İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - Hamza

1273
Domain İsmi : Siberdc.com

Sitenin Konusu : Sunucu kiralama ve Ddos koruma hizmeti - Siberdc.com

Firma Kuruluş Yılı : 2011

Açıklamalar - Tanıtım : Sunucu kiralamak istiyorsanız, tam olarak doğru adrese gelmiş bulunuyorsunuz. SiberDC, ülkemizde sunucu kiralama hususunda en çok tercih edilen kurumlar arasında yer almaktadır. Siz de buradan oldukça avantajlı fiyatlarla, son teknoloji sunucular kiralamanın keyfine varabilirsiniz.

SiberDC vasıtasıyla Ddos koruma hizmeti almanız da mümkündür. Sunucunuzu DDoS ataklarına karşı korumak adına, buradan DDoS korumalı sunucular almanızı tavsiye ederiz.

SiberDC bünyesinde, her bütçeye uygun sunucu tipleri yer alır. Firmaya ulaşanlar, diledikleri takdirde ekonomik fiyatlı sanal sunuculardan, diledikleri takdirde tam DDoS korumalı fiziksel sunuculardan kiralayabilir.

Elinizdeki hazır sunucuları, barındırmak isterseniz, yani profesyonel sunucu barındırma hizmetlerinden yararlanmak istiyorsanız, yine buraya başvurmanızda yarar vardır. SiberDC üzerinden arzu edenler aylık 25 TB trafik limitli, arzu edenler 50 TB trafik limitli, arzu edenler limitlerin kaldırıldığı sınırsız trafikli sunucu barındırma çözümleri alabilecektir.

Sunucularınızı gelişmiş paneller ile uzaktan en güzel şekilde yönetmenin keyfine varabilirsiniz. Yedekli elektrik ve hat sebebiyle %99.9 Uptime oranına ulaşan sunucu hizmetlerini buradan alma şansınız olacaktır. Ayrıca buradan herhangi bir hizmet aldıktan sonra, tamamen ücretsiz bir şekilde destek almanız da mümkündür. Firmanın deneyimli çalışanları, size her türlü konuda ücretsiz olarak teknik destek hizmeti sunar.

SiberDC müşterilerine sadece sunucu kiralama, sunucu barındırma hizmetleri değil, aynı zamanda; hosting, domain, ssl sertifikası, ekstra ip ve daha pek çok hizmeti bir arada sunar. Özellikle oyun sunucuları arayanlar, bu firmaya hiç tereddüt etmeden başvurabilir.

Telefon: +90 850 840 8701
Skype: siberdc
E-Mail: destek@siberdc.com

1274
SİTE TANITIMLARI / Siamp Yetkili Servis - Siampturkiye.com
« : 03 Eylül 2020, 12:30:06 »
Web site adı : Siampturkiye.com

Sitenin başlığı : Siamp Yetkili Servis - Siampturkiye.com

Firma Kuruluş Yılı : 2006

Site ile ilgili açıklamalar : Siamp yetkili servis; 14 yılı aşkın süredir, Türkiye genelinde hizmet vermektedir. Ülkemizdeki tek ve yetkili Siamp servisi olan firma, 2006 senesinde faaliyetlerine başlamıştır.

Gömme rezervuar denildiği zaman ilk olarak akla gelen marka, hiç kuşkusuz Siamp markasıdır. Siz de Siamp marka gömme rezervuar için servis hizmetleri almayı planlar iseniz, bu firmaya ulaşabilirsiniz. Siamp gömme rezervuar ürünleri hem oldukça şık, hem de ekonomiktir. Servis olanakları da oldukça gelişmiştir.

Siamp rezervuar ürünleri için profesyonel servis hizmetleri sunan Siamp Yetkili Servis, deneyimli elemanları ile büyük beğeni toplamaktadır. Gerek güler yüzlü hizmet anlayışı, gerek makul servis ücretleri ile Siamp Yetkili Servis'ten siz de memnun kalacaksınız.

Siamp marka rezervuar ürünlerinin en temel özellikleri arasında; kurulum kolaylığını, ekonomik yedek parçalarını, kolay bakım ve servis olanaklarını sayabiliriz. Herhangi bir Siamp rezervuar ürününüz en ufak bir arıza yaşar ise, yapmanız gereken tek şey, siampturkiye.com isimli internet adresine giriş yaparak, buradan firmaya ulaşmak olmalıdır. Ayrıca sizler için, bu yazımızın sonunda, firmanın açık adresini, sabit telefon numarasını ve güncel gsm numarasını paylaşacağım. Bu iletişim kanalları vasıtasıyla yine Siamp Yetkili Servisine ulaşarak, teknik servis taleplerinizi iletebilirsiniz.

Türkiye içerisinde, yetkili ve tabiki garantili olarak hizmet veren yegane kurum hakkında detaylı bilgilere, siampturkiye.com isimli web adresi vasıtasıyla ulaşmanız mümkündür.

Yaptıracağınız tamir işlemleri, tam bir yıl boyunca garanti kapsamındadır.

Siamp İstanbul yetkili servis başta olmak üzere; Siamp Bursa Yetkili Servis, Siamp Yalova Yetkili Servis, Siamp Kocaeli Yetkili Servis, Siamp Tekirdağ Yetkili Servisi ve Siamp Çanakkale Yetkili Servis hizmetleri buradan kolayca alınabilir.

Siamp Servis Adresi : 19 Mayıs Mahallesi Teyyareci Cemal Sokak No:36 Posta Kodu: 34000 Şişli - İstanbul

İş Telefonu : 0212 241 72 33

GSM : 0542 554 80 66




1275
Aydın Ağaoğlu: Elektrik güvence bedeli alınması herkesi yararınadır

CK Enerji'nin enerji okuryazarlığı projesi kapsamında konuşan Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu elektrik güvence bedelinini alınmasının gerekli olduğunu belirtti.

Aydın Ağaoğlu "Güvenceli bedeliyle ilgili, bir tüketici mahkemesinden iade kararı çıktı ama bununla ilgili yasal düzenleme var. yönetmelikte de geçiyor. Güvence bedelinin alınmasıyla ilgili. Güvence bedeli kullanıcı taşınırken bir borç bıraktıysa bunu karşılasın diye alınıyor. Elektrik şirketinin bunu başka abonelere yansıtması makul olmayacağına göre güvence bedeli almak normaldir. Tüm tüketicinin yararınadır. Ayrıca güvence bedeli yatırıyorsunuz 300 TL, 5 yıl sonra o parayı almıyorsunuz bu güncelleniyor. Mesela 400 TL alıyorsunuz. Yani yeniden değerleme oranında güncelleniyor. Günümüzde elektrik aboneliği almak başka yere aktarmak eskisi kadar zor değil. Bakın pandemi sürecinde yaşıyoruz. Abone olmak için kuruma bile gitmenize göre yok internet üzerinden aboneliğiniz de yapabilirsiniz. Aboneliğinizi iptal de edebilirsiniz. Borcunuzu da ödeyebilirsiniz." dedi.

"ELEKTRİK ABONELİĞİ KENDİ ADINA OLMALIDIR"

Aydın Ağaoğlu abonelik ile ilgili olarak da "Aboneliği kendi adına almak zorundadır. Yönetmelikte de bu belirtilmiştir. Başkası adına abonelik kullanılması usulsüzlüktür. Bu yüzden ceza da alabilir elektriği de kesilebilir. Ayrıca en önemlisi tüketici olarak "faturam fazla geldi, elektriğim 3 gündür kesik" dediğinizde sizi muhatap alabilmeleri için önce sizin hak sahibi olmanız yani aboneliği kendi adına almış olmanız gerekir. En kısa sürede herkes tükettiği elektriği kendi üzerine almalıdır ki ancak bundan sonra bilinçli tüketici olarak hak arama mücadelesine girebilmelidir. Kaldı ki faturam normal gelse de başkası adına elektrik kullanmak usulsüzdür, sakıncalıdır. " dedi


1276
SİTE TANITIMLARI / Ankara Dell Servisi
« : 30 Ağustos 2020, 16:23:31 »
Ankara Dell Servisi

Ankara Dell Servisi olarak tüm marka bilgisayarlarda garanti kapsamında ve garanti dışı onarım işlerinizi 2013 yılından bu yana yapmaktayız. İlk yıllar Ankara Keçiören bölgesinde hizmet vermeye başlayan firmamız zaman geçtikçe gelen talepler doğrultusunda tüm ilçelere hizmet vermeye başladık. Bilgisayar konusunda uzman olan ekibimiz kısa sürede bilgisayar sorunlarınıza hızlı, pratik ve ekonomik çözümler üretmektedir. Bilgisayarınız mı bozuldu, bilgisayarınıza format mı attıracaksınız, internete bağlanma sorunları mı yaşıyorsunuz? Hemen firmamızla iletişime geçerek sorunlarınıza çözüm üretebilirsiniz. Bizlere ulaşmak ve hizmetlerimiz hakkında bilgi sahibi olmak için bizlere Gokturkbilisim.com.tr internet adresinden ulaşabilirsiniz.

1277
SİTE TANITIMLARI / Ankara komputest
« : 30 Ağustos 2020, 15:18:18 »
Ankara komputest

Ankara komputest hizmeti ile satın alacağınız aracı her yönden yakından tanıyabilirsiniz. Son teknolojik test cihazlarımız ve ekspertiz uzmanlarımız ile kusursuz ölçümler yapmaktayız. Aracın hasar kaydını, halihazırda olan arızalarını ve yakın zamanda araçta çıkabilecek arızaları önceden kestirmek için hemen sizde Ankara komputest servislerimize uğrayın. Tarafsız ölçümler yapıyoruz. Hiçbir galeri ile anlaşmamız yoktur. Elde ettiğimiz verileri değiştirmeden sunmaktayız. Hiçbir kişi ve kuruma hizmet vermiyoruz. Hem alıcı hem de satıcının menfaati açısından tarafsız hizmet vermekteyiz. Bize ulaşmak ve ürünlerimizi incelemek için bizlere Garanticomputest.com internet kanalımızdan ulaşabilirsiniz.

1278
SİTE TANITIMLARI / Gülüş Estetiği Merkezi
« : 30 Ağustos 2020, 14:00:32 »
Gülüş Estetiği Merkezi

Gülüş Estetiği gülme sırasında dişlerden ve diş etlerinin orantısız olmasından kaynaklanan şekil bozukluğunu gidermek için yapılan operasyonlardır. Gülüş estetiği hizmeti verecek olan klinik merkezinin temiz ve hijyenik olması son derece önemlidir. Bu işi alanında uzman cerrahlar yapmalıdır. İmplant ise diş kaybı sonra ağız boşluğundan çene kemiğine insan vücuduna uyumlu titanyum bileşenlerden oluşan vidaların takılmasıdır.  Gülüş estetiği ve İmplant tedavisi yaptırmak için bu alanda hizmet veren köklü sağlık merkezlerini tercih etmelisiniz. Bu konuda size Sanita sağlık merkezini tavsiye ederiz.  Sağlık merkezine ulaşmak ve hizmetleri hakkında bilgi sahibi olmak için Sanitasaglikgrubu.com internet adresini kullanabilirsiniz. Gülüşünüz hiç eksik olmasın.

1279
SİTE TANITIMLARI / İstanbul OSGB firmaları - Kaleosgb.com.tr
« : 30 Ağustos 2020, 13:17:34 »
Firma adı : Kale OSGB

Firma adresi : İOSB Mahallesi İsdök Sanayi Sitesi Sosyal Tesis Binası Kat: 2 No: 10 Başakşehir - İSTANBUL

Telefon Numarası : 0212 485 80 80

E-mail Adresi : info@kaleosgb.com

Web site adı : Kaleosgb.com.tr

Sitenin başlığı : İstanbul OSGB firmaları - Kaleosgb.com.tr

Sitenin kayıt edildiği ay ve yıl : Şubat 2014

Site ile ilgili açıklamalar : Şirketler içerisinde gerek iş kazaları, gerekse de çeşitli hastalıklar elbette yaşanabilir. Bu kaza ve rahatsızlıkları en aza indirmek ise, İstanbul Osgb firmalarının görevidir. Bugün sizlere, Kale OSGB isimli bir firmayı tanıtmak istiyorum. Bu firma, İstanbul'un en başarılı OSGB firmaları arasında yer alır. Siz de buradan gönül rahatlığıyla iş sağlığı ve iş güvenliği gibi hizmetleri alma şansı bulabilirsiniz.

Müşterilerine iş sağlığı ve iş güvenliği gibi konularda eğitimler de sunan Kale OSGB, deneyimli kadrosu ile büyük beğeni toplamaktadır. Güler yüzlü hizmet anlayışı, tecrübeli personelleri, avantajlı fiyatları, Kale OSGB'nin tercih sebepleri arasında yazılabilir.

İyi bir İstanbul iş güvenliği firması ile çalışmak isteyenler, bu hususta hiç tereddüt etmeksizin kaleosgb.com.tr isimli internet adresini ziyaret edebilir. Site içerisinde, firmanın gerek tüm hizmetleri, gerekse de referansları ve aynı zamanda kapsamlı iletişim kanalları paylaşılmıştır. Tüm bu içeriklerin yanı sıra, OSGB hakkında merak edilen sorulara detaylı yanıtlar, yine site içerisinde bulunabilir.

Yangın eğitimi ve yangın tatbikatından tutun, risk analiz hizmetlerine, iş yeri hekimliği hizmetinden çalışma süresi hesaplama hizmetlerine, mobil sağlık taramasından patlamadan korumaya kadar pek çok farklı hizmeti buradan en güzel şekilde temin etme şansınız mevcuttur.


1280
SİTE TANITIMLARI / Nafaka hesaplama hakkında merak edilenler
« : 28 Ağustos 2020, 21:52:32 »
Nafaka hesaplama hakkında merak edilenler

Boşanma aşamasında iseniz, sizlere bu hususta bir internet adresi tavsiye etmek isterim. Kucukokka.av.tr isimli site içerisinde, başta Nafaka hesaplama olmak üzere, boşanma ile ilgili çok sayıda değerli bilgi bir araya getirilmiştir. Boşanma sonrasında ortaya nasıl bir nafaka çıkacağını buradan aşağı yukarı hesaplamanız mümkün olabilecektir. 

http://kucukokka.av.tr/konya-bosanma-avukati linkine tıkladığınız takdirde, Konya Boşanma Avukatı tarafınca kaleme alınmış olan boşanma hakkında değerli bilgiler karşınıza çıkar. Günümüzde maalesef, bilhassa hukuki meseleler ile ilgili bir bilgi kirliliği mevcut. İnternetten yapılan hukuki araştırmalarda yanlış bilgilerle karşılaşmamız oldukça olası. Bu sorunu aşabilmek adına yapmamız gereken şey, mutlaka avukat sitelerine girerek, buradan merak ettiğimiz sorulara yanıt bulmak olmalıdır.

https://kucukokka.av.tr/konya-ceza-avukati/ sayfası içerisinde ise, ceza hukuku hakkında aklınıza takılanlara yanıt verilmiştir. Gerek boşanma davaları, gerek nafaka davaları, gerek ceza davaları, gerek iş hukuku davaları üzerine site içerisinde kapsamlı bilgiler sizi bekliyor olacak.


1281
SİTE TANITIMLARI / Woocommerce ve Wordpress sanal pos modülü
« : 28 Ağustos 2020, 21:41:23 »
Woocommerce ve Wordpress sanal pos modülü

Kullanmış olduğunuz site altyapısı Woocommerce ise, ve bu Woocommerce siteniz vasıtasıyla ödeme almak istiyorsanız, sizlere bu hususta webimonline.com adresindeki sanal pos modüllerini tavsiye ederim. Woocommerce sanal pos modülü son derece kullanışlı özelliklere sahiptir. Woocommerce kullananlar, bu modül ile birlikte, kredi kartı ödemelerini en kolay şekilde alabilir.

Webimonline.com vasıtasıyla sadece Woocommerce değil, aynı zamanda Wordpress sanal pos modülü de satın alabilirsiniz. Günümüzde en çok tercih edilen altyapılardan biri de Wordpress altyapısıdır. Gerek ücretsiz bir altyapı oluşu, gerek son derece çeşitli ve kaliteli temaları, Wordpress altyapısının tercih sebepleri arasındadır. Wordpress siteniz vasıtasıyla güvenli ödemeler almak adına, webimonline.com içerisine giriş yapmanızı öneriyorum.

Hem Woocommerce, hem de Wordpress sanal pos modüllerinde 3D desteği mevcuttur. Ve bu sanal pos modüllerini satın alanlar, taksitli ödemeler de alma şansı elde edebilecektir. Her türlü para birimini destekleyen bu modüller, hem avantajlı fiyatlarıyla, hem detaylı özellikleriyle, kullanıcıların beğenisini topluyor.

Telefon Numarası: 0850 305 2171


1282
Yemek Dünyasında İndirim Kazanmak ister misiniz?

 https://www.yeatyapp.com programına dahil olarak kazançlı çıkabilirsiniz. Günlük hayatta işlerimiz hep dışarıda. Beslenmemizi evde yapamıyoruz. Gün boyu açlığımızı gidermek için restoran ve lokantalara gidiyoruz.  Her gün en az 1 öğünü dışarıda yediğinizi hesap ederseniz aylık bir sürü para yapar. Yemek yediğiniz yerin temiz, sağlıklı ve uygun fiyatlı olması önemlidir. Sürekli alışveriş yaptığınız için size özel fiyat tarifesi uygulaması önemlidir. Size tanıtacağımız bu sistem ile siz de yerken kazanacaksınız. Bu sistem ile yaptığınız her alışverişten indirim kazanacak, iş sonunda yorum yaparak puan kazanıp bu puanları yemek fişine dönüştürebilirsiniz. Sistem hakkında detaylı bilgi almak için Yeatyapp.com internet kanalını kullanabilirsiniz.

1283
SİTE TANITIMLARI / Adwords danışmanlığı - Adwordsadam.com
« : 23 Ağustos 2020, 16:52:48 »
Adwords danışmanlığı - Adwordsadam.com

İnternet dünyasında iş yapıyorsanız web sitenizin Google arama motorlarında üst sıralarda yer alması önemlidir. Web sitenizin Google üst sıralarda yer alması için Google adwords reklam hizmeti almalısınız. Bu sistemin ücretlendirilmesi tıklama başına gerçekleşir. Örneğin Antalya nakliyat kelimesinde üst sıralarda yer almak istiyorsunuz. Bu durumda Antalya nakliyat kelimesinde reklam hizmeti almalısınız. Google adwords konusunda bilginiz yoksa eğer reklam vermek akıllıca olmayabilir. Çünkü kelime analizinizi doğru yapmazsanız sitenize tıklama gerçekleşir fakat hedeflediğiniz kitleye ulaşamazsınız. Böyle bir durumla karşılaşmak istemiyorsanız Adwords danışmanlığı hizmeti almalısınız. Bu hizmeti almak için de Adwordsadam.com bağlantı adresini kullanmalısınız. Paranızın son kuruşuna kadar hakkını almak, reklam konusunda verim elde etmek için mutlaka Google adwords danışmanlarımızdan hizmet almalısınız.

1284
SİTE TANITIMLARI / Adana Evden Eve Nakliyat
« : 23 Ağustos 2020, 13:34:27 »
Adana Evden Eve Nakliyat

Adana Evden Eve nakliyat hizmeti aramak için google arama motorunu kullandığınızda karşınıza birçok nakliyat firması çıkar. Bu firmaların içinde sağlıklı seçim yapmak bazen çok zor olabilir. Birçok firma vermiş olduğu nakliyat hizmeti ile insanları mağdur etmektedir. Nakliyat işi uzmanlık gerektiren bir ekip işidir. Her firma size kusursuz nakliyat hizmeti veremez. Nakliyat ekibi için sağlam bir ekipmana, bu ekipmanları çok iyi kullanacak bir ekip gerekir. Tüm hizmetlerini uygun fiyata kolay ödeme seçenekleri ile sunan firma bulmak bazen çok zor olabilir. İşte bu noktada size aşkın nakliyat firmasını tavsiye ederiz. Firmaya Adanaevdeneve.net bağlantı adresinden ulaşabilirsiniz. Firmanın ürün ve hizmetlerini web sitesinden öğrenebilirsiniz. Adana Asansörlü Taşımacılık hizmeti almak için hemen bizimle iletişlime geçin.