İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - ManSpider111

337
ONLINE FILM IZLEME / Hero Wanted 2008-Tr Altyazi- Online izle
« : 31 Ağustos 2008, 21:23:37 »


Açıklama: Hero Wanted Filminin Konusu : Kahramanlık'la lanetlenmiş bir adamın yaşam öyküsü...

Yapımcı : Danny Lerner Görüntü
Yönetmeni : Larry Blanford
Müzik : Kenneth Burgomaster
Yönetmen : Brian Smrz
Senaryo : Chad Law, Evan Law
Oyuncular : Cuba Gooding Jr., Ray Liotta, Jean Smart, Tommy Flanagan, Norman Reedus, Gary Cairns II

Tıkla İzle

339

Oyuncular : Stellan Skarsgard Melissa George Ashley Walters Tom Hardy Paul Kaye Selma Blair


Konusu : Sehrin karanlık sokaklarında, canlanan bedenler kol gezmektedir; kimileri paramparca, kimileri derilerinde WAZ kelimesi kazınmış vucutlar. Dedektif Argo ve iş arkadaşı , bu dövmede yazan denklemi çözmeye kararlıdırlar ve fark ederlerki kurbanların hepsine korkunç bir seçim önerilmektedir:
Sevdiğin birini öldür ya da ölmeyi göze al!
Yaşadığı bölgede insanlığa dair her tür sapkınlık ve vahşete alışkın hale gelen Dedektif Argo’nun hali yeni iş arkadaşı Helen Westcott’u da rahatsız etmektedir. WAZ denklemini çözmeye girişen Eddie ve Helen, katilin nihai bir ask testi uygulamakta olduğunu fark ederler. Bu test, akla gelebilecek her tür işkenceden daha ağırdır.

Buradan İzleyebilirsiniz :

http://video.yahoo.com/watch/3401831/9508437

340


Özet
Harvard’dan tıp diplomalı Ted Gray, üç aylık adli tıp stajı için çok iyi bir patoloji uzmanı olan Jake Gallo ile tanışır. Her ikisi de kendilerinin en anlaşılmaz ölüm sebeplerini ortaya çıkarmada eşsiz olduklarına inanmaktadır. Jake, Ted’i hangisinin daha mükemmel bir cinayet işleyeceğine dair ölümcül bir oyuna davet eder. İki parlak doktor, kimin en iyi olduğunu göstermek için son bir yarışa girecektir.

Burdan izleyebilirsiniz :

http://www.megavideo.com/?v=T2WOHZEL

341
ONLINE FILM IZLEME / Ben X--Tr Altyazı--Online izle
« : 31 Ağustos 2008, 20:44:29 »













Aşagıdaki Linkten İzleyebilirsiniz :

http://video.yahoo.com/watch/2496029/7625662

342





Filmin Konusu:


Gizemli galaksilerarası bir haberci olan Silver Surfer, dünyayı yokoluşa hazırlamak için gezegene gelmiştir. Silver Surfer, etrafta yıkım ve kargaşa yaratırken, kahramanlarımız Fantastik Dörtlü bu gizemi çözmeye ve sürpriz bir şekilde tekrar karşılarına çıkan azılı düşmanları Doktor Doom ile yüzleşmeye hazırlanmalıdırlar.

Burdan İzleyin:


http://video.yahoo.com/watch/2377930/7423322

http://video.yahoo.com/watch/2378342/7424515

343


imdb puanı :
8.3/10
Yapım :
2008, ABD
Tür :
Bilim Kurgu / Aksiyon / Dram / Fantastik / Gerilim / Macera
Yönetmen :
Jon Favreau
Senaryo :
Stan Lee, Arthur Marcum, Matt Holloway, Mark Fergus, Hawk Ostby
Oyuncular :
Robert Downey Jr., Stan Lee, Shaun Toub, Hilary Swank, Terrence (Dashon) Howard, Samuel L. Jackson, Gwyneth Paltrow, Jeff Bridges, Leslie Bibb, Clark Gregg, Bill Smitrovich, Faran Tahir, Ghostface Killah, Sahar Bibiyan, Fahim Fazli, Micah A. Hauptman
Yapımcı :
Stan Lee, Avi Arad, Kevin Feige
Görüntü Yönetmeni :
Matthew Libatique
Müzik :
Ramin Djawadi
Dağıtım :
UIP Filmcilik
Süre :
2 saat, 06 dk.
Gösterim Tarihi :
2 Mayıs 2008


Özet

“Iron Man – Demir Adam” karakterinin, çizgi roman tutkunlarıyla ilk tanışması 1962 yılında oldu. Kısa sürede geniş kitlelerin severek okuduğu çizgi romana dönüşen “Iron Man – Demir Adam”da Çin ordusu için silah yaratmak zorunda bırakılan milyoner sanayici Tony Stark, istemeden yaptığı bu çalışma sırasında kendisi için de gizlice zırh üretiyordu. Böylece Çinliler’in kontrolünden çıkarak onları durdurabileceğine inanıyordu. Çin’den kaçıp ABD’ye geri döndüğünde tehlikeli bir komplonun varlığını keşfedince durdurabilmek için de Demir Adam’a dönüşüyordu.

Demir Adam’ın çok ünlü bir de düşmanı vardır. Kısaca M.O.D.O.K. adıyla bilinen bu düşman, sadece öldürmek için dizayn edilmiş beyinsel bir organizmadır. Sallanan sandalyesinde oturan kocaman kafalı bir yaratıktır. Ancak yönetmen Jon Favreau’nun Myspace sitesinde yaptığı açıklamaya göre, Soğuk Savaş dönemini çağrıştırdığı için filmde M.O.D.O.K.’a yer verilmeyecek. Demir Adam’ın düşmanı olarak Mandarin Çinli’si yer alacak.

İzlemek İçin Linke Tıklayın :

http://www.megavideo.com/?v=AHMNEEUC

344
ONLINE FILM IZLEME / Transformers (Türkçe) - Online İzle
« : 31 Ağustos 2008, 20:17:29 »


Filmin Konusu :

Cybertron ismindeki robotların gezegenine hoşgeldiniz! Farklı mekanizmalara dönüşebilme yetenekleri olan robotların yaşadığı bu gezegen, aslında iki farklı cepheye bölünmüştür. İyi ve kötü robotlar olarak farklı hedeflerin peşinde koşan bu Transformer‘lar, gezegenlerindeki yakıt stoklarının azalması sonucu, uzayda farklı yakıt kaynaklarının arayışı içine girerler.Ve tabi ki bu arayış, kimyasallar ve gerekli yakıt mineralleri açısından son derece zengin olan Dünyamıza düşürecektir yollarını. Kolaylıkla otomobillere, uçaklara, deniz taşıtlarına, kamyonlara dönüşebilme yeteneği olan bu robotlar, dünyaya gelerek bu kaynakları ele geçirebilmek için bir savaş başlatacaklardır. Kötü ruhlu robotlar Decepticonlar’ın tek isteği kendi isteklerini elde edebilmek için dünyayı yok etmektir. Tabi yine karşılarında iyi robotlar ve onların başı Optimus Prime’ı bulacaklardır.


İZLEMEK İÇİN İNDİR BUTONUNA TIKLAYINIZ
 

345





imdb puanı :
8.0/10
Yapım :
2008, ABD / İngiltere
Tür :
Aile / Fantastik / Macera
Yönetmen :
Andrew Adamson
Senaryo :
Andrew Adamson, Christopher Markus, Stephen McFeely, C.S. Lewis, C.S. Lewis (Kitap)
Oyuncular :
Tilda Swinton, Georgie Henley, William Moseley, Skandar Keynes, Anna Popplewell, Peter Dinklage, Warwick Davis, Ben Barnes, Shane Rangi, Sergio Castellitto, Alicia Borrachero, David Bowles, Winham Hammond, Carlos Da Silva, Vincent Grass
Seslendirenler :
Harry Gregson-Williams, Liam Neeson, Pattertwig The Squirrel, David Walliams, Sim Evan-jones
Yapımcı :
Andrew Adamson, Mark Johnson, Douglas Gresham, Perry Moore, Philip Steuer
Görüntü Yönetmeni :
Karl Walter Lindenlaub
Müzik :
Harry Gregson-Williams
Süre :
2 saat, 20 dk.
Gösterim Tarihi :
11 Temmuz 2008

KONUSU

Narnia’nın büyülü dünyasında zaman bizim dünyamızdan daha hızlı akmaktadır. Bu yüzden İngiltere’deki tren istasyonundan hareket eden Pevensey kardeşler (Peter, Susan, Edmund ve Lucy) kendilerini bir sonraki durak olan Büyücü Kral Mirax’ın hüküm sürdüğü adada bulurlar. Şeytani ruhlu bu acımasız kralı devirebilmek, Narnia’nın eski güzel günlerini geri getirebilmek için adanın genç prensi Caspian ve güçlü Aslan’la ittifak yaparlar.


1. CD
TIKLA

2. CD
TIKLA

346



Kahramanlarımızın bu seferki maceraları uzak doğuda geçmektedir. 2000 bin yıl önce yaşayan, kötülüklerin efendisi olarak bilinen ve beş elemente hükmedebilme gücüne sahip Ejder İmparatorunu ve onun ordusunu diriltirler. Bu mumyayı ve ordusunu durdurmak bu kadar kolay değildir ama yine de biryol vardır. O da Ejder İmparatorunun o devirdeki düşmanını da diriltmek.

CD 1

http://www.megavideo.com/?v=YPHAFGU3

CD 2

http://www.megavideo.com/?v=MFXOSQXX

347
KENDİ ÇALIŞMALARIMIZ / Boynuz taksın İmza calısması
« : 31 Ağustos 2008, 19:47:40 »
güzel olmus eline sağlık  ;) :)

348
4.TUR (2.250 Kontör Ödüllü Turnuva) / Denizz-mima07
« : 31 Ağustos 2008, 14:30:42 »
tebrikler