizmetleri, anlık yedekleme, ts3 içi oyunculara toplu mesaj / poke gönderme, panel üzerinden banlama / ban kaldırma, detaylı log kayıtları görüntüleme ve çok daha fazla özelliklere sahip ts3 sunucularını bedava sağlamaktadır.

Micgame free ts3 sunucularının önemli özelliklerinden biri sizi çok şaşırtabilir. TS3 sunucusu kurarken yapacağınız oyun seçimine göre hazır olarak yetkileriniz sistem tarafından oluşturuluyor. Örneğin Wolfteam ts3 sunucusu açacaksınız, wolfteam oyun içi rütbeler ücretsiz ts3 sunucunuza otomatik olarak yüklenecektir. Hem de bu "Mareşal, Paşa" gibi rütbeler ikonları ile beraber yükleniyor. Bununla beraber ts3 adresinizi de clanadi.wolfteam.pro yapabiliyorsunuz.

Ayrıca ts3 müzik botu isterseniz oldukça avantajlı fiyatlarla satın alınabiliyor. Sunduğu TS3 Audio Bot; gelişmiş yönetim paneli, !ara komutu ile ts3 içinden müzik çalma, Youtube ve Soundcloud müzik linkleri girerek çalıştırabilme, youtube ve twitch canlı yayınlarını dinleyebilme, yerel ve global radyoları açabilme gibi özelliklere sahip. Otomatik teslimat, tek tıkla kurulum imkanı ile hiçbir zahmete katlanmadan TS3 Audio Bot ya da Sinusbot edinilebiliyor. Bu hizmetlerde de yine kesintisiz iletişim politikası izleniyor.

Affiliate sistemini kullanarak referans linki ile getirilen üyelerin alışverişlerinden para da kazanılabiliyor. Bu sistemi kullanabilmek için üye olunması yeterli.

MICGAME 7/24 tüm sorularınıza cevap verebilecek, sizin tarafınızı tutan bir destek ekibine de sahip. Ayrıca canlı destek te alabiliyorsunuz.

Oyunları düşük pinglerle oynamak oldukça değerlidir. Micgame free ts3 ile birlikte, düşük ping keyfini yaşamanız mümkün. free.micgame.net adresinden kaydınızı yaptırarak siz de düşük pingli TS3 edinin.

Herkese iyi eğlenceler diliyoruz.

Hemen Bedava TS3 Oluşturmak İçin Kayıt Olun: https://free.micgame.net

1115
SİTE TANITIMLARI / Oyuncu Gaming Mouse
« : 15 Nisan 2021, 00:53:34 »
Oyuncu Gaming Mouse

Oyuncu gaming mouse, en çok satın alınan elektronik aletler arasında yer almaktadır. Oyuncu Mouseları oyun severlere rahat ve kolay bir şekilde oyun oynama imkânı sunmaktadır. Şık ve ergonomik birbirinden farklı modelde Mouselar hakkında fiyat bilgilerine sitemizden ulaşabilirsiniz. Oyuncu Mouseları ile bilgisayarlarda oynayacağınız tüm oyunlarda profesyonel oyun deneyimi yaşayabilmeniz sağlanmaktadır. Üzerinde bulunan tuş takımları ile oyun içerisinde yapılacak değişiklik ya da müdahaleleri daha hızlı gerçekleştirmeniz sağlanmaktadır. Online sitemizde yer alan oyuncu Mouse modellerinin her biri orijinal ürün olmakla birlikte piyasa koşullarına göre en uygun fiyatlara sunulmuş tüm seçenekler bir arada bulunmaktadır. Sitemizde bulunan Mouselara Elektronik linkinden ulaşabilirsiniz.

1116
SİTE TANITIMLARI / Güvenilir Eczane Bilgilendirme Platformu
« : 15 Nisan 2021, 00:21:30 »
Güvenilir Eczane Bilgilendirme Platformu

Tıbbi malzeme tedarik süreçleri ve ilaçlarınızın doğru bir şekilde ulaştırılabilmesi için alışveriş yaptığınız eczaneyi doğru bir şekilde seçmeniz önemlidir. https://ecza.io olarak sizlere sunduğumuz tüm verilerin aktif ve güncel bir şekilde devamlılığı için altyapımızı sürekli güncellemekteyiz. Sizlere en hızlı şekilde detaylı eczane bilgilerini sunmayı amaçlıyoruz. Türkiye’deki tüm ecza odalarına kolay bir şekilde ulaşabilmeniz için gerekli tüm kodlama çalışmalarını profesyonel yazılım ekibimizle yaparak arka planda sizler için sürekli kendimizi geliştirmeyi amaçlıyoruz. Kapsamlı bir eczane listesine sahip olan platformumuz, Türkiye’nin her köşesinde yer alan eczanelerin bilgilerini kolay bir şekilde sizlere ulaştırabilmeyi amaçlamaktadır. Verilerimizin güvenilirliğini sağlamak için ecza odalarının veri tabanlarını aktif olarak kullanmaktayız.