İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - Hamza

1141
SİTE TANITIMLARI / Engelli Araç Fiyat Listesi Burada
« : 15 Şubat 2021, 21:27:21 »
Engelli Araç Fiyat Listesi Burada

Engelliler için özel olarak tasarlanan araçlar hem kullanım kolaylığı hem de keyifli sürüş deneyimi yaşatan özel araçlardır. https://teknobilgi.net/gta-5-sistem-gereksinimleri/ Oyun severler için özel olarak hazırlanan incelemelerle oyun bölümümüz her yaştan bireye hitap eder. https://teknobilgi.net/pandemi-karne-gorusu/ pandemiye ilişkin merak ettiğiniz tüm bilgiler ve karne görüşü gibi aklınıza gelen tüm bilgilere web sitemizden erişmeniz mümkündür. https://teknobilgi.net/engelli-arac-fiyat-listesi/ En uygun fiyatlı alınabilecek araçlar web sitemizde sizler için listelenmiştir. Uygun fiyat avantajları ile dilediğiniz aracı hızlı şekilde satın almak artık mümkündür. Engelli araç fiyat listesi ve dahası için sizler de hemen teknobilgi.net adlı web sitemiz üzerinden bu özel bilgilere erişebilir, hizmetlerimizden sonuna kadar detaylı bir şekilde yararlanabilirsiniz.

1142
Alınabilecek En Ucuz Sıfır Araba Hangisi? Cevabı bu sitede

Arabalar günlük hayatımızı kolaylaştıran ve bizi bir noktadan farklı bir noktaya ulaştıran en özel teknolojik ekipmanlardır. Arabalar günümüzde fiyatlarının artması ile birlikte ciddi şekilde cep yakar hale geldi. Bizler de bu listede alabileceğiniz en ucuz olan sıfır arabaları sizler için araştırdık. https://teknobilgi.net/pubg-sekilli-nick/ile sizler de kendinize özgü nickleri bulabilirsiniz. https://teknobilgi.net/lansman-ne-demek/ diye merak ettiğinizde aracın tanıtım modeli olarak düşünebilirsiniz. Uluslararası fuarlarda ve firmanın aracı ilk görücüye çıkardığı şekli olarak bilinen lansman özellikleri ve rengi firma tarafından belirlenen araçla en uyumlu olduğu düşünülen ve aracı en iyi gösteren temel kriterleri barındırır.  https://teknobilgi.net/alinabilecek-en-ucuz-sifir-araba/ ve daha fazla merak ettiğiniz bilgi için teknobilgi.net isimli web sitemize göz atın.

1143
SİTE TANITIMLARI / Hostwin - Web hosting sitesi
« : 12 Şubat 2021, 21:27:36 »
Hostwin - Web hosting sitesi

İnsanların internet ihtiyaçlarında yaşanan ciddi bir artış ile birlikte web hosting firmalarında da büyük bir artış gözlemlendi. Hostwin web sitemiz sizlere sürekli olarak online olma garantisi suna özel bir web hosting sitesidir. Sektörde edindiği büyük bilgi birikimi ve tecrübelerle sizlere profesyonel şekilde hizmet sunmak adına çalışır. Web hosting denildiği zaman akla gelen sitelerden birisi olan Web hosting sitemiz siz değerli kullanıcılarına en kaliteli hizmet sunmak adına çalışır. Hostwin.net adresi üzerinden sizler de hemen dilediğiniz hizmeti hızlı şekilde alabilir, profesyonel şekilde bizlerin sunduğu hizmetlerden faydalanabilir ve en özel hizmet avantajlarından hemen faydalanabilirsiniz. Dahası için web sitemizi tıklayın bu özel hizmetten hemen faydalanın.

1144
Çocuk Odası Duvar Kağıdı Modelleri - My Stil Home

Çocuk Odası Duvar Kağıdı Modelleri - My Stil Home ile sizler de çocuklarınıza harika bir sürpriz yapın. Çocukların renkli hayal dünyalarına uygun olarak tasarlanan çocuk odası duvar kağıtları sizlere benzersiz ve keyifli bir eğlence sunuyor. İhtiyacınız olan özel duvar kağıtlarının tümü Mystilhome.com adresinde sizleri bekliyor. Hızlı şekilde alışveriş yapabileceğiniz ve yeni modellere anında göz atabileceğiniz web sitemiz benzersiz bir şekilde size hizmet vermek için tasarlandı. Daha fazla çeşit ve model için sizler de My stil home ayrıcalıklarından anında faydalanabilir, bu özel hizmet ve avantajlardan anında sizler de faydalanabilirsiniz. Daha fazla bilgi için tıklayın.

https://mystilhome.com/cocuk-odasi-duvar-kagidi

1145
Akrep ilaçlama Şirketi Cömert İlaçlama

Akrep ilaçlama Şirketi Cömert İlaçlama sizlerden gelen ilaçlama ihtiyaçlarına çözüm olarak hizmet üreten bir firmadır. Kendi markamıza has bir takım tekniklerle hızlı ve profesyonel bir şekilde ilaçlama yapmaktayız. Evleriniz için profesyonel bir ilaçlama hizmeti sunan firmamız taleplerinize çözüm üretmektedir. Profesyonel bir hizmet anlayışı çerçevesinde ilaçlama çözümlerinize hızlı şekilde çözüm buluyor ve sizlere evinizdeki haşerelerden kuratıyoruz. Comertilaclama.com olarak bizler siz değerli müşterilerimiz için çalışıyoruz. Her zaman müşteri memnuniyeti çerçevesinde hizmet sunarak sizlerden gelen talepleri en doğru şekilde sonuca ulaştırıyoruz. Sizler de hemen Akrep ilaçlama firmamız  üzerinden bilgi edinerek talep ettiğiniz hizmete erişebilir ilaçlama konusunda detaylı bilgilendirme alabilirsiniz.

https://comertilaclama.com/hizmet/akrep-ilaclama/

1146
SİTE TANITIMLARI / Altınkum kadın plajı
« : 07 Şubat 2021, 20:49:21 »
Altınkum kadın plajı

İnsanların renkleri ve zevkleri birbirinden farklıdır. Yaz aylarında havuz ya da deniz sevenler ikiye ayrılır. Plaj sevenler için özel olarak hazırlanmış bu güzel kadınlar plajı pek çok kişiyi etkilemektedir. Altınkum kadın plajı olarak hizmet sunan plaj siz değerli ziyaretçilerimiz için birbirinden güzel hizmet alanı sunar. Sizler de bu özel hizmetlerden faydalanmak dilediğiniz hizmete kısa süre içinde erişmek ve ihtiyacınız olan plaja kavuşmak için Altinkumsariyerplaji.com adresine girerek firmamız hakkında bilgi alın. Altınkum kadınlar plajı adresi size her zaman benzersiz bir hizmet deneyimi sunmak adına hazır olarak beklemektedir. Siz de anında bu özel hizmetten faydalanmak için bizimle irtibat kurabilir bu deneyimi yaşayabilirsiniz.

1147
SİTE TANITIMLARI / En iyi gitar kursu
« : 06 Şubat 2021, 21:19:05 »
En iyi gitar kursu
 
Müzik günümüzde insanları stresten arındıran, rahatlatan ve kendini daha iyi hissetmesini sağlayan özel bir melodidir. En iyi eğitimi almak alanında uzman eğitimcilerle mümkündür. Bu yüzden en iyi Gitar kursu hizmeti almak için firmamız ile irtibata geçerek Deryaegitim.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Firmamız tarafından elde edeceğiniz bilgi ve eğitim her zaman yaşamınız boyunca size büyük avantajlar katacaktır. En iyi gitar kursu hakkında bilgi almak için web sitemize giriş yaparak alanında uzman eğitimcilerimizle doğrudan iletişime geçebilir aklınızdaki soruları hemen bizlerle paylaşabilirsiniz. Birbirinden farklı ürün ve hizmetler hakkında bilgi almak ve en iyi gitar kursu arayışlarınıza son vermek için hemen bize ulaşarak istediğiniz hizmeti kısa süre içinde alabilirsiniz.


1148
SİTE TANITIMLARI / Elmasburnu Kadın Plajı
« : 04 Şubat 2021, 22:22:55 »
Elmasburnu Kadın Plajı

Plajımız kadınlara ait olarak hizmet vermektedir. Serinlemek için plaja ihtiyaç duyduğunuz anlarda Elmasburnu plajı sizlere istediğiniz hizmeti sunacak olan özel bir plajdır. Elmasburnukadinplaji.com adresine girerek sizler de plajımız hakkında geniş ve detaylı bilgi edinebilirsiniz. Elmasburnu kadın plajı sizlere güzel bir plaj sunan kumsalı ile talep ettiğiniz hizmeti sizler için deneyimli personelleri ile hizmet veren bir plajdır. Eğlence ve daha pek çok fazlası elmas burnu kadın plajında sizleri beklemektedir. Siz de hemen istediğiniz eğlence dolu anları yaşamak ve yaz aylarını eğlenceli bir şekilde geçirmek için hemen bizimle iletişime geçerek randevu alabilir ve rezervasyon ihtiyaçlarınızı anında gerçekleştirebilirsiniz. Daha fazla bilgi için bizi arayabilirsiniz.

1149
SİTE TANITIMLARI / Baklava Sipariş
« : 04 Şubat 2021, 21:32:56 »
Baklava Sipariş

Kültürümüzde yer alan önemli lezzetlerden birisi olan baklava, uluslararası olarak da bize ait önemli bir marka olan değerlerimizden birisidir. Baklavanın öz vatanı olarak kabul edilen Gaziantep'de baklava ustalarının yanında yetişmiş ve bu işi çekirdekten öğrenerek ustalaşmış olan baklava ustalarının ortaya çıkardığı bir marka olan Gazianteplioğlu baklava, İstanbul'da hizmet vermektedir. Baklava sipariş taleplerinizi hızlı şekilde iletebileceğiniz ücretsiz kargo ve güvenli ödeme seçeneklerinden faydalanabileceğiniz Gazianteplioğlu baklava, damaklarınıza tatlı bir lezzet bırakmak için siparişleri online olarak kabul etmektedir. Eşsiz lezzet ve üstün kalitede hizmet anlayışı ile sektöre giren ve bu misyon ile müşterilerine kusursuz hizmet sunmayı amaçlayan firmamız sizlere baklava başta olmak üzere pek çok farklı ürün yelpazesi sunmaktadır.

1150
Web site adı : Devletrehber.com

Sitenin başlığı : PTT Personel Alımı Başvuru Şartları Devletrehber.com adresinde

Sitenin kayıt edildiği ay ve yıl : Aralık 2020

Site ile ilgili açıklamalar : Devletrehber.com adı altında yayın hayatına başlayan internet adresi, ziyaretçilerine finans, sağlık, hayvancılık, eğitim ve daha pek çok kategoride faydalı içerikler sunar. Özellikle kamu personeli olma hayali kuranlar, bu sitedeki içeriklerden en güzel şekilde yararlanabilir. Sitede 2021 kobi destekleri bölümü de ziyaretçileri bekliyor olacak.

Bugünkü yazımızda, devletrehber.com isimli internet adresinin PTT Personel Alımı bölümünden bilhassa söz etmek istiyorum. Burada PTT'ye nasıl personel alımı yapıldığı oldukça detaylı olarak anlatılmıştır. PTT adlı kurumda çalışmayı arzu edenler, öncesinde mutlaka sitede anlatılan hususları okumalıdır.

PTT personeli olmak adına elbette KPSS sınavına girmeniz gerekmektedir. Ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmanız şarttır. Sınava girecek olanların 18 yaşını doldurmuş olması da şartlardan bir diğeridir. Güvenlik soruşturmalarından geçmeniz, yüz kızartıcı bir suç işlememiş olmanız diğer şartlar arasında yer alır.

PTT Personel Alımı Başvuru Şartları sayfasında maddeler halinde, personel alımı başvuru şartları listelenmiştir. PTT iş başvurusu yapmayı düşünen herkesi bu siteye davet ederiz.



1151
Web Site İsmi : Gitgir.com

Site Başlığı : Gitgir.com - Freelancer Çalışma Platformu

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Haziran 2019

Site Tanıtımı : Freelancer olarak çalışıyor iseniz, hiç vakit kaybetmeden Gitgir.com isimli internet adresini ziyaret ediniz. Site üzerinden kendinize bir üyelik açarak, dilediğiniz hizmet ilanınızı kolayca hazırlayabilirsiniz. Bu ilanınız, her gün çok sayıda kişi tarafınca incelenecek ve site vasıtasıyla siparişler almaya başlayacaksınız.

İnternetten para kazanmak isteyenler için onlarca alternatif iş kolu bulunmaktadır. Grafik tasarım, reklamcılık, yazı ve çeviri işlemleri, video ve animasyon ile ilgili çalışmalar, internet üzerinden gelir elde edebileceğiniz iş kollarından sadece bazılarıdır. Tüm bu iş kollarına dair ilanlarınızı, gitgir.com üzerinden açmanız mümkündür.

Gitgir adlı Freelancer çalışma platformundaki komisyon oranları şu anda sadece % 10 idir. Yüzde onluk bu oran, alternatif freelancer çalışma platformlarına göre en düşük orandır.

Hem freelancer olanlar, hem de çeşitli hizmet ihtiyaçlarını karşılamak isteyenler, bu siteden en güzel şekilde yararlanabilir.



1152
SİTE TANITIMLARI / Meslekler Portalı - Calismaportali.com
« : 31 Ocak 2021, 22:08:44 »
Site Adı : Calismaportali.com

Site Konusu : Meslekler Portalı - Calismaportali.com

Site Açılış Tarihi : Nisan 2018

Site Tanıtım Mesajı : Calismaportali.com isimli internet adresi, A'dan Z'ye çok sayıda farklı meslek hakkında kapsamlı bilgiler sunmaktadır. Siteye giriş yapanlar, burada bir Meslekler sözlüğü görecektir. Her türlü mesleğin detaylı tanımı bu bölümde ziyaretçilerle paylaşılmıştır.

Temizlik görevlisi adlı meslek, sitede tanıtılan mesleklerden sadece bir tanesidir. Örneğin bu sayfada; temizlik görevlisi meslek kodu, gereken minimum eğitim düzeyi, temizlik görevlilerinin hangi görevleri gerçekleştirdiği ve fazlası bulunabilecektir.

Beden işçisi meslek kodunu öğrenmek isteyenler ve beden işçileri hakkında merak ettiği sorulara yanıt almayı arzu edenler, yine bu web adresinden en iyi şekilde yararlanabilir.

Aklınıza gelebilecek her türlü meslek ile alakalı en ayrıntılı bilgiler, burada sizleri bekliyor olacak. Sitede bunun yanı sıra; Türkiye'nin dört bir yanındaki gerek ilköğretim okulları, gerek ortaöğretim okulları ve gerekse de üniversitelere dair bilgiler mevcuttur.