İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz

Konular - win

1465
FENERBAHCE / Turist Fener
« : 06 Ağustos 2008, 21:18:27 »
Turist Fener

F.Bahçe, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme rövanşında bu gece MTK ile karşılaşıyor. İstanbul'daki ilk maçı, rakibine pozisyon bile vermeden güle oynaya 2-0 kazanan F.Bahçe dün Macaristan'a adeta turistik geziye gitti. Zayıf rakibini yine yenip tur atlamaya kararlı olan temsilcimizin maçı, saat 21.45'te başlayacak ve NTV Spor'dan naklen yayınlanacak.

Zaferle dön

Macarların, daha önce 2 kez elediği sarı-lacivertliler karşısında bu defa şansları yok! 21.45'teki maçı, NTV Spor naklen veriyor.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme ilk karşılaşmasında Saracoğlu'nda 2-0 mağlup ettiği MTK karşısında tur maçına çıkıyor. Budapeşte'deki Ferenc Szusza Stadı'nda 21.45'te başlayacak ve NTV Spor'dan naklen ekranlara gelecek olan maçı, İngiliz hakem Mark Clattenburg yönetecek; yardımcılıklarını 
ise Richardson ile Gosling yapacak. Beraberlikler ve tek farklı mağlubiyetler ekibimizi Şampiyonlar Ligi 3. ön elemeye taşıyacak.

HESABI KAPATACAK
Sarı-lacivertliler tur atlarsa, Partizan- Bakü galibiyle Şampiyonlar Ligi'ne yükselme maçlarına çıkacak. Turu geçerek 6. kez Devler Ligi'ne katılma yolunda önemli bir mesafe kat edecek olan Kanarya, tarihinde iki kez elendiği MTK Budapeşte ile bir anlamda hesabı kapatmış olacak. 5 kez Macar ekipleriyle eşleşip 1 kez turu geçen Fenerbahçe, Avrupa'da çıktığı 72 dış saha maçından 12 galibiyet elde ederken, 49 kez yenildi, 11 maç berabere bitti.

MTK-FENERBAHÇE
Vegh Horvath Lambulics Pinter Pollak Nagy Zsidai Patkai Szabo Bori Urban

Volkan Gökhan Lugano Edu Carlos Selçuk Kazım Uğur Alex Semih Güiza

1466
FENERBAHCE / Ciddiyet şart
« : 06 Ağustos 2008, 21:18:12 »
Ciddiyet şart

İlk maçın skorunun tur için garanti olmadığını belirten Fener'in hocası, "Karşılaşmaya çok ciddi çıkacak ve turu geçeceğiz" dedi.

Kadıköy'de ilk maçta elde edilen 2-0'lık skorun ardından bu gece MTK karşısına bir kez daha çıkacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör Luis Aragones hiçbir şeyin garanti olmadığını açıkladı. İspanyol hoca dün düzenlediği basın toplantısında "Çok ciddi bir şekilde maça çıkacağız" dedi. Macar futbolunun karakterli bir oyun 
olduğunu ifade eden 'Dede' "MTK ciddiye alınması gereken bir rakip" ifadesini kullandı.

İKİSİ DE HAZIR DEĞİL
MTK'yı ve 3. ön eleme turunu geçerek Şampiyonlar Ligi'ne kalmak istediklerini dile getiren Aragones, Kezman ve Maldonado için "İkisi de hazır olmadığı için Macaristan'a getirilmedi. Budapeşte'de hazır olan futbolcularla mücadele edeceğiz" dedi. Emre'nin ilk 11'de olup olmayacağı sorusuna deneyimli hoca, "İlk 11'de kimin yer alacağını, ilk önce oyuncularım öğrenecek, onlar sahaya çıkınca da siz" yanıtını verdi.
Ciddiyet şart

İlk maçın skorunun tur için garanti olmadığını belirten Fener'in hocası, "Karşılaşmaya çok ciddi çıkacak ve turu geçeceğiz" dedi.

Kadıköy'de ilk maçta elde edilen 2-0'lık skorun ardından bu gece MTK karşısına bir kez daha çıkacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör Luis Aragones hiçbir şeyin garanti olmadığını açıkladı. İspanyol hoca dün düzenlediği basın toplantısında "Çok ciddi bir şekilde maça çıkacağız" dedi. Macar futbolunun karakterli bir oyun 
olduğunu ifade eden 'Dede' "MTK ciddiye alınması gereken bir rakip" ifadesini kullandı.

İKİSİ DE HAZIR DEĞİL
MTK'yı ve 3. ön eleme turunu geçerek Şampiyonlar Ligi'ne kalmak istediklerini dile getiren Aragones, Kezman ve Maldonado için "İkisi de hazır olmadığı için Macaristan'a getirilmedi. Budapeşte'de hazır olan futbolcularla mücadele edeceğiz" dedi. Emre'nin ilk 11'de olup olmayacağı sorusuna deneyimli hoca, "İlk 11'de kimin yer alacağını, ilk önce oyuncularım öğrenecek, onlar sahaya çıkınca da siz" yanıtını verdi.

1467
Müşterilerimize Özel / Anasayfaya resim
« : 06 Ağustos 2008, 17:36:45 »
anasayfama anasayfa üyeol diye resim ekledim oldu fakat forum acmıyor..

1468
PHOTOSHOP & İMAGEREADY / RENDER KESİM ALANı
« : 06 Ağustos 2008, 10:25:38 »
Kesilmesini istediğiniz resimleri keserek burada render şeklinde sizlere sunacağız.
Lütfen resimlerin boyutlarının büyük, resimlerin net ve kaliteli olmasına özen gösteriniz.

1469
Müşterilerimize Özel / zZİyaretçilere forumu acma
« : 06 Ağustos 2008, 10:24:12 »
ben ziyaretciler forumu nasıl acailirim ama yazılar görümücek konuya girince gitiş yap / kayıt ol resmi cıkcak ..

cok denedim ama forumu acamadım

1470

ilk render calısmam oldugu için hatalarım olabilir..Hatalarımı paylasırsanız sevinirim.. :gsr

1471
DEVLER LİGİ / Takımlar ve Sahipleri :
« : 05 Ağustos 2008, 20:21:58 »
Che - Villereal

acuna - Bjk

oguzhanali - monoca

black_wampir - inter

silva - roma

saw -sevilla

cahit - bordeaux

dream-xx  - Fb

schoot9 - milan

juventus - win

barcelona - torres

Lyon - ?

GS - ?

Marsilya - ?

real madrid - ?

KURALARI SİLVA İLE BİRLİKTE ÇEKTİK ...HİLE YOKTUR...

BuDa Kanıt   

1472
FİXTÜR & PUAN DURUMU / TURNUVADAN ATILANLAR VE ÇIKANLAR
« : 05 Ağustos 2008, 19:18:47 »
acuna kendisine gelen takımı beğenmediği sebebi ile turnuvaadan çekilmiştir. (silinmiştir)

kendisine gelen takım: Monaco
benden istediği: "arkadaşım beni yapıyosanjuve yada real madrit yapar mısın"

SENDE HİLE YAPTIN LAN

1473
MODERATÖRLÜK BAŞVURU YERİ / Co-Adminlik Basvurum
« : 05 Ağustos 2008, 18:36:50 »
Ben Co-adminlik basvurusu yapıyorum..
Ne isterseniz razıyım verin yapayım..

Yakın zamanda yanıtınınızı bekliyorum..

iyi çalısmalar.. :(alk)

1474
KENDİ ÇALIŞMALARIMIZ / STEVEN GERRARD İMZA ÇALISMAM