İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - onurates2703

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
109
HER TELDEN DUYURULAR / smf forumda üye olmadan linkleri görme
« : 05 Haziran 2010, 20:09:49 »
ziyaretçilere linklerin gizlenmesi bildiğiniz gibi bu sitede dahil olmak üzere smf sitelerinin çoğunun kullandığı eklentidir
bu yöntem ile artık üye olmadan linkleri görebileceksiniz  :(alk)
yapmanız gereken şey ise çok basit linklerin gizlendiği konunun sağ üstünde bulunan print(yazdır) butonuna tıklıyoruz ve linkler gözüküyor   :D
fakat gizlenen resimler için daha çözüm bulamadım  ;)

110
ENTERASAN OLAYLAR / Büyük kulaklı olmanın faydası :)
« : 29 Mayıs 2010, 14:54:35 »
 :(alk)
Çinli cocuk, kulaklari sayesinde hayatta kaldi






111
HER TELDEN DUYURULAR / sitenizin bedava reklamını verin
« : 08 Mayıs 2010, 14:09:56 »
arkadaşlar bu site sayesinde sitenizin bedava reklamını verebilirsiniz tıklama başına 0.03$ kazanıyorsunuz günlük yaklaşık 0.5$ kazanıyorsunuz tabi bazı günler 1 $ olduğu oluyor 8 $ olduğunda 500 tıklamalık reklam verebilirsiniz bu sayede sitenizi beğenenler sitenizi devamlı ziyaret edecek beğenmeyenler ise hit artırmanıza yardımcı olacaktır isterseniz 10 $ a 10000 göstermelik banner reklam da verebilirsiniz
http://www.foreverptc.com/?ref=onurates2703

Kod: [Seç]
Merhaba arkadaşlar bu konumuzda yine paypal para kazanma ile paylaşım yapıcam,Bu sitedeye üye olduğunuz an zaten 4 dolar hesabınızda oluyor,bu siteye üyelik bi alt konuda vermiştim şimdi üye olucaksanız şuan yukardaki FOREVER PTC bannerine tıklayarak üye kaydınızı yapabilirsiniz..ForeverPTC tık başına kazan ile gerçekden kazanılıyor,şimdiki yazıcaklarımı iyice dikkate alınız ve gerçekden fazla kazanmaya başlıcaksınız ödemeler yapılıyor,sahtekar bir site değildir,PTC reklamlarına tıkladıkca site içindeki paranız   birikiyor,fakat burda biriken paranızı hemen paypal  hesabınıza aktarmamanızı öneririm sizlere... Site ingilizce olduğu için çalışma tarzını tam olarak bende anlamamıştım ama biras uğraştıkdan sonra sadece 5 günde 8 dolardan fazla nasıl kazandığımı sizlere kanıtlı bir şekilde göstereceğim..

FOREVER PTC tık başına kazançta sizlere yaklaşık 50 adet reklam verılmıstır bu reklamlara gün içersinde 1 kere tıklama yapabilirsiniz ve ün sonunda saatler sıfırlanınca tekr[tt][/tt]ar tıklama yaparak kazanabiliyorsunuz,yani hergün 50 ader reklam size yaklaşık 2dolardan fazla kazandırıyor üstelik reklamları incelemenize gerek yok sadece 25 saniye beklıceksınız ve saniye bitiminde rakamlar çıkıyor ilk cıkan rakamı dogrulamak ıcın yandaki aynı rakamı bulup tıklıyorsunuz sadece sizin 3 saniyenizi bile almaz hemen kazandıgınz para ite hesabına geçiyor neyse arkdaşlar uzatmayım zaten üye olduğunuzda nekadar basit olduğunu anlıyacaksınız..

işte şimdi size 5 gün içersinde kazandığım 8 doları aldığıma ait bir belge...
[img]http://img03.blogcu.com/images/p/a/r/parakazaan/56e5214d8a61e9679ce7242a77d6a41e_1267635755.bmp[/img]
Burada benim minimum olarak en az 8 dolar çekceğimi gösteriyor bende 8 dolardan fazla olduğu için para çekme butonum gorduğunuz gibi hazır yapmam gereken Email adresimi yazıp hesabıma paramı aktarcam yaptımda aktardım ama keşke aktarmasaydım diyebilirim sitenin içeriğini fazla bilmediğim için ilk param olduğu için birasda heycana kapılarak parayı aktardım...

Şimdi diyeceklerimi sizlerinde yapmanızı öneririm,oaranız 8 dolar olduğunda hesabınıza aktarmayınız,birkaç dolar daha biriktirip yaklaşık 10 dolar olduğunda Siteden reklam akınız yani siz nasıl reklamlara tıklayarak para kazanıyorsanız sizin satın alıdğınız reklamlara tıklandığında tıklayanların kazandığı gibi sizde kazanıyorsunu ve hiçbir kesintisi yok aksine kazancınıza kazanç katıyor,siz reklam tıklayarak ve reklamlarınıza tıklanarak 2 yerden para kazanıcaksınız ve size daha çok kazanmanın taktiklerini vericem önce reklam almayı anlatim.
[img]http://img03.blogcu.com/images/p/a/r/parakazaan/f3a681902c9e8970bdfb292630111840_1267636383.bmp[/img]
Yukarda gördüğünüz benim kendime ait panelim bakın 8 doları çekeli 2 gün oldu ve referden kazandığım kalan param 2 dolar ve küsüratı,ve kendim reklamları tıklayarak kazandığım ise üstündeki 1 dolar ve küsüratı..

Konumuz reklam alma ingilizcem fazla olmadığı için çeviri dil programı kullanarak siteyi incelme yapıyorum Yukarda işaretli olarak gösterdiğim yer ADVERTİSENMENTS türkcesi reklam alma, tıkladığınızda yukardaki işlemler çıkıcak ve siz en altaki BANNER ADVERTISING olanı tıklıcaksınız  buda yani benim buraya koyduğum bannerler gibi reklam alıcaksınız ver bannerlerinize tıklandığında para kazanıcaksınız bunun için bir sitenizin olmasına gerek yok çunkü bannerinizi para kazandığınız site içersinde tıklayarak para kazandığınız bölümde çıkıcak ver herkes tıklıcak..

BANNER ADVERTISING TIKLADIKDAN SONRA
[img]http://img03.blogcu.com/images/p/a/r/parakazaan/c7b12bae423dab35a872faa9f7d6e0a8_1267637021.bmp[/img]
Bu panelle karşılaşıcaksınız yukarıta target URL,Banner URL yazan yerlere ise yukarıda ilk verdiğim paneldeki yerde,

PROMOTİON TOOLS yazan bölümü tıklayarak size ait banner ve link URL lerinin kodlarını alıp buraya kopyalayarak yapıştıracaksınız..

CHOSE PLAN yazan yerde ok işaretini tıkladığınızda reklam tıklama fiyarları çıkıcak 10.bin tıklama karşılığında sizden 10 dolar alıcaklarını gösteriyor yada göründüğü gibi seçimi siz yapıcaksınız ama banner reklamı almak için en az 10 dolarınız gerek,peki nekadar kazanıcam diye düşünüyosanız 10 doların bir kaç katını kazancaksınız,siz 50 adet reklama tıklayarak yaklaşık 2 dolar kazanıyorsanız hesaplayın artık 10 bin tıklama olcak sizin için tıklıcaklar ve kazancı hesaplayamıcaksınız bile... Bu şekilde reklam alarak kazancınıza kazanç katabilirsiniz..

DİYER YAZACAĞIM KONUDA REFERANS'LAR SAYESİNDE BAŞKA BİR KAZANÇ ELDE ETMENİN YOLUNU ANLATACAĞIM... BU SİTEDE 4 ÇEŞİT PARA KAZANMA ŞEKLİ VARDIR 4 ADET KAZANÇ SİZİN 1 AYDA HEASABINIZI OLDUKCA KABARTICAK ÜSTELİK 4 ADER KAZAN + SİZİNDE REKLAMLARA TIKLAYARAK KAZANDIĞINIZ PARADA EKLENİNCE PAYPAL HESABINIZDAKİ PARAYLA İSTEDİĞİNİZ KADAR ALIŞVERİŞ YAPABİLME İMKANINIZ DAHA ÇOK OLUCAK.

ÜYE OLMAK İÇİN BANNERİ TIKLA. BOL KAZANÇLAR..
[url=http://www.foreverptc.com/?ref=onurates2703][img]http://www.foreverptc.com/images/banner1.png[/img][/url]
[glow=red,2,300]Alıntıdır[/glow]
benim referer linkimden üye olursanız sevinirim şu an 3 $ var 8 olunca gerçekten doğru mu anlayacağız
denemeye değer
http://www.foreverptc.com/?ref=onurates2703
3 günde 3 $ kazandım tabi 4 referer sayesinde ultimate alana kadar fazla etkilemiyor ama 5 $ a ultimate aldığınızda her refererin bir tıklamasına 0.04 $ veriyor şuan sadece 0.001

112
FULL OYUNLAR / Biraz Nostalji...
« : 17 Eylül 2009, 03:27:03 »
Herkes güncel yeni oyunları oynayabiliyorken neden siz farklı olmayasınız gelin ve bu sitede eski oyunlara bakın ilginizi çeken ya da bildiğiniz oyunların eski hallerine bakın 8)
DOS Museum
Adından da anlaşılabileceği gibi DOS Museum, eski DOS oyunlarını barındıran bir site. Sitenin bir müze olarak adlandırılmasının sebebi ise, eski DOS oyunlarının zaman içinde kaybolmasını engellemeyi hedefliyor olması. Sitede bulunan yama ve bazı oyun kayıtlarını da (save game) sayarsak toplamda 1600 dosya barındıran DOS Museum, basit ara birimi sayesinde istediğiniz türde oyunları kolaylıkla bulmanızı sağlıyor.

DOS Museum'u şu bağlantıyı takip ederek ziyaret edebilirsiniz.
http://www.dosmuseum.com/

Abandonia

Eski klasik oyunları bulabileceğiniz Abandonia adlı sitede artık telif hakları yasalarınca korunmayan veya üreticileri tarafından ticari satış hakları halen saklı tutulmayan ürünler bulunuyor. Tam 10 yıllık geçmişse sahip olan site 1999 yılından beri kullanıcılara hizmet veriyor. Şu anda 100 binden fazla kayıtlı üyesi bulunan sitede, bu yazıyı hazırladığımız anda 1000'in üzerinde oyun ve oyun ile ilgili içerik yer alıyordu.
Abandonia'yı şu adresten ziyaret edebilirsiniz
http://www.abandonia.com/

hatta halen bazılarımızın oynadığı revoltun bile acclaim şirketi batıp tekrar kurulduğu için telif hakkı kalkmış  :-\ onu bile buradan indirebilirsiniz
http://www.abandonia.com/en/games/908/Re-Volt.html

indirmek için Get it butonuna tıklayın
eski oyunların warezlerini aramadan önce buraya bakın belki orjinalini bulursunuz  ;)



113
----IMPORTANT NEW-----
Yes, this summer will see the sky 2 moons! REMEMBER: 27 AUGUST 2009 27 August night sky and see 30 minutes. Mars, the Star in the sky will be the brightest planet. 34.65 million miles away from our world, although the full moon... ... will be great. 2 Moons of the world as if !!!!! be able to see with the naked eye like there .. This event will be held next time in 2287. Please share this information with your friends
___________________________________________________________
FW: TWO MOONS

MARK YOUR CALENDARS FOR THIS

** Two moon on 27 August ***

27th Aug the Whole World is waiting for.............

Planet Mars will be the brightest in the night sky Starting August.

It will look as large as the full moon to the naked Eye. This will happen On Aug. 27 when Mars comes within 34.65M miles of earth. Be sure to watch The sky on Aug. 27 12:30 am. It will look like the earth has 2 moons. The Next time Mars may come this close is in 2287.

Share this with your friends as NO ONE ALIVE TODAY Will ever see it again.

114
27 Ağustos’ ta gökyüzünde iki ’ Ay ’ göreceksiniz.
Mars gezegeni Ağustos’ tan itibaren gökyüzünde en parlak haliyle görülecekmiş..
Çıplak gözle bakıldığında Dünya’ nın iki Ay’ ı varmış gibi gözlenecek..
Bu olay ancak 2287 de tekrarlanacağı için şuan yaşayan hiç kimsenin bunu bir daha izleme şansı olmayacak.
Türkiye’ nin her noktasından çok rahat bir şekilde gözlenecek.
Deniz kenarları, açık alanlardan çok daha rahat görebilirsiniz
__________________________________________________

--BU GECE-- Evet, bu yaz gökyüzünde 2 ay göreceksiniz! UNUTMAYIN :27 AĞUSTOS 2009 27 ağustos gecesi 30 dakika gökyüzüne bakın. Mars , Yıldızlı gökyüzünde en parlak gezegen olacak. Dünyamızdan 34,65 milyon mil uzaklıkta olamasına rağmen Dolunay kadar ...büyük olacak. Dünyanın sanki 2 Ay'ı!!!!! varmış gibi çıplak gözle görebileceğiz.. Bu olay gelecek sefer 2287 yılıda gerçekleşecek. Bu bilgiyi arkadaşlarınızla paylaşınız
____________________________________________________________

27 AĞUSTOS GECESİ, GÖKYÜZÜNDE 2 AY GÖZLEMLEYECEĞİZ!!!


İSTANBUL- Mars gezegeni Agustostan itibaren geceleri gokyuzunun en parlak cismi olacak. Amerikan uzay araştırmaları merkezinden yapılan açıklamaya göre Mars cıplak gözle dolunay kadar büyük görünecek. 27 Agustos'ta Mars dünyaya 34, 65 milyon mil yaklaştığında en büyük göründüğüu gün olacak. 27 Agustos gecesi 00:30'da gökyüzünü izleyin. Dünyanın iki ay'ı varmış gibi görünecek. Mars'in dunyaya bu kadar yakın geçeceği bir sonraki tarih 2287 yılı. Uzmanlar 'Bugün hayatta olan hicbir kimse bu olayı tekrar göremeyecek.
_____________________________________________________________
Mars gezegeni Ağustostan itibaren geceleri gökyüzünün
en parlak cismi olacak. Mars çıplak gözle dolunay kadar büyük görünecek.
27 Ağustos'ta Mars dünyaya 34,65 milyon mil yaklaştığında en büyük
göründüğü gün olacak. 27 Ağustos gecesi 00:30'da gökyüzünü izleyin.
Dünyanın iki ay'ı varmış gibi görünecek.
Mars'ın dünyaya bu kadar yakın geçeceği bir sonraki tarih
2287 yılı. Bunu dostlarınızla paylaşın. Bugün hayatta olan
hiçbir kimse bu olayı tekrar göremeyecek.
________________________________________________________________
 :inct unutmayın sakın

115
OYUNCULARIN SOHBET YERİ / Osmanlıca bilgisayar terimleri xD
« : 20 Ağustos 2009, 16:49:10 »
 :W
GÖREV ÇUBUĞU :DEĞNEK-ÜL VAZİFE

ÇİFT TIKLAMA: TIKIRT-ÜL TEKERRÜR

ADMİNİSTRATOR : SAHİP-UL EDEVAT

FLASH DİSK: EDEVAT-ÜL YUMUŞAK

HARD DİSK : EDEVAT-ÜL CİVANMERT

ANTİ SPYWARE : MÜDAFA-ÜL HAFİYE

MOUSE : ZINDIK FARESİ

KLAVYE : TAHT-ÜL HURUFAT

POWER SUPPLY: KUVVET MACUNU

MY DOCUMENTS - SANDUKA- İ EVRAK

İNTERNET : ALLAME-İ ULUL ARZ

GOOGLE: KAŞİF-UL ALİ

GOOGLE EARTH: SEYR-ÜL ARZ , KEŞİF-UL ARZ

DENETİM MASASI: SEHPA-İ SALTANAT

CD- ROM - PERVANE-ÜL HÂFIZA

EKRAN : PERDE-ÜL TEMASA

KASA : KAİDE

ENTER: DUHUL

VİRUS: DEYYUS

ANTİVİRÜS: AKINCI

MSN : ELÇİ

HACKER: DEYYUS-ÜL-EKBER

HATA RAPORU: MALUMAT-ÜL KABAHAT

MAİL SERVER: DİVAN-ÜL MEKTUBAT

MESSENGER: HAVADİSÇİ

CHAT : MUHABBET-ÜL ZABİY
 :W

116
RESİM GALERİSİ / pc muhabbetleri karikatür
« : 20 Ağustos 2009, 16:08:50 »




 :W

117
RESİM GALERİSİ / Hollanda Portakal Festivali wooow
« : 20 Ağustos 2009, 15:56:33 »


















118
RESİM GALERİSİ / Suda doğum iğrenç
« : 20 Ağustos 2009, 15:51:03 »
Kim uğraşıyo böyle saçma şeylerle yaw :D  :kus :W


119
OYUNCULARIN SOHBET YERİ / Forum diliyle konuşma
« : 18 Ağustos 2009, 01:08:20 »
*Anne yemek yaptıktan sonra:
-Emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım anne....

*Biri elinde kağıtla size adres sorunca:
-Dostum link yanlış.İstersen bir kontrol et....

*Fotoğraf albümüne bakarken:
-Capslar bir harika.......

*Biri beyendiği bir şey verince:
-repi hakettin........

*Kardeşten bir bardak su isterken:
-Kardeşim bir bardak su getirirsen seni rep'e boğarım........

*Birine hediye alırken:
-Bu harika!Hemen indiriyorum........

*Birine bir şey hazırladıktan sonra:
-Senin için upload ettim........

*Biri küfrederse:
-Oğlum manyakmısın?Banlanıcan şimdi........

*Arkadaşlarına yemek yaptıktan sonra:
-Replerinizi bekliyorum.............

*Daha önceden konuşulan bir mevzuyu tekrar duyunca:
-Bu konu daha önceden verilmişti kilitliyorum.........

sanatçıdan imzalı foto alan yetkili
-hocam imzanız izin verilen boyutlardan büyük


-görmek istemediğimiz birini görünce invisible olabilsek


-eee biriyle tartışıp peş peşe bağırırken ordan biri çıkacak.
Flood yapmayalım lütfen herkes sırayla bağırsın.


-yoklama kağıdına imzamı atıyorum yine uyarı
lütfen imzanızı altı karakterden fazla atmayınız

-ben: anneee yemek çok güzel olmuş ellerine sağlık diyecem ama teşekkür butonu nerde acaba
annem: ?


-Sayın Müdürüm malumunuz yeni evliyim şartlarımız çok zorlanıyor sizden maaşıma biraz rep istiyorum
-Müdür: ?


Çocuk: Bana annemi anlatsana bana
Baba: Senin annen bir melekti bir sürü rep i vardı bütün kurallara uyardı bir kere bile aynı yazıyı iki kere yazmadı hep küçük harflerle yazdı ama kahpe kader erken banladı anneni.


alinti...
 :W

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21